Dodaj do ulubionych

debacom - czy ta firma umarła ?

IP: *.3s.pl 27.04.14, 00:03
W stopce mamy: Copyright 2006 - 2012 Debacom
Od dłuższego czasu myślałem nad zmiana internetu(vectra) na coś innego, myślałem o debie bo porównując ceny jest to niebo a ziemia w dodatku upload z vectry "dupy nie urywa" no wiec jakoś w październiku tamtego roku zadzwoniłem z ciekawości do deby z pytaniem do pani z działu rozbudowy sieci z pytaniem kiedy zamierzają wkroczyć ze swoim internetem na moja ulice bo szkielet sieci na klatce wisiał już od ponad roku albo i lepiej...
Pani po 2 stronie słuchawki przekonywała mnie, że do końca roku internet się pojawi wiec po nowym roku zadzwoniłem ponownie i okazało się, że internet ma ruszyć na początku lutego w dodatku z mała kampania(ulotki w klatce podobno nawet opcja z pakietem TV) wiec pod koniec lutego zadzwoniłem ponownie i nasza Pani konsultant zmieniła datę na polowe kwietnia... Niedawno postanowiłem zadzwonić już ostatni raz o tak z czystej zachodząc w głowę czy deba jest naprawdę na tyle nieudolna, że nie potrafi skończyć jednej rzeczy w przeciągu półtorej roku jak nie 2 lat no i wyszło na to, że Pani po 2 stronie znowu wcisnęła mi jakiś kit podając datę czerwiec...

co myślicie o polityce tej firmy jak i samych usługach które świadczą, ewentualnie może macie jakieś podobne doświadczenia z Panią "zorientowana" z działu rozbudowy ^ ^
Obserwuj wątek
    • Gość: YYY Re: debacom - czy ta firma umarła ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 11:19
      Debatom, wygrał przetarg na łączenie światełkiem całego Zabrza, szkół, instytucji jak MOPR itp. Tam jest Kasa ;) Ciebie maja w dupie ;P
      • Gość: select * from v$ Re: debacom - czy ta firma umarła ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 12:25
        a skąd te informacje?
        • czarnynemo Re: debacom - czy ta firma umarła ? 28.04.14, 14:07
          OD ŚWIEGO:)
          • Gość: fac Re: debacom - czy ta firma umarła ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 10:20
            Święty od kremówek wszystko wie
    • Gość: Umarlak Re: debacom - czy ta firma umarła ? IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.04.14, 12:45
      Debacom niestety nie wszedzie swiadczy uslugi, sa miejsca w zabrzu gdzie ich nie ma. mialem na starym adresie od nich internet kilka lat i dzialalo to superszybko - w porownaniu do vectry ktora mam obecnie. Awarie sie zdarzaly, raz krotsze, raz dluzsze (max z tego co pamietam 1 dzien) ale nawet nie zdazylem zglaszac a bylo wszystko naprawione. Takze jakbym na obecnym miejscu mial miec debe to wybral bym od nich neta. Vectra moze sie schowac z ta swoja oferta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka