IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.12.14, 17:42
Otwarcie Auchan w Zabrzu w miejsce Real, a tak cicho w mediach! Kiepskie zdjecia z otwarcia, czyzby nie warte uwagi MMS ! # szkoda czasu po wyborach!
Obserwuj wątek
    • Gość: Olo Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 19:00
      A ksiądz chociaż był ?
      • Gość: gość Re: Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 20:29
        A co to? Jaja sobie robisz? Na otwarcie marketu ma prezydent przyjeżdżać? Znaj proporcją mocium panie.
        • Gość: ryjek Re: Auchan IP: 95.160.253.* 04.12.14, 21:59
          Słoneczko zapewne w ramach godzin pracy brało udział w barbórkowej mszy i uroczystościach branżowych.
          • Gość: ewa Re: Auchan IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.12.14, 22:57
            Mówcie co chcecie a ja się bardzo cieszę z Auchana. W stosunku do Reala jest nieporównywalnie taniej no i mają super pyszne i tanie zestawy sushi z lodówki po które do tej pory musiałam fatygować się do Auchan Mikołów. Ale z tego co wiem póki co tylko Real w M1 stał się Auchanem a Platan nadal ma Reala. I fajnie.
            • Gość: waryniol Re: Auchan IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.12.14, 16:00
              Auchan w Platanie planowany jest na luty
    • Gość: spejson Re: Auchan IP: *.centertel.pl 13.12.15, 20:31
      Auchan Zabrze to komoletna klapa. Kasjerki zamiast obslugiwac sprzataja zamiataja i scieraja. Do kas kolejka a rzadzacy zamiast kadjerek dac na kase kaza im sprzatac. Strasznie
      • Gość: Olga Re: Auchan IP: *.unity-media.net 14.12.15, 09:43
        Święta racja.
      • Gość: Olga Re: Auchan IP: *.unity-media.net 14.12.15, 09:45
        Byliśmy niedawno w Polsce i robiliśmy zakupy w Platanowskim Auchanie. Zawsze kupujowaliśmy w Realu i z sentymentu poszliśmy do Auchana. Koszmar, czyżby właścicieli Auchana nie było stać na zatrudnienie kogoś do sprzatania, że kasjerki latają z wiaderkami i ścierkami i pucują każdy kąt? A kasować nie ma komu......
        • cwkwadrans Re: Auchan 03.03.16, 09:52
          Teraz też jest "fajnie". Kasjerki nadal sprzątają, kasy są pozamykane ale za to mogę postać w kolejce do kasy samoobsługowej. Sam policzyć, sam spakować tylko dlaczego mi nie płacą za wykonywanie pracy kasjera ???
      • Gość: Magda Re: Auchan IP: *.play-internet.pl 26.01.16, 18:04
        Auchan to porazka, tam serwisanci są wykorzystywani do cna, kierownicy działów sa aroganccy, krzycza i zastraszają serwisantów, którzy zarabiają marne grosze, a oni karzą im pracować 8 godzin za te marne grosze i wykonywać taka samą prace jak pracownicy na pełny etet, czas skrócic tą samowolkę kierowników działów. Gdzie jest dyrektor tej placówki, czy oni tego nie widzą. Mam nadzieje ze któs tym sie zajmie, a jak nie to są inne instytucje gdzie mozna sie odwołać.Magda
    • helanber Re: Auchan 05.02.16, 08:28
      Dyrektor jest w Francji w miejscowosci Forbach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka