Dodaj do ulubionych

do pana Darka Chrosta

26.01.05, 17:33
Jechałem autostradą z Kończyc do Katowic. Są wjazdy i zjazdy we wszystkie
strony. Kto Pana wpuścił w takie maliny. Powinien Pan tego informatora
porządnie przeczołgać przez łamy "Nowin". A może nawet pozwać do sądu.
Wyraźnie ktoś wykorzystał Pana do rozgrywek politycznych.
Obserwuj wątek
    • stawrogin29 Re: do pana Darka Chrosta 26.01.05, 20:08
      O co tu chodzi? o nabijanie ilości postów?!
      Kolego lewa-noga: na przyszłość rozważ wysyłanie prywatnej korespondencji
      bezpośrednio na adres odbiorcy. Jeśli zgodzisz się ze mną, że to niezły pomysł,
      przyjmij także radę - miast nawoływać pana Darka Chrosta do pastwienia się nad
      swoim informatorem, zaapeluj do niego, by na przyszlość po prostu przed
      podaniem do druku artykułu weryfikował uzyskiwane przez siebie informacje. Bo
      myslisz lewa-nogo wydumane rozgrywki polityczne z banalnym brakiem
      profesjonalizmu...
      A tak w ogóle: szerokiej drogi :-)

litować sie nad "wpuszcznym w maliny" panem Chrostem, abys nie nawoływał
      dopisz do swojego listu także rade dla pana Chrosta, że jesli sie bierze za
      pisanie tzw. czołówek, to niech niech weryfikuje informacje które upublicznia
      • Gość: trybuna Re: do pana Darka Chrosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:15
        Powinien jako człowiek honoru skoczyć z mostu.
        • Gość: trybuna Re: do pana Darka Chrosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:40
          Przynajmniej do Bytomki w ramach samooczyszczenia.
    • Gość: Darek Chrost Re: do pana Darka Chrosta IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 27.01.05, 15:19
      Wiem,że wydaje się to niemożliwe, ale nigdy nie napisałem, że z Zabrza nie da
      się wjechać na autostradę. Ten błąd powstał w wyniku tzw. prac redakcyjnych.
      Zwykle ma się w nie wgląd, chyba że jest się na urlopie. Wszystkich
      zainteresowanych przepraszam. Ale z tym skokiem z mostu to chyba przesada...
      • Gość: klon Re: do pana Darka Chrosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:17
        skok z mostu to przesada, lepiej poczakaj, aż prezydent prześle Ci jedwabny
        sznurek ... :)
      • Gość: lewa-noga Re: do pana Darka Chrosta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:18
        Też tak myślę. Nawet cieszę się, że to nie była informacja prawdziwa ale inni
        czytelnicy mogą być mniej wyrozumiali.
    • Gość: Peter Re: do pana Darka Chrosta IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 22:20
      DAREK NA MOST :-)
      • Gość: Pet Re: do pana Darka Chrosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:58
        Jak będziesz wchodził na most to nie zapomnij o tubie propagandowej U.M. zabrze
        jaką jest również Gazeta "Nowiny Zabrzańskie". Zaproś ze sobą również Lazara.
        Proponuje most na Nowobytomskiej na "Rondzie Sisia" Przed Platanem w kierunku
        ulicy Stelmacha. To jest godne miejsce dla straceń bo tam gmina również dużo
        straciła w wyniku takich informacji-dezinformacji jakie Panowie przeazujecie.
        Wesołego skoku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka