Gość: wojtek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 15:35 Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Lidl - co to jest? 27.05.02, 22:37 Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec nie narzekaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Re: Lidl - co to jest? IP: *.hannover.is 28.05.02, 08:10 zas zes sam jes podciepie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lidl - co to jest? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 08:54 jhfr ;lkjfdsknv aWLK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goguś Re: Lidl - co to jest? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 15:30 Gość portalu: Hanysek napisał(a): > zas zes sam jes podciepie? Bardzo przepraszam że się wtrącam ale czy nie brzmiało by lepiej. Zaś żeś sam jes podcepie. Uprzejmnie proszę o skomentowanie mojej refleksji językowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Lidl - co to jest? IP: *.vic.schools.net.au / 203.131.22.* 29.05.02, 00:19 Gość portalu: Goguś napisał(a): > Gość portalu: Hanysek napisał(a): > > > zas zes sam jes podciepie? Bardzo przepraszam że się wtrącam ale czy nie > brzmiało by lepiej. > Zaś żeś sam jes podcepie. > Uprzejmnie proszę o skomentowanie mojej refleksji językowej. Jakim jezykiem sie poslugujecie?, nic nie rozumiem. Prosze o wyjasnienie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily Re: Lidl - co to jest? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 23:26 ballest napisał(a): > Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec nie > narzekaj !!! Lidl to kiepski sklep, w którym sprzedają byle najtańsze produkty, nie wiem jakich tam marek można się dopatrzeć. Sprzedają tam rzeczy nic nie warte, ale ludzie się kuszą na tanie ceny i kupują byle g... . To przerażające jak na ludzi działa hasło "promocja". No i w dodatku sklep niemiecki, więc ludzi tam ciągnie, bo pewnie im się wydają że kupią coś lepszego tam niż w sklepie za rogiem. Pożałowania godne, sklep na dobrą sprawę nie różni się niczym od Plusa, Sezamu, Biedronki czy innych takich. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Lidl - co to jest? IP: *.Zabrze.Net.pl 10.07.02, 14:01 uwazajcie na ceny na polkach,a nastepnie na wydrukach kasowych.Przewaznie jest jedna kasa,ktora sie "popsula"akurat w tym momencie kiedy sie ktos zreflektuje.Oczywiscie od razu firma przeprasza.W tym tygodniu dwa przypadki! (kasa liczy wielokrotnie te sama sztuke towaru) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka Re: Lidl - co to jest? 17.07.02, 09:00 oj uważajcie na kasy !!! potwierdzam wypowiedz wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Lidl - co to jest? 21.07.02, 21:06 Gość portalu: kasa napisał(a): > uwazajcie na ceny na polkach,a nastepnie na wydrukach kasowych.Przewaznie jest > jedna kasa,ktora sie "popsula"akurat w tym momencie kiedy sie ktos > zreflektuje.Oczywiscie od razu firma przeprasza.W tym tygodniu dwa przypadki! > (kasa liczy wielokrotnie te sama sztuke towaru) No ale to nie w stylu Lidl, to chyba lokalny precedens :-) Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Lidl - co to jest? 21.07.02, 21:05 Gość portalu: Lily napisał(a): > ballest napisał(a): > > > Lidl, to tak jak Aldi tylko wiecej markowych produktow, dobra jakosc, wiec > nie > > narzekaj !!! > > Lidl to kiepski sklep, w którym sprzedają byle najtańsze produkty, nie wiem > jakich tam marek można się dopatrzeć. Sprzedają tam rzeczy nic nie warte, ale > ludzie się kuszą na tanie ceny i kupują byle g... . To przerażające jak na ludz > i > działa hasło "promocja". No i w dodatku sklep niemiecki, więc ludzi tam ciągnie > , > bo pewnie im się wydają że kupią coś lepszego tam niż w sklepie za rogiem. > Pożałowania godne, sklep na dobrą sprawę nie różni się niczym od Plusa, Sezamu, > > Biedronki czy innych takich. ´ Lidl kiepski? Glos ignoranta. Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z ponad 4000 filii, w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z zywnoscia bardzo dobrej jakosci. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
lilablue Re: Lidl - co to jest? 05.08.02, 18:31 > > Lidl kiepski? Glos ignoranta. > Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z ponad 4000 filii, > w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z zywnoscia bardzo dobrej jakosci. > > Silesius Nic mnie obchodzi tradycja skoro kupiony w tym sklepie ser żółty, włożony zaraz do lodówki jest cały w pleśni po kilku dniach. Może to jest znakomity sklep ale z pewnością nie placówka w Zabrzu. Ignorantem jesteś Ty jeżeli uważasz że ten sklep sobą coś reprezentuje, już wolę mały sklepik za rogiem gdzie może kupię 20 gr drożej ale z pewnością rzeczy świeże, dobre i zdatne do spożycia. W Lidl miałam wątpliwą przyjemność być dwa razy, i nigdy więcej!! lilablue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Lidl - co to jest? IP: *.dusseldorf2.de.psi.net 26.08.02, 16:23 lilablue napisała: > > > > > Lidl kiepski? Glos ignoranta. > > Lidl to instytucja o ponad 70-letniej tradycji, z ponad 4000 filii, > > w swojej klasie cenowej to znakomity sklep, z zywnoscia bardzo dobrej jako > sci. > > > > Silesius > > Nic mnie obchodzi tradycja skoro kupiony w tym sklepie ser żółty, włożony zaraz > > do lodówki jest cały w pleśni po kilku dniach. Może to jest znakomity sklep ale Moze fruwaja ci w lodowce jakoes zarodniki plesni, to sie tez tego wylozonego sera chwycily :-) Lidl, przynajmniej w Niemczech, jest na zupelnie dobrym poziomie, natomiast nie wiem jak wyglada asortyment i jakosc sklepow Lidla w PL. Jesli jest taki sam jak w Austrii (jak ktos pisal) to jest ok. Sklepy Plus, ktore uwazam w Niemczech za calkiem ok, maja w PL duzo nizszy poziom (tak bylo przynajmniej kilka lat temu). A czy ktos lubi duze sklepy czy male osiedlowe to rzecz gustu. Ja bywajac w PL tez mam sentyment do malych sklepow. > > lilablue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lidl - co to jest? IP: 217.153.83.* 12.07.02, 11:06 Podobno ludzie leczą się u dermatologa po użyciu proszków z Lidla a cukier 'promocyjny ma wagę' 800 g! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: Lidl - co to jest? IP: *.tgory.pik-net.pl 04.08.02, 15:34 a ja mam malutkie bardzo pytanie: gdzie ten Lidl dokladnie jest? Przejezdzalam ostatnio kolo tego w Katowicach, ale bardziej interesuje mnie ten w Zabrzu. Czy ktos moglby podac jakis blizszy adres zabrzanski? Bylabym bardzo wdzieczna. Mialam wprawdzie kilka razy w reku ulotke z Lidla, ale nie uswiadczysz na niej ani pol adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: Lidl - co to jest? IP: *.bnet.pl 06.08.02, 23:28 Zabrze - róg ul. Roosevelta i Sobieskiego, niedaleko bylych koszar (teraz Politechniki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Lidl - co to jest? IP: 217.98.235.* 07.08.02, 02:11 Bylem w Austrii w Lidlu - podobne artykuly co w Zabrzu. Ale o jakosci sie nie wypowiem bo nie wiem co warte ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Lidl - co to jest? IP: 213.17.234.* 08.08.02, 18:47 piwko rozlewane w dojlidach po 99 groszy napewno lepsze od "super piwoszy" , "ditów" i innych sikaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamGo Re: Lidl - co to jest? IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.08.02, 14:05 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty? To niema znaczenia czy znasz te produkty czy tez nie produkty sa takie same we wszystkich krajach w jakich dziala ta spolka. A wazniejsz jest to kto to kupil i za ile , pewien pan z SLD ....... ...... kupil grunt pod budowe za wielka sume pieniedz ktora winiosla az 27 tysiecy pl.A to jest juz ciekawszy temat przynajmiej tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamGo Re: Lidl - co to jest? IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.08.02, 14:05 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Czy byl tam ktos - czy jest tak jak w ulotkach - same nieznane produkty? To niema znaczenia czy znasz te produkty czy tez nie produkty sa takie same we wszystkich krajach w jakich dziala ta spolka. A wazniejsz jest to kto to kupil i za ile , pewien pan z SLD ....... ...... kupil grunt pod budowe za wielka sume pieniedz ktora winiosla az 27 tysiecy pl.A to jest juz ciekawszy temat przynajmiej tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Lidl - co to jest? 27.08.02, 14:38 kupil dawno(bo byl przewidujacy),wysiedlil poprzednich "prywatnych drobnych ciulaczy"i odsprzedal z nawiazka.Wzial sprawy w swoje rece!(ale On nie jest z Zabrza).Czy powiazania polityczne Mu w tym pomogly?A moze to jest potwierdzeniem ukladow prawica-lewica w Zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś