Gość: Marta IP: *.mironet.pl / 83.16.17.* 24.11.04, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:10 ul 3-go maja za komendą policji dr. Tiszler najlepszy specjalista .polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nika2002 Re: adres dobrego ginekologa. 24.11.04, 19:40 ja też polecam dr.tiszlera.może jest i małomówny ale dobry z nieg specjalista.idziemy się w końcu leczyć a nie na pogaduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:47 Dziewczyny a ile bierze za wizyte?Czy orientujecie sie czy stosuje wymrażanie? Odpowiedz Link Zgłoś
muszka76 Re: adres dobrego ginekologa. 24.11.04, 21:54 o Tisznerze też słyszałam, że jest dobry, nie wiem czy stosuje wymrażanie, wogóle nie wiem jakie ma ceny, ja wymrażałam u Cholewy kosztowało 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
23angel Re: adres dobrego ginekologa. 25.11.04, 09:10 Dr Tichler - wizyta kosztuje 50,00 zł.Jak jesteś pacjentką i chodzisz na wizyty kontrolne np. co pół roku to za wymrażanie płacisz jak za normalną wizytę.Polecam - fachowo i bez problemów, ale możesz zadzwonić i się jeszcze dodatkowo upewnić przyjmuje we wtorki i czwartki tel. 271-79-98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: adres dobrego ginekologa. IP: 217.11.130.* 25.11.04, 09:10 Wizyta 50 zł (płaci się w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:16 Może wolisz kobietę - ginekologa? To ja polecam dr Kumaszkę. Jest świetna. Przyjmuje na ul. Dubiela 3a/2, we wtorki i czwartki. Tel. 271-53-63. Naprawdę polecam!!!!!!!!!! Wizyta 50 zł ( w tym cytologia, USG -jeżeli potrzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula1977 Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:38 Usmiałam sie do łez :) Fachowośc tej Pani jest porażająca o ile oczywiscie chodzi o prowadzenie ciązy fizjologicznej i NIC KOMPLETNIE poza tym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:05 a ja nie polecam dr. Tiszlera, bo nie mam o nim dobrego zdania, jest rutyniarzem. polecam dr. Tyczyńskiego, przyjmuje na Wolności (numeru niestety nie pamiętam) ale jest to w "Postępie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.04, 19:02 ja tez polecam dr Kumaszkę,trzeba się zarejestrowac na termin i godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: adres dobrego ginekologa. IP: 212.106.128.* 01.12.04, 09:14 Ja polecam Dr. Wojcieszek na ul. Szczsc Boze ( prawie na przeciwko ZUS-u ) w bramie. Bardzo dobry specjalista, mozna pogadac, wizyta 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:31 Masz rację co do dr Tiszlera. Ja już do niego nigdy nie pójdę, ani nikomu go nie polecę!!!!!! Kilka lat temu powiedzial mi, ze moja ciąża jest do usunięcia, gdyż płód jest martwy. Bardzo się tym przejęłam. Mąż zawiózl mnie do innego lekarza, gdzie się okazalo, ze to co mi powiedział dr Tiszler jest nieprawdą!!!! Moje dziecko jest zdrowe i ma obecnie 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto? Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.Zabrze.Net.pl 20.12.04, 12:22 moje dziecko niestety nigdy się nie urodziło... trzeba niestety uważać na lekarzy, bo przecież my nie mamy prawie zielonego pojęcia, co oni nam robią... musimy mieć kogos zaufanego. ja mam.dr.Przybysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.mironet.pl / 83.16.17.* 27.12.04, 21:40 Również nie polecam Pana dr Tiszlera. Potwierdzam "rutyniarz". Kiedyś pomylił się dla mnie w nazwie leku hormonalnego, kiedy zwróciłam lekarzowi uwagę nie stanowiło to dla niego żadnej różnicy, pomimo, że dawkę zużyłam a wskazania były inne, aniżeli leku prawidłowego.Jeszcze miałabym wiele innych uwag...ale cóż.Po prostu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.mironet.pl / 83.16.17.* 28.12.04, 22:42 Chcę tylko dodać, że P.dr Tiszler w państwowym szpitalu( u siebie w Starych Tarnowicach) wykonuje na panstwowym sprzecie.. badania za które zapłata idzie do prywatnej kasy, ale taki proceder niestety uprawia wielu innych lekarzy..ot choćby Pan dr Rychlik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaro Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:49 Trzymajcie się z dala od Rychlika,to konował!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pay-back Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.gliwice.hyperion.pl 26.04.05, 21:50 Bardzo chętnie skontaktowałbym się z osobami które mają zastrzeżenia do Rychlika. Ten facet załatwił juz kilkoro dzieci, kilkoro jest uposledzonych a on sam jest niewinny. Widać ma dobre plecy. Mam już kontakt z kilkoma rodzinami poszkodowanymi ale szukam dalej. W końcu plecy się złamią. Lekarz - nie - doktor (przeciez ledwo skończył szkołę) jest swietnym partaczem, naciągaczem i oszustem. Owszem zaopiekuje się pacjentem gdy tylko zobaczy kasę, gdy kasy braknie - umieraj w męczarniach ... Oby jego rodzina nie musiała przezywać tego co przezyły rodziny które były pod jego opieką. pozdrawiam Poprostu uważajcie na lekarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.com.pl 26.04.05, 22:16 Mam takie samo zdanie na temat dr.RYCHLIKA.Chociaż naszczeście z moim dzieckiem wszystko wporządku było jest zdrowe,ale pan dr.podszedł do porodu potym jak mój mąz zaproponował mu za udział w porodzie "odpowiednie podziękowanie".wcześniej byłam pare razy u niego na wizycie z kasy chorych nie prywatnie i żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pay-back Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.gliwice.hyperion.pl 27.04.05, 20:10 Moja żona chodziła do niego prywatnie przez kilka lat, a i tak potraktował ją gorzej niż zwierzę. - "Nie było koperty" - nie mieliśmy z czego zapłacić. Brał kasę za USG uzywając państwowego sprzetu w szpitalu. Teraz fałszuje wszystkie dokumenty i udaje, że jest niewinny. Najgorsze jest to, że wszystkie położne i koledzy lekarze kłamią i kryja tego partacza. Jakby mało było dzieci niepełnosprawnych. Ktos powinien ukrócił te praktyki ! I myślę, że prędzej czy później tak się stanie !!! I proszę nie piszcie dr Rychlik bo to jest totalna bzdura. Doktoratu to on jeszcze nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:42 pogratulować kompetencji, jednak w diagnozowaniu ciąży oczywiście mylnym i partaczeniu roboty mistrzem jest "dr" Wójtowicz pracuje w szpitalu na Janika i w przychodni na maciejowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.com.pl 02.03.05, 23:30 mam inne zdanie dr.Wójtowicz prowadził mnie od początku ciąży i rodziłam na janika.Więc niemam żadnych zastrzeżeń co do niego.Bardzo miły lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.com.pl 13.01.05, 23:28 PAN DOKTOR R. LUBI ROZMOWE PRZEZ KIESZEŃ!WTEDY JEST BARDZO MIŁY I ŻYCZLIWY DLA SWOICH PACJENTEK W PAŃSTWOWYM SZPITALU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 10:06 Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat dr.Dłubaka?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-75 Re: adres dobrego ginekologa. 16.03.05, 23:00 nie polecam. Niby miły- (bo sie płaci)chodziłoam całą ciąże a na koniec mnie zostawił bo zmienił sobie prace.Tyle co ja na niego wydałam i na leki, a na koniec zostałam na Trauguta bez lekarza prowadzącego, nikt się mną nie interesował i ur.10 dni po terminie. A dr. Dłubak chciał rozwiązywać ciąże 3 tyg. wcześniej.Acha- zaznaczam że nigdy nie zostałam przyjęta o umówionej godz. czasem i 2 godz. odsiedziałam z brzuchem na twardym krześle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:45 Niestety masz rację niby w służbie zdrowia tak źle a nadal pacjęci traktowani są jak zło konieczne, ostatnio niestety często mam wizyty u lekarzy koszmar. O ginekologach nie wspomnę a już napewno nie o ...... z Janika. PS. dot Wójtowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:59 Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentkz Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 18.03.05, 21:50 Dr Tomasz Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
eleq Re: adres dobrego ginekologa. endokrynolog? 30.03.05, 11:12 Potrzebuje opinii na temat Kliniki Endokrynologicznej z Zabrzu. ul.3-go Maja 15 i pani Profesor dr hab. Beata Kos-Kudła ktora jest tam kierownikiem. bardzo mi zalezy. Moze ktos mial jakies doswiadczenia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: adres dobrego ginekologa. endokrynolog? IP: *.Zabrze.Net.pl 25.04.05, 23:23 p.dr Kudła (endokrynolog) przyjmuje we czwartki na ul. Sobieskiego 9a po zarejestrowaniu telef. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 03.04.05, 21:42 Cześć Dziewczyny! Uważnie przeczytałam co napisałyście o ginekologach i tak sobie myślę, że to jest różnie. Jeśli kobieta np. była w ciąży i urodziła zdrowego dzidziusia to będzie chwalić lekarza - do którego chodziła i szpital w którym rodziła. Jeśli np. jakiś lekarz brzydko mówiąc "spartaczył ciążę" to wiadomo, że nikt go nie będzie chwalić. I nie można wszystkich lekarzy od razu skreślać. Opiszę Wam swoją historię. Otóż moja córeczka ma obecnie 15 miesięcy. Jest dzieckiem niepełnosprawnym, urodziła się z wielowadziem tj. nie widzi, rozszczep wargi i podniebienia, ubytek słuchu, asymetria twarzy itd. Chodziłam do dr Dariusza Mercika, który przyjmuje w Rudzie Śląskiej i nie mogę narzekać. Nadal do niego chodzę. Pewnie, że po porodzie miałam wątpliwości czy aby na pewno nie widział wad u Oliwki - mówił, że nie i ja mu wierzę. Jest naprawdę fachowym lekarzem, bardzo starannie prowadził moją ciążę i jemu jedynemu ufam. Jeśli będę kolejny raz w ciąży to na pewno pójdę do dr Mercika. I widzicie. Ja mogłam Wam napisać, żebyście nie chodziły do tego lekarza, bo to i tamto, a nie. Bo sobie wszystko przemyślałam, lekarz nie zrobił nic co mogłoby mi zaszkodzić. Jest także endokrynologiem. A Oliwka jest naszą córką, jest nadal z nami i już!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 03.04.05, 21:44 c.d. Jedyne co mogę Wam podpowiedzieć to to, abyście unikały szpitala na Janika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 09:27 Swięte słowa nigdy na Janika Odpowiedz Link Zgłoś
didi888 Re: adres dobrego ginekologa. 25.04.05, 11:45 hej a czy ktos wie cos na temat Pana ginegologa M. Manzari zdaje sie? przychodnia Mederis(chyba)niedaleko dworca i kina Roma, kolezanka mi go polecala:) Bede wdzieczna o wszelkie opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 25.04.05, 19:13 Chodze do P.dr M.Masri,Miły człowiek, ale jaki lekarz to jeszcze nie mam zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala45 Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 01:16 wg mnie najlepszym jest dawny szef klinii na trauguta w zabrzu, prof. Dudkiewicz, jego wiedza i doswiadczenie daja mi poczucie pewnosci ze wie co robi.Jego wlasnie polecam!Juz nie pracuje, jednak podobno nadal prowadzi gabinet na pl. Wolnosci 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:27 Moze i cos tam wie!!! Ale kasę i tak wyciągnie. Bylam jego pacjentką jakieś 12 lat temu..... Położył mnie w klinice, a mężowi kazal przychodzić na "konsultacje" na parter kliniki (gdzie był jego gabinet). Oczywiście bez koperty mąż sie niczego nie dowiadywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 29.04.05, 18:41 jakieś 14 lat twmu byłam pacjętką Pana Profesora. Przed operacją nie przyjął ode mnie żadnej koperty, ale "odwdzięczyłam" się "po"...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: byle nie WOJSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 07:54 ten baran ma 2 gabinety w zabrzu centrum i na helence. partacz, nieudaczni, nieuk. ostrzegam, ze takich jest więcej. np Muszer , tyle że nie wiem gdzie ma gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Dlaczego nie Wojsa? Uzasadnij 06.05.05, 12:40 Dlaczego? Jeśli wypowiadasz tak przykre i krzywdzące o kimś uwagi to podaj konkrety. Ja np. miałam prze niego prowadzoną ciążę i byłam jego pacjentką i nie mogę złego słowa o nim powidzieć. Zresztą potem odwiedziłam jeszcze 2 innych lekarzy i wszystkie jego uwagi okazały się trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pallo72 A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 30.04.05, 22:30 A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:01 nie znam, korzystamy z usług, wiedzy i doświadczenie dr Łagana, Kaźmierczaka. Obaj pracują na ginekologii w zabrzu. profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? IP: *.org 01.05.05, 17:03 a czy coś się zmieniło i przyjmująw ramach ubezpieczenia ? obydwaj są drodzy a dr Kaźmierczak to mówił prosto z mostu jeśli nie stać zapłacić za operację od razu to on może wziąć w ratach . Dziękuję nie stać mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:01 żona poroniła. czyścił ją Muszer, ale w taki sposób, ze zostały resztki. brr... jak sobie pomyśle jak to sie mogło skończyć.. Kaźmierczak poprawił prace Muszera prywatnie. wziąl 150 pln ze znieczuleniem ogólnym, w prywatnej klinice jednodniowej (czy jakoś tak), vis a vis pzu w zabrzu. Łagan (Gliwice) bierze 100 pln. Obaj mają odpowiedni sprzęt (swój i państwowy), stanowiska, doświadczenie. Ja mam dobre opinie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byle nie Re: A co z Wojcieszkiem i Wróblewskim?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:19 Byle nie wójtowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: adres dobrego ginekologa. IP: 213.17.236.* 06.05.05, 13:11 Czy moze mi ktos powiedziec gdzie mozna sie dostac do lekarza bez wczesniejszych zapisow w naglych wypadkach? Moze jakis ostry dyzur gdzie przyjmuje ginekolog? Albo wenerolog. To bardzo pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 06.05.05, 23:08 Czy ktoś może powiedzieć czy dr rychlik ma też swój prywatny gabinet a jesli tak to gdzie?? Ja szukam lekarza a właściwie jego nazwiska u którego byłam jedyny raz (I NIGDY WIĘCEJ) przyjmuje a przynajmniej przyjmował na Traugutta jak byłam w ciązy 3 lata temu a nie pamietam juz jego nazwiska i miał on tez swój gabinet chyba w jakiejść innej miejscowości. Chciałabym o nim zapomnieć ale teraz jak już ochłonęłam i moje dziecko nie urodziło się z wodogłowiem tylko całkowicie zdrowe chętnie sobie przypone jego paskudne nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: adres dobrego ginekologa. IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 08.05.05, 22:19 I wie może ktoś co to może być za lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś