Gość: pr IP: *.za.digi.pl 17.10.04, 16:54 Co prawda Pan O. inteligencji wielkiej nie posiada ale marzy mu się władza. Potyka -jedni mówią że wredna , a drudzy, że dużo robi i się zna. A wy ja sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felek Re: Olichwer czy Potyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 00:33 Urszulka jest super , myślę ze ma szanse zostac prezydentem, czego jej zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Olichwer czy Potyka IP: *.za.digi.pl 18.10.04, 12:50 nie znam tej pani, ale słyszałem dużo dobrego i dużo złego. pewnie komuś zalazła za skórę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Re: Olichwer czy Potyka IP: *.Zabrze.Net.pl 19.10.04, 14:33 Proponuję by Pani Urszulka została Komendantem Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej (ORMO )tak jak jej ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: Olichwer czy Potyka IP: *.Zabrze.Net.pl 19.10.04, 19:30 gdyby p. Urszulka została nie daj Boże prezydentem,to najlepiej by na tym wyszli jej podopieczni tzn. cyganie.Ale by sie w mieście porobiło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Olichwer czy Potyka IP: *.za.digi.pl 20.10.04, 00:13 e to z Olihwerem moze iśc pod pachę bo ona kocha cyganów a on jest z Romy i tez straszny cygan Odpowiedz Link Zgłoś