Dodaj do ulubionych

Lidl - co to jest?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 15:35
Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty?
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Lidl - co to jest? 27.05.02, 22:37
      Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec nie
      narzekaj !!!
      • Gość: Hanysek Re: Lidl - co to jest? IP: *.hannover.is 28.05.02, 08:10
        zas zes sam jes podciepie?
        • Gość: wojtek Re: Lidl - co to jest? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 08:54
          jhfr ;lkjfdsknv aWLK ?
        • Gość: Goguś Re: Lidl - co to jest? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 15:30
          Gość portalu: Hanysek napisał(a):

> zas zes sam jes podciepie? Bardzo przepraszam że się wtrącam ale czy nie
          brzmiało by lepiej.
          Zaś żeś sam jes podcepie.
          Uprzejmnie proszę o skomentowanie mojej refleksji językowej.

• Gość: Lidia Re: Lidl - co to jest? IP: *.vic.schools.net.au / 203.131.22.* 29.05.02, 00:19
            Gość portalu: Goguś napisał(a):

> Gość portalu: Hanysek napisał(a):
            >
            > > zas zes sam jes podciepie? Bardzo przepraszam że się wtrącam ale czy nie
            > brzmiało by lepiej.
            > Zaś żeś sam jes podcepie.
            > Uprzejmnie proszę o skomentowanie mojej refleksji językowej.

Jakim jezykiem sie poslugujecie?, nic nie rozumiem. Prosze o wyjasnienie po polsku.

• Gość: Lily Re: Lidl - co to jest? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 23:26
        ballest napisał(a):

> Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec nie
        > narzekaj !!!

Lidl to kiepski sklep, w którym sprzedają byle najtańsze produkty, nie wiem
        jakich tam marek można się dopatrzeć. Sprzedają tam rzeczy nic nie warte, ale
        ludzie się kuszą na tanie ceny i kupują byle g... . To przerażające jak na ludzi
        działa hasło "promocja". No i w dodatku sklep niemiecki, więc ludzi tam ciągnie,
        bo pewnie im się wydają że kupią coś lepszego tam niż w sklepie za rogiem.
        Pożałowania godne, sklep na dobrą sprawę nie różni się niczym od Plusa, Sezamu,
        Biedronki czy innych takich.

pzdr
        • Gość: kasa Re: Lidl - co to jest? IP: *.Zabrze.Net.pl 10.07.02, 14:01
          uwazajcie na ceny na polkach,a nastepnie na wydrukach kasowych.Przewaznie jest
          jedna kasa,ktora sie "popsula"akurat w tym momencie kiedy sie ktos
          zreflektuje.Oczywiscie od razu firma przeprasza.W tym tygodniu dwa przypadki!
          (kasa liczy wielokrotnie te sama sztuke towaru)
          • czarnooka Re: Lidl - co to jest? 17.07.02, 09:00
            oj uważajcie na kasy !!! potwierdzam wypowiedz wyżej
          • silesius Re: Lidl - co to jest? 21.07.02, 21:06
            Gość portalu: kasa napisał(a):

> uwazajcie na ceny na polkach,a nastepnie na wydrukach kasowych.Przewaznie
            jest
            > jedna kasa,ktora sie "popsula"akurat w tym momencie kiedy sie ktos
            > zreflektuje.Oczywiscie od razu firma przeprasza.W tym tygodniu dwa przypadki!
            > (kasa liczy wielokrotnie te sama sztuke towaru)

No ale to nie w stylu Lidl, to chyba lokalny precedens :-)

Silesius
        • silesius Re: Lidl - co to jest? 21.07.02, 21:05
          Gość portalu: Lily napisał(a):

> ballest napisał(a):
          >
          > > Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec
          > nie
          > > narzekaj !!!
          >
          > Lidl to kiepski sklep, w którym sprzedają byle najtańsze produkty, nie wiem
          > jakich tam marek można się dopatrzeć. Sprzedają tam rzeczy nic nie warte, ale
          > ludzie się kuszą na tanie ceny i kupują byle g... . To przerażające jak na
          ludz
          > i
          > działa hasło "promocja". No i w dodatku sklep niemiecki, więc ludzi tam
          ciągnie
          > ,
          > bo pewnie im się wydają że kupią coś lepszego tam niż w sklepie za rogiem.
          > Pożałowania godne, sklep na dobrą sprawę nie różni się niczym od Plusa,
          Sezamu,
          >
          > Biedronki czy innych takich. ´

Lidl kiepski? Glos ignoranta.
          Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z ponad 4000 filii,
          w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z zywnoscia bardzo dobrej jakosci.

Silesius
          • lilablue Re: Lidl - co to jest? 05.08.02, 18:31

>
            > Lidl kiepski? Glos ignoranta.
            > Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z ponad 4000 filii,
            > w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z zywnoscia bardzo dobrej jakosci.
            >
            > Silesius

Nic mnie obchodzi tradycja skoro kupiony w tym sklepie ser żółty, włożony zaraz
            do lodówki jest cały w pleśni po kilku dniach. Może to jest znakomity sklep ale
            z pewnością nie placówka w Zabrzu. Ignorantem jesteś Ty jeżeli uważasz że ten
            sklep sobą coś reprezentuje, już wolę mały sklepik za rogiem gdzie może kupię
            20 gr drożej ale z pewnością rzeczy świeże, dobre i zdatne do spożycia.
            W Lidl miałam wątpliwą przyjemność być dwa razy, i nigdy więcej!!

lilablue
            • Gość: jar Re: Lidl - co to jest? IP: *.dusseldorf2.de.psi.net 26.08.02, 16:23
              lilablue napisała:

>
              > >
              > > Lidl kiepski? Glos ignoranta.
              > > Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z
              ponad 4000 filii,
              > > w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z
              zywnoscia bardzo dobrej jako
              > sci.
              > >
              > > Silesius
              >
              > Nic mnie obchodzi tradycja skoro kupiony w tym sklepie
              ser żółty, włożony zaraz
              >
              > do lodówki jest cały w pleśni po kilku dniach. Może to
              jest znakomity sklep ale

Moze fruwaja ci w lodowce jakoes zarodniki plesni,
              to sie tez tego wylozonego sera chwycily :-)

Lidl, przynajmniej w Niemczech, jest na zupelnie dobrym
              poziomie, natomiast nie wiem jak wyglada asortyment i
              jakosc sklepow Lidla w PL. Jesli jest taki sam jak w
              Austrii (jak ktos pisal) to jest ok.

Sklepy Plus, ktore uwazam w Niemczech za calkiem ok,
              maja w PL duzo nizszy poziom (tak bylo przynajmniej
              kilka lat temu).

A czy ktos lubi duze sklepy czy male osiedlowe to rzecz
              gustu. Ja bywajac w PL tez mam sentyment do malych
              sklepow.

>
              > lilablue
    • Gość: x Re: Lidl - co to jest? IP: 217.153.83.* 12.07.02, 11:06
      Podobno ludzie leczą się u dermatologa po użyciu proszków z Lidla a
      cukier 'promocyjny ma wagę' 800 g!
    • Gość: pinezka Re: Lidl - co to jest? IP: *.tgory.pik-net.pl 04.08.02, 15:34
      a ja mam malutkie bardzo pytanie: gdzie ten Lidl dokladnie jest? Przejezdzalam
      ostatnio kolo tego w Katowicach, ale bardziej interesuje mnie ten w Zabrzu. Czy
      ktos moglby podac jakis blizszy adres zabrzanski? Bylabym bardzo wdzieczna.
      Mialam wprawdzie kilka razy w reku ulotke z Lidla, ale nie uswiadczysz na niej
      ani pol adresu.
      • Gość: Piotrus Re: Lidl - co to jest? IP: *.bnet.pl 06.08.02, 23:28
        Zabrze - róg ul. Roosevelta i Sobieskiego, niedaleko bylych koszar (teraz
        Politechniki)
    • Gość: Robal Re: Lidl - co to jest? IP: 217.98.235.* 07.08.02, 02:11
      Bylem w Austrii w Lidlu - podobne artykuly co w Zabrzu.
      Ale o jakosci sie nie wypowiem bo nie wiem co warte ...
      • Gość: marco Re: Lidl - co to jest? IP: 213.17.234.* 08.08.02, 18:47
        piwko rozlewane w dojlidach po 99 groszy napewno lepsze od "super piwoszy" ,
        "ditów" i innych sikaczy.
    • Gość: znamGo Re: Lidl - co to jest? IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.08.02, 14:05
      Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty?
      To niema znaczenia czy znasz te produkty czy tez nie produkty sa takie same we
      wszystkich krajach w jakich dziala ta spolka. A wazniejsz jest to kto to kupil
      i za ile , pewien pan z SLD ....... ...... kupil grunt pod budowe za wielka
      sume pieniedz ktora winiosla az 27 tysiecy pl.A to jest juz ciekawszy temat
      przynajmiej tak mi sie wydaje.
    • Gość: znamGo Re: Lidl - co to jest? IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.08.02, 14:05
      Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty?
      To niema znaczenia czy znasz te produkty czy tez nie produkty sa takie same we
      wszystkich krajach w jakich dziala ta spolka. A wazniejsz jest to kto to kupil
      i za ile , pewien pan z SLD ....... ...... kupil grunt pod budowe za wielka
      sume pieniedz ktora winiosla az 27 tysiecy pl.A to jest juz ciekawszy temat
      przynajmiej tak mi sie wydaje.
      • kasiora Re: Lidl - co to jest? 27.08.02, 14:38
        kupil dawno(bo byl przewidujacy),wysiedlil poprzednich "prywatnych drobnych
        ciulaczy"i odsprzedal z nawiazka.Wzial sprawy w swoje rece!(ale On nie jest z
        Zabrza).Czy powiazania polityczne Mu w tym pomogly?A moze to jest
        potwierdzeniem ukladow prawica-lewica w Zabrzu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka