Dodaj do ulubionych

Gdzie na rower ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:07
Hej :) Polećcie mi jakies fajne trasy rowerowe w okolicach Zabrza :) Góra 50
km od Zabrza... Ja Wam moge polecic wycieczkę do wsi Kamieniec, Zbrosławice
czy Szałsza :) Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dresiarz Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 00:59
      Fajna trasa jest na silowni na Koperniku, jedziesz sobie rowerkiem i patrzysz na TV :-)

• Gość: Marco Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:10

Typowy dresik :)))
        Tu nie chodzi mlotku o wypocenie sie na rowerze. Tylko o przyjemna wycieczke w celach rekreacyjnych. Magda, jesli sie myle to mnie popraw :)
        • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:59
          marco masz rację :)) TO jak nikt nie zna fajnych tras ? Nie jezdzicie na
          rowerach ? :(
          • Gość: rowerowiec Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 08.05.05, 00:17
            ja jazedze i chetnie sie przejade z Toba. Jak sie z Toba skontaktowac?
    • Gość: OnXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 18:36
      Fajna trasa jest do dzierżna czy Pławnowic tylko troszkę ruchliwa i długa ale
      polecam
    • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:16
      Dzięki :) wypróbuję :D
      • Gość: ONXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 19:56
        ale ostrzegam wypocisz się nieźle ;)
    • Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 03.05.05, 21:31
      a wiec
      1. Chechło (na Tarnowskie Gory) Mozna pojechac trasa przez las rownolegla do
      drogi.
      2. Dolomity - tzw Sportowa Dolina - (traska fajna i przyjemna ze sciazka
      dydaktyczna
      3. Stolazowice - Helenka - traski w lesie super.
      4. Lajonpark (konczyce) krotka i szybka traska na godzinke (jest pare miejsc z
      adrenalinka)
      5. Gliwice - Wilcze Doly - klasyka
      6. Rudy Raciborskie - nic dodac nic ujac
      7. Gora Sw Anny - kawalek drogi ale mozna skrocic podjezdrzajc pociagiem do
      Strzelc Opolskich.
      8. Chudow - Orzesze - Pszczyna - troche dluzszy spacerek
      9. WPKiW - klasyka

to tak na szybko co mi przyszlo do glowy.

Petr
      • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:57
        Na dolomitach byłam :) na Helence mieszkam :P Pozostałe trasy na pewno
        wypróbuję :) WIELKIE DZIĘKI :*:* Pozdro ;)
        • Gość: ONXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 22:36
          Ty z Helenki ja tez może razem na rowery?;)
          • Gość: Mloda Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 04.05.05, 10:52
            Byc moze pojechalabym z wami,ale nasze miasto nie ma sciezek rowerowych po
            dzielnicach,no wiec jak mam dojechac prawie z Rudy Sl.na Helenkę?
            • Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:44
              rowerem?
    • Gość: Johnny Walker Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:24
      Lasy Panewnickie w Katowicach Ligocie, Panewnikach, Piotrowicach. Polecam. Co
      prawda sciezek rowerowych tam nie ma, ale sa wydeptane sciezki, albo po prostu
      jedziesz gdzie ci sie podoba, mozna wiele ciekawych zwierzaczkow spotkac i
      wiele zobaczyc.
      • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:44
        ONXXX z chęcią mogę się wybrać ;):P
        Johnny Walker dzięki postaram się tam pojechać :)

Moj kolega mieszka w Rudzie Sl. i na Helenke na rowerze jedzie normalnie
        ulicą :D ja też często jeżdzę ulicą, bo ścieżek rowerowych jest jak na
        lekarstwo... :/
        • Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:19
          zartujecie - prawda???
          • myha1 Re: Gdzie na rower ? 05.05.05, 14:34
            Tez jeżdze na rowerze i polecam:
            1. kapielisko lesne zabrze, kapielisko lesne gliwice i dalej przez labedy do
            czechowic a potem przez szalsze do zabrza , to jakies 40 km

2. z zabrza przez szałsze , kamieniec, zbrosławice , Rybna do Pniowca
            bardzo fajna trasa ale z droga powrotna to 65 km.
            Obie te trasy sprawdziłam w ostatni długi weekhend.

Polecam MyHa
            • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:46
              Dzieki MyHa :)
              Petr z czym mamy żartować ?? :|
            • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:39
              No i już jedną traskę wypróbowałam :D Byłam dziś w Pławniowicach :D Super jest
              tam zalew, a nawet 2 :) Do Pławniowic jechało się superowo, ale z powrotem było
              już ciężko :P Ale naprawdę polecam !!! :)
    • Gość: czajna Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:25
      Ja polecam Beskidy
      Od Ciebie jest juz niedaleko :)
      • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:27
        no na razie wolę wybierać sie na krótsze trasy ;)
        • Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 06.05.05, 22:22
          z tymi trasami rowerowymi i jazda po ulicy.
          Jest jak jest i nie bedzie lepiej. Zamiast biadolic - trza troche pomyslec i
          poeksperementowac z traskami i tyle.
          • Gość: mike Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:18
            Jak dojedziesz do Kamieńca skręć przy kościele w lewo pod góre na wielowieś
            super droga mało ruchliwa super widoki super powietrze poprostu super
            • Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:00
              ok :):):):)
              • Gość: lolek Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / 80.51.254.* 16.05.05, 13:23
                w któryś z najbliższych weekendów planuję małą wycieczkę do Czech, możnaby
                pokrecic przy granicy troszke. Jezeli jest ktos chetny to moze sie przylaczyc
                • Gość: mike Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:46
                  Ja najdalej byłem na Pustyni Błendoeskiej i w Częstochowie ale do czech też bym
                  się karnoł
                  • Gość: lolek Re: Gdzie na rower ? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 26.05.05, 19:50
                    Widzę, że kolega 'mike' jest z okolic Wieszowy, ja zreszta też :). Ja byłem rok
                    temu w Czechach kawałek za Chałupkami. Teraz chciałbym przejechac przez granice
                    w Krzanowicach i przez Czechy przejechać do Chałupek. Taka jednodniowa wycieczka
                    :)
    • tamag Re: Gdzie na rower ? 31.05.05, 23:42
      Polecam wyprawę przez Chechło lub Świerklaniec, a dalej przez Brynicę (cały
      czas lasami) do Zielonej (dzielnica Kalet). To trasa w normie (do 50 km).Tam
      mozna załozyć bazę wypadową w gospodarstwie agroturystycznym "Stodoła u Heli".
      Na stronce zabrze.net.pl/franciszkanska/tamag/ znajdziesz szczegóły i opisy
      kilku krótszych i dłuższych tras po okolicy. Polecam.
      • Gość: Magda Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:51
        musze jeszcze troszke potrenowac zanim wybiore sie na taka traske :P 100 km to
        jeszcze troszke za duzo ;) Ale juz niedługo... :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka