Gość: Magda_18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:07 Hej :) Polećcie mi jakies fajne trasy rowerowe w okolicach Zabrza :) Góra 50 km od Zabrza... Ja Wam moge polecic wycieczkę do wsi Kamieniec, Zbrosławice czy Szałsza :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dresiarz Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 00:59 Fajna trasa jest na silowni na Koperniku, jedziesz sobie rowerkiem i patrzysz na TV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:10 Typowy dresik :))) Tu nie chodzi mlotku o wypocenie sie na rowerze. Tylko o przyjemna wycieczke w celach rekreacyjnych. Magda, jesli sie myle to mnie popraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:59 marco masz rację :)) TO jak nikt nie zna fajnych tras ? Nie jezdzicie na rowerach ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerowiec Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 08.05.05, 00:17 ja jazedze i chetnie sie przejade z Toba. Jak sie z Toba skontaktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 18:36 Fajna trasa jest do dzierżna czy Pławnowic tylko troszkę ruchliwa i długa ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:16 Dzięki :) wypróbuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 19:56 ale ostrzegam wypocisz się nieźle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 03.05.05, 21:31 a wiec 1. Chechło (na Tarnowskie Gory) Mozna pojechac trasa przez las rownolegla do drogi. 2. Dolomity - tzw Sportowa Dolina - (traska fajna i przyjemna ze sciazka dydaktyczna 3. Stolazowice - Helenka - traski w lesie super. 4. Lajonpark (konczyce) krotka i szybka traska na godzinke (jest pare miejsc z adrenalinka) 5. Gliwice - Wilcze Doly - klasyka 6. Rudy Raciborskie - nic dodac nic ujac 7. Gora Sw Anny - kawalek drogi ale mozna skrocic podjezdrzajc pociagiem do Strzelc Opolskich. 8. Chudow - Orzesze - Pszczyna - troche dluzszy spacerek 9. WPKiW - klasyka to tak na szybko co mi przyszlo do glowy. Petr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:57 Na dolomitach byłam :) na Helence mieszkam :P Pozostałe trasy na pewno wypróbuję :) WIELKIE DZIĘKI :*:* Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONXXX Re: Gdzie na rower ? IP: 212.106.128.* 03.05.05, 22:36 Ty z Helenki ja tez może razem na rowery?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mloda Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 04.05.05, 10:52 Byc moze pojechalabym z wami,ale nasze miasto nie ma sciezek rowerowych po dzielnicach,no wiec jak mam dojechac prawie z Rudy Sl.na Helenkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:44 rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:24 Lasy Panewnickie w Katowicach Ligocie, Panewnikach, Piotrowicach. Polecam. Co prawda sciezek rowerowych tam nie ma, ale sa wydeptane sciezki, albo po prostu jedziesz gdzie ci sie podoba, mozna wiele ciekawych zwierzaczkow spotkac i wiele zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:44 ONXXX z chęcią mogę się wybrać ;):P Johnny Walker dzięki postaram się tam pojechać :) Moj kolega mieszka w Rudzie Sl. i na Helenke na rowerze jedzie normalnie ulicą :D ja też często jeżdzę ulicą, bo ścieżek rowerowych jest jak na lekarstwo... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:19 zartujecie - prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Gdzie na rower ? 05.05.05, 14:34 Tez jeżdze na rowerze i polecam: 1. kapielisko lesne zabrze, kapielisko lesne gliwice i dalej przez labedy do czechowic a potem przez szalsze do zabrza , to jakies 40 km 2. z zabrza przez szałsze , kamieniec, zbrosławice , Rybna do Pniowca bardzo fajna trasa ale z droga powrotna to 65 km. Obie te trasy sprawdziłam w ostatni długi weekhend. Polecam MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:46 Dzieki MyHa :) Petr z czym mamy żartować ?? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:39 No i już jedną traskę wypróbowałam :D Byłam dziś w Pławniowicach :D Super jest tam zalew, a nawet 2 :) Do Pławniowic jechało się superowo, ale z powrotem było już ciężko :P Ale naprawdę polecam !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajna Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:25 Ja polecam Beskidy Od Ciebie jest juz niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:27 no na razie wolę wybierać sie na krótsze trasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petr Re: Gdzie na rower ? IP: *.Zabrze.Net.pl 06.05.05, 22:22 z tymi trasami rowerowymi i jazda po ulicy. Jest jak jest i nie bedzie lepiej. Zamiast biadolic - trza troche pomyslec i poeksperementowac z traskami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:18 Jak dojedziesz do Kamieńca skręć przy kościele w lewo pod góre na wielowieś super droga mało ruchliwa super widoki super powietrze poprostu super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_18 Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:00 ok :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / 80.51.254.* 16.05.05, 13:23 w któryś z najbliższych weekendów planuję małą wycieczkę do Czech, możnaby pokrecic przy granicy troszke. Jezeli jest ktos chetny to moze sie przylaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Gdzie na rower ? IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:46 Ja najdalej byłem na Pustyni Błendoeskiej i w Częstochowie ale do czech też bym się karnoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie na rower ? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 26.05.05, 19:50 Widzę, że kolega 'mike' jest z okolic Wieszowy, ja zreszta też :). Ja byłem rok temu w Czechach kawałek za Chałupkami. Teraz chciałbym przejechac przez granice w Krzanowicach i przez Czechy przejechać do Chałupek. Taka jednodniowa wycieczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamag Re: Gdzie na rower ? 31.05.05, 23:42 Polecam wyprawę przez Chechło lub Świerklaniec, a dalej przez Brynicę (cały czas lasami) do Zielonej (dzielnica Kalet). To trasa w normie (do 50 km).Tam mozna załozyć bazę wypadową w gospodarstwie agroturystycznym "Stodoła u Heli". Na stronce zabrze.net.pl/franciszkanska/tamag/ znajdziesz szczegóły i opisy kilku krótszych i dłuższych tras po okolicy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gdzie na rower ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:51 musze jeszcze troszke potrenowac zanim wybiore sie na taka traske :P 100 km to jeszcze troszke za duzo ;) Ale juz niedługo... :D Odpowiedz Link Zgłoś