Dodaj do ulubionych

co by tu skopać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 15:46
Bul -Komoruski ,naczelny leśniczy Polski,kompromituje się po raz kolejny, pomysły prezia są tak bardzo głupie że nie sposób nie sądzić że ich autor jest otępiały jak każdy leming.Tym razem skopał organizację zgromadzeń.Taka banalna sprawa ale nawet tego nie potrafi...
Obserwuj wątek
    • Gość: o.sromotnik Re: co by tu skopać IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.14, 16:15
      natemat.pl/25823,biskup-pieronek-tv-trwam-to-medium-partyjne-niech-ojciec-rydzyk-rozliczy-sie-z-metnych-dzialan#
      "Nie jestem entuzjastą Telewizji Trwam, która mieni się katolicką, a jest medium partyjnym. (…) Ojciec rydzyk stawiał zawsze na taką partię, na którą mu się opłacało. (…) Niech redemptorysta rozliczy się z wielu swoich mętnych działań, zanim podejmie się nowych" - powiedział w wywiadzie dla Onetu biskup Tadeusz Pieronek.
      • Gość: pac/fac Re: co by tu skopać IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.14, 21:37
        Kłamczyńskiego już skopoli, a ściślej mówią wykolpali z radyjka i telewizji ojdyra.
        Padpadł on i partyjka jego, i w ojdyrowej telewizji oraz radyjku, króluje teraz madame Klempa
        pospołu a mademe Wróbel, od czasu do czasu wrzask panny Krysi słychać jeszcze, ale panna
        Krysia na listy wyborcze PiS z rozkazu ojdyra się dostała, członkiem partyjki nie jest, to wrzeszczy jeszcze.
        Ojdyro wykopał najpierw Sakiewicza, a teraz ten sam los spotkał wielkiego stratega, nielojalny był, rozkazu tatki nie psłuchał.
        Cóź, na pstrym koniu łaska pańska jeździ.
        • Gość: .-.. Re: co by tu skopać... IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.05.14, 23:03
          ... najlepiej ogródek sąsiadowi.
    • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.14, 23:07
      Czy Bula boli myślenie?

Podczas spotkania ze studentami z Rzeszowa Komorowski opowiedział historię o swoim pobycie w Danii. "Chciałem tam zobaczyć statek marynarki. Służyły tam kobiety i nie rozumiałem, dlaczego taka sytuacja nie powoduje tam żadnych problemów. Kiedy mnie tam zawieziono i pokazano statek, zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty

• Gość: Piter Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 08:47
        Jak się ma durniu temat wątku do tego co powyżej napisałeś ?
        Ty barani łbie juz sam sobie przeczysz.
        • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 09:09
          Gdybyś niedomyty ścierwojadzie,rozumiał słowo pisane, wiedziałbyś że temat jest o tym co skopał kretynek Bul.Ale przy takich wyborcach jak ty,młotku,to wszystko jedno co się mówi, i tak nie pojmiecie.
          • Gość: alik Re: co by tu skopać IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.05.14, 13:49
            katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,15897647,Skopali_kobiete__bo_powiedziala_im__ze_powinni_nosic.html#LokKatTxt
            A to Zabrze własnie.
    • Gość: am Re: co by tu skopać IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.05.14, 08:33
      mam ogrodek do skopania! widze ze jestes chetny.
      • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 17:05
        Najpierw zainstaluj sobie polskie fonty.
        Potem naucz się czytać ze zrozumieniem.
        Następnie naucz się pisać plus minus zgodnie za zasadami pisowni.

A teraz won, bezpaństwowy śmieciu.
        • Gość: pac/fac Re: co by tu skopać IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.14, 18:25
          Uwaga, uwaga !!!
          Fac-ecik dostał ataku szału.
          Skopie samego siebie.
        • Gość: am Re: co by tu skopać IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.14, 08:06
          Co Tobie nie wyszlo za granica i teraz wszystkich Polakow nie badacych w Polsce bedziesz nazywal bezpanstwowymi smieciami. To Papieza, Kuklinskiego, Podolskiego, Lewandowskiego i wiele innych tez do nich zaliczasz? A co do fonow niestety nie moge zainstalowac bo pisze z kompa z pracy, ale to moze byc dla ciebie za trudne do zrozumienia.
          • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 18:30
            Buraku ,na drugi raz nie pisz głupawych tekstów o kopaniu ogródka,chyba że piszesz do sobie podobnych.

EOT
            • Gość: am Re: co by tu skopać IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.05.14, 07:46
              Typowa wiocha uzywanie slow buraku. Czyli prawidlowo napisalem nadajesz sie tylko do skopania mojego ogrodka.
              • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 10:33
                Przepraszam wszystkich za moje nietaktowne wpisy.
                Dałem się wpuścić w maliny
                • Gość: fac Re: co by tu skopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 16:28
                  Przeprosiny przyjęte,krecie.
                  A teraz możesz odejść,ja będę cię potrzebował to zagwiżdżę.
                  • Gość: fac/pac Re: co by tu skopać IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.05.14, 20:00
                    zanim zagwiżdżesz skop sobie najpierw tyłek, ale nie zapomnij o zwieraczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka