Gość: Hans IP: 178.212.43.* 12.12.16, 17:45 Kto odpowiada za syf w lesie po organizacji tego biegu, czemu nie posprzątaliście po sobie? Pól lasu poznaczyli plastikowymi taśmami i je zostawili. Kiedy lub czy w ogóle macie zamiar to posprzątać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bieg Pluszaka Re: Bieg Pluszaka - WSTYD! IP: *.dynamic-ra-06.vectranet.pl 07.01.17, 16:43 Witam serdecznie, to zabawne, bo w momencie kiedy powstał Pański post, trasa biegu była już posprzątana. Wiem bo robiłem to osobiście. Faktycznie - ze względu na złe warunki atmosferyczne (zaskoczył nas deszcz, była zła widoczność) - trasa została posprzątana nie w dniu biegu tj. 11.12.2016 tylko w dniu następnym tj. 12.12.2016 - tak aby niczego nie pominąć. Myślę również, że jeśli chodziłoby Panu o dobro natury - skontaktowałby się Pan bezpośrednio z nami i zwrócił uwagę, a nie tworzył niezgodnego z prawdą, szkalującego posta. Mimo wszystko życzę Panu wszystkiego co dobre. Pozdrawiam Paweł Beniowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirq Re: Bieg Pluszaka - WSTYD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.17, 21:46 Brawo Panie Pawle!:) Odpowiedz Link Zgłoś
helanber Re: Bieg Pluszaka - WSTYD! 12.01.17, 19:05 Panie Pawle ! niech sie durnymi postami nie przejmuje, piszato ludzie co w domu maja gowno do gadania dlatego tez chce zablysnacna forum. Brawo Panie Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś