Dodaj do ulubionych

Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:12
Wiceprezydent Cupiał zarobił w urzędzie z tytułu umowy o pracę 145.271,72 zł.
Czy to dużo czy mało ?Ja zarabiam 1200 miesięczne i mam 2 dzieci na
utrzymaniu.Dla mnie to kosmos .Co zrobić by tyle co wiceprezydent zarobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł IP: 82.160.79.* 29.05.05, 14:48
      rozumiem ze jest to pensja za rok. Moim zdaniem jest to odpowiednia wysokosc.
      Od tego odprowadził podatek, zostało znacznie mniej.
      Wez pod uwage koszty uzyskania przychodu: za tą cenę stał się osobą publiczną.

A swoją drogą to lepiej zarobic mniej czy tez więcej ale za to całe miasto
      śmieje się z ciebie -> tak jest w przypadku cupiała, wybieram pierwszą opcje

Co do twoich zarobków -> taki niestety jest obraz naszego całego kraju
      • Gość: bez_złudzeń Re: Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:04
        ciekawe ile zarobił na lewo? gdyby te 145 tys było jedynym zarobkiem za dany
        rok to ok. zgadza sie , nalezymu sie itd. ale znając życie cwaniak pewnie
        drugie albo i trzecie tyle zarobi na lewo. krew mi od tego tężeje jak po
        zatruciu jadem żmiji!
        • Gość: Johnny Walker Re: Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:45
          a masz na to jakiekolwiek dowody?
          • Gość: Johnny Walker Re: Johnny Walker Cenzurka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:29
            Prokurator dostarczy Ci dowodów? Spytaj jego - będzie wiedział? Wiesz tak
            pytałeś o dowody w sprawie Pana U i co znalazły się? Poszukaj dobrze jak chcesz
            wiedzieć! My na forum dowodów nie musimy mieć tylko sobie rozmawiamy. A ty co
            afer tu węszysz? Pomyśl trochę!!! Rozmawiać nie wolno czy co? Może cenzurka?
            • Gość: bez_złudzeń Re: Johnny Walker Cenzurka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:31
              dowodem na realność moich wniosków jest polska rzczywistość. nawet jeśli
              zarabisza strzelam 10tys pln net/miesiąc to zawsze znajdzie sie kwota dla
              której sie skusisz. aniołów jest tak mało, ze ze z wielkim
              prawdopodobieństwemmożna stwierdzić, że Ciupał to oszust.
              • Gość: Jorg Re: Johnny Walker Cenzurka!!!! IP: *.zb.osi.pl 03.06.05, 09:42
                Czyli wg Ciebie wszyscy jesteśmy oszustami ? :)
    • zbyszek100 Re: Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł 03.06.05, 20:15
      Zostań prezydentem lub wprowadź zasady LENINA, wszytkim równo, znaczy gó...
    • Gość: maszakra Re: Mieczysław Cupiał - 145.271,72 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:07
      A może "wystarczyło" przyłożyć się do nauki i zdobyć jakiś konkretny zawód? Może
      trzeba czasmi zostać po pracy?
      Zanim zaczniesz się z kimś porównywać zastanów się co ty zrobiłaś aby więcej
      zarobić i jakie wyżeczenia musiała podjąć osoba z którą się porównujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka