Dodaj do ulubionych

BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU'

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 11:13
Serdecznie zapraszamy wszystkie dzieciaki do kina 'Marzenie' ! Przez całe
wakacje, co kilka dni inna, klasyczna bajka. A cena, tylko 3 złote, bo cały
koszt 18 kopii filmów pokryłem z własnej kieszeni. Po pierwsze, by dać coś
dzieciakom na wakacje, po drugie - by się zareklamować. Myślę, że sposób i
fajny i pożyteczny. Pozdrawiam, BorysBudka.pl
Obserwuj wątek
    • meg_s Re: BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU' 24.06.02, 11:28
      zanim przeczytałam o tym wykładaniu z własnej kieszeni - w ślad za ostatnią
      nocą z komedią - miałam pomysł: np - piątki z komedią,(mogą być pojedynczo:-)
      soboty z melodramatem,(I seans) i filmem erotycznym (ostatni seans) niedziela z
      tzw filmem familijnym - teraz nie mam śmiałości ;-)
      • Gość: Borys Re: BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU' IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 12:34
        Dlaczego nie masz śmiałości i co do tego ma wykładanie z własnej kieszeni :) ?
        Kiedyś organizowaliśmy noc strachu, noc erotyczną, noc śmiechu itp. Było nieźle
        i warto byłoby powtórzyć.
        Co do tych bajek, to postanowiłem coś zrobić dla dzieciaków, ale też i dla
        siebie. Będą tanie bajki (3 złote) i to w dodatku klasyka (bez Pokemonów itp.).
        A ja rozreklamuję swoją osobę.
        Czekam na wszystkie pomysły, które mozna realizować w Kinie. borys@kki.net.pl
        Pozdrawiam...
    • Gość: gonia Re: BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU' IP: *.BMJ.net.pl 25.06.02, 12:35
      Moim zdaniem to świetny pomysł! Nie jestem już dzieciakiem ale z przyjemnością
      wybiorę się do Marzenia na jakieś fajne bajeczki i to w dodatku tylko za 3
      złote! Muszę zaraz wszystkim o tym powiedzieć!
      • Gość: Ruda Re: BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU' IP: *.bnet.pl / 10.10.40.* 25.06.02, 15:25
        Super propozycja.Jeszcze tylko jedna informacja,kiedy i o której?
        • meg_s Re: BAJKOWE KINO LETNIE W 'MARZENIU' 25.06.02, 15:45
          Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Super propozycja.Jeszcze tylko jedna informacja,kiedy i o której?

właśnie- na razie na kinie nie wywieszono żadnej informacji
          :-(
          • Gość: Borys BAJKI OD PON. - SOB. 16.00 NIEDZIELA 11.00 IP: *.icm.edu.pl / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 22:25
            W piątek pojawią się odpowiednie informacje. Już mogę powiedzieć, że w tygodniu
            bajki będą o 16.00, a w niedzielę o 11.00. Cena - 3 złote. Dodatkowe pytania -
            Borys Budka tel. 0-501 189 299 lub borys@kki.net.pl
            • Gość: Dziki Re: BAJKI OD PON. - SOB. 16.00 NIEDZIELA 11.00 IP: 217.153.34.* 27.06.02, 10:46
              Borys. Pozdrów Tomka. Jest jeszcze kierownikiem ? Dawno nie byłem u was.
              • Gość: kumak Re: BAJKI OD PON. - SOB. 16.00 NIEDZIELA 11.00 IP: 2.3.STABLE* / *.rudzka.com.pl 27.06.02, 12:03
                Panie Borys
                Jeżeli to wypali to gratuluje. W zasadzie to ostatnio dzwoniłem po wszystkich
                kinach szukajac jakiejkolwiek bajki - dla mojej córki - ma 5 lat. Wszędzie był
                tylko Tytus. Uważam, ze kino to jest kino - żadne wideo wizyty w kinie nie
                zastąpi. Nie ważne, ze Pan sie zareklamuje, zarobi - ważne jest , że Pan coś
                chce zrobić.
                Kumak
                • Gość: Borys BAJKI, BAJKI, BAJKI... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 08:43
                  Nie ważne, ze Pan sie zareklamuje, zarobi - ważne jest , że Pan coś
                  > chce zrobić.
                  > Kumak

Moim celem jest pokazanie się w Zabrzu robiąc coś pożytecznego, a klasyczne bajki
                  to - moim zdaniem - dobry pomysł.
                  Co do finansów, to zarabia tylko Kino, ja nie mam żadnych udziałów. Jak dobrze
                  policzyć, to 100 widzów (a jest to w wakacje sporo) wygeneruje 300 złotych.
                  Majątek to to nie jest, ale mamy nadzieję, że Marzenie przetrwa. Zawsze to lepiej
                  mieć kino w centrum niż np. dyskont spożywczy czy obuwniczy :)

• Gość: Borys BAJKI W MARZENIU TYLKO 3 ZŁOTE IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka