Gość: emerytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.16, 13:26 ...tak w Zabrzu ? www.sierakow.pl/content.php?sid=434853b352e8b12a583a2350b50cc6c0&tr=cl&cms_id=3729&p= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starszawy Re: A może by .... IP: *.215.197.86-internet.zabrze.debacom.pl 29.02.16, 16:53 Miła emerytko, od stycznia prowadzę w Zabrzu Maciejowie takie zajęcia do chętnych 50+. Oczywiście nieodpłatnie i w relacji jednoosobowej. Żaden kurs z wykładami - to dobre dla gimnazjum. Ludzie starsi mają inną percepcję. Wiem coś o tym, bo sam też jestem starszawy... :) Zapraszam do kontaktu. Sala przy Plebani ogrzewana i dostępna według uzgodnienia. Acha i na koniec zajęć - każdy decyduje sam o odejściu na samodzielną "walkę" z komputerem i internetem - nie ma żadnego egzaminu ... tylko zachwyt : pokazałam (-em) wnukom jaka jestem dobra (-y). Dla tych co znają drogi poruszania się po internecie na zajęciach pokazuję jak "czyścić" komputer ze śmieci po latach używania. Skoro to napisane w internecie to kontakt internetowy: polwieczny@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś