IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:29
Szanowny panie prezydencie kiedy parking z prawdziwego zdarzenia w zabrzu
bedzie.wypowiedzcie sie jak reagujecie jak pod biedronka lub w centrum
,zaczepiaja was cyganki?lub gdy chca wam wymienic wycieraczki? ja ostatnio
dostaje furii!
Obserwuj wątek
    • Gość: JakubO. Re: PARKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:45
      Troche o inny parking mi chodzi.. jestem mieszkancem bloku na Klonowej 15e. Parkuja tu samochody z innych blokow ktorych wlasciciele maja swoje podworko na ktorym moga je stawiac. W szczegolnosci irytuje mnie taka jedna gruba ku.. ktora jezdzi srebrnym Peugeotem 106, ta pi.. powinna stawac na swoim podworku a nie tu na naszym poniewaz, gdy ludzie z klonowej 15e wracaja np. z pracy, nie maja miejsca gdzie auto postawic. I to nie jedyna taka suka jest..
      I mam nadzieje ze ta gruba szmata czyta to forum i przestanie tu stawac tym gownem bo cos moze jej na to auto spasc.. cos bardzo ciezkiego..
    • Gość: rocco Re: PARKING IP: *.gr.com.pl 06.02.05, 11:18
      juz gdzies o tym pisałem ale to fakt: problem żebractwa na parkingach w centrum
      musi być rozwiązany -> można się z tym często spotkać na "barbary"
      • Gość: zeta Re: PARKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:04
        Na "barbary" oraz na placu warszawskim również jesteśmy niepokojeni propozycją
        zakupu wycieraczek i pilnowania samochodu.
        • Gość: Mariusz Re: PARKING IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 06.02.05, 13:41
          Ludzie sprzedający wycieraczki chcą zarobić pare groszy, ja tam do nich nic nie
          mam. Żal mi, że w ten sposób muszą zarabiać na życie, ale to zajęcie chyba
          uczciwe?. Nie wrzucajcie ludzi sprzedających coś i tych co chca kase do jednego
          worka.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka