Dodaj do ulubionych

Religa na Prezydenta

IP: 213.227.64.* 10.06.05, 14:50
Zapraszamy serdecznie na Konwecje Wyborcza prof. Zbigniewa Religi
19.06 (niedziela) g. 11.00 w Domu Muzyki i Tanca.
Niezbyt czesto (pierwszy raz) sie zdarza, zeby kandydat na prezydenta
rozpoczynal swoja kampanie wlasnie w Zabrzu. Ale coz - przeciez to nasz
czlowiek.
Dodatkowe informacje na www.religa.pl
Serdecznie zapraszamy wszystkich chetnych na to spotkanie
Obserwuj wątek
    • Gość: tak myśle Re: Religa na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:56
      Bez wątpienia pan Religa jest wspaniałym lekarzem i mysle że na tym powinnismy pozostac.Na liotosc boską ludzie opamiętajcie się,prezydent ma stac na czele państwa a nie na czele lekarzy!to idzie w złym kierunku,z całym szacunmkiem dla doktora ,lepiej gdyby nie wchodził w to obłudne środowisko mieszczace się na ulicy wiejskiej w warszawie.pozdrawiam
      • Gość: sercowiec Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:51
        szacuneczek dla religi. jeśli nie chce sie zblazować niechnie startuje w
        wybirach. niech dalej leczy, bierze łapówki itp. poza tym niech pójdzie do
        fryzjera na 3 maja. ja mu stawiam.
        • Gość: alex Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:27
          zgadzam się ze wszystkimi którzy odradzają mu start w wyborach.Ten człowiek to
          legenda kardiologii i niech na tym poprzestanie.Na prezydenta mu nie po
          drodze.Nie ta wiedza ,nie ta prezencja nie .Już jeden elektryk wybrał sie na
          prezydenta i do dzis go ludzie opluwają a był chlubą solidarności.Tak samo
          skończy Religa jak sie nie opamięta.
          • Gość: janka Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 13.06.05, 19:09
            co prawda, to prawda.
        • Gość: gość Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 15.06.05, 10:05
          Profesor NIGDY nie brał łapówek - wręcz przeciwnie, tępił łapówkarzy w swoim
          otoczeniu. Proponuję uważać na to co się pisze.
          • Gość: to-ja Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:33
            Szkoda,że nie potrafił zadbac o ukonczenie szpitala miedzy Zabrzem a Gliwicami.
            Przecież tyle obiecywał. Tak wiele włozonych w budowe pieniędzy idzie na marne!
          • Gość: jasiek Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 16.06.05, 08:15
            A co, siedziałeś w jego kieszeni? Więc nie pisz czegoś, czego nie wiesz NA
            PEWNO. Może i nie brał, więc myślę, że Pan Profesor nie potrzebuje adwokata.
            Czyste sumienie broni się samo.
            • Gość: gość Re: Religa nie na Prezydenta IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 23.06.05, 16:26
              Czy to o "siedzeniu w kieszeni" to było do mnie? Bo mam wrażenie, że tak więc
              mowię: nie, w kieszeni nie siedziałam. Ale znam profesora, wiem jakie ma
              poglądy na łapówkarstwo i wiem o paru jego interwencjach. Oczywiście, czyste
              sumienie broni się samo i profesor nie potrzebuje adwokata. Ale gdy czytam
              tekst "nie dalej leczy ludzi, bierze łapówki" to nie mogę nie zareagować znając
              prawdę. Bo milcząc akceptowałabym nieprawdę.
    • Gość: Komitet wyborczy Re: Religa na Prezydenta IP: 213.227.64.* 16.06.05, 15:57
      Konwencja prof Z Religi przełożona na 26 czerwca o godz. 11.00 w Domu Muzyki i
      Tańca w Zabrzu. Szczegóły na www.religa.pl
      • Gość: sadbre Re: Religa na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:58
        Jak go wybierzemy to napewno szpital nam wybudują do końca.
    • Gość: Wyborca Re: Religa na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:11
    • Gość: Wyborca Re: Religa na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:15
      Do Komitetu Wyborczego !
      Dlaczego pozwalacie na starcie podkładać kłodę pod sukces wyborczy Pana Prof.
      Religi, organizując w NIEDZIELĘ w godzinach nabożeństw. Czy ten Kopmitet Panie
      Prof. to nie są ludzie Pana Kaczyńskiego ?. Czy nie ma innego wolnego dnia
      któey pzwoliłby wielu osobom na uczestnictwo w spotkaniu.
      • Gość: konik Re: Religa na Prezydenta IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 26.06.05, 13:14
        a co, przez całą niedzielę siedzisz w kościele? To idz w sobotę na 18,oo i
        niedziela będzie dla prof. Religi.

Zresztą jego kandydaturę uważam za nieporozumienie. Potrafi/potrafił świetnie
        operować, ale na polityce się niestety moim zdaniem, nie zna. Jeśli wygra,
        zostanie Prezydentem, ale ktoś inny i tak będzie rządził.
        • korka2 Re: Religa na Prezydenta 27.06.05, 22:15
          Dalej tak myślicie po wczorajszym dniu?
          • de-bill Re: Religa na Prezydenta 28.06.05, 03:40
            No! Program przepisał mu Sarna z Trybuny Ludu (referat programowy tow. Edwarda
            z VIII Plenum KC). Ubolewam, że nie potraktował rozwoju psychiatrii. W końcu od
            czego Religa zacznie uzdrawiać Polskę?
            • Gość: gość Re: Religa na Prezydenta IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 21.07.05, 13:18
              Sarna nie przepisywał znikąd programu prof. Religi, bo Sarna profesorowi
              programu nie tworzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka