Gość: rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:14 Czesc, co sie dzieje z firma Debacom? Nie mam netu od kilku dni, a telefonu u nich nikt nie odbiera? Macie moze podobne problemy, moze ktos cos wie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:56 mam nadzieje że ta złodziejska firma upadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co z Debacom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:28 Z tego co mi wiadomo cześć łącz nie działa po burzy jaka przeszła ostatnio nad Zabrzem. Nie działają łącza w Zabrzu i okolicach... już chyba 3 dzień !! ... macie rację... niech upadnie... powinniśmy wszyscy zacząć pisać reklamację i rządać obniżenia abonamentu za każde 24 godziny bez internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nec Re: Co z Debacom? IP: *.pojan.net 03.08.05, 21:11 poczytajcie prawo telekomunikacyjne,,a najlepiej zadzwonic do federacji konsumenta. Za każdy dzien zwłoki przysluguje wam ulga w abonamencie ( 1/15 całości). Jeśli nie będziecie mieli łącza przez conajmniej 15 dni nie musicie płacić za dany miesiąc wogóle. Jak się z debacomu nie dostosują to chszańcie ich bo w sądzie i tak wygracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 11:10 Debacom to dziadostwo, trzeba czekać aż na jesień skończy się okres ochronny TPSA i wejdą zagraniczne firmy , może wtedy będą ciekawsze oferty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nec Re: Co z Debacom? IP: 82.160.79.* 04.08.05, 17:28 napisz coś wiecej na temat tego okresu ochronnego: najakich zasadach firmy będą działać, czy widać już jakis graczy zainteresowanych polskim rynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rage Re: Co z Debacom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:48 macie racje, tak powinno byc - nie ma netu - nie place, za kazdy dzien powinny byc kwoty odliczane, ja tez nic za darmo nie dostane chyba ze w pysk. co radzicie, czekac do jesieni na nowe oferty? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 14:39 U mnie działa... Żadnych problemów. Jakaś krótka przerwa w dostawie była parę dni temu, ale tylko kilka godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 16:36 Cieniutki ten Debacom, czekam na konkurencję i spie..m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znicz Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:35 ja sie wkurzylem na mojego dostawce internetu - droga radiową, i zalozylem na probe neostrade 512, Padaka, myslalem ze to bedzie śmigać a tu dziala "zwyczajnie" - jak radiówka. Co gorsza jak sie sciaga jakis plik strony sie wolno ladują. Jedyny plus: mozna bez problemu oglądac firmy i sluchac radia przez internet. Teraz mam dylemat czy ta telewizja i radio jest warte placenia 30% wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co z Debacom? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.08.05, 10:26 Dylemat? A co bedzie jak sie skoncza limity? to juz nawet stronki www nie da sie otworzyc :( To nie jest takie rozowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:55 Zastanawiam się z sąsiadami, czy nie wejść na spółkę w DSL-a. Transfer byłby dużo lepszy, opłata niższa. Debacom nic ciekawego nie oferuje, transfer lichy, opłaty drogie. Może na jesień pojawi się jakaś konkurecja. W neostradzie po wyczerpaniu limitu strony www da się otwierać, wcale nie chodzą gorzej niż z "normalnie" działającym Debacomie. Korzystam w pracy z neostrady, miałem możliwość to przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:40 nie zakładajcie debacomu ma najwięcej awarii trnsfer bardzo kiepski a przy tym jest najdroższy na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Co z Debacom? IP: 217.11.130.* 17.08.05, 13:45 a ma ktoś może neta z firmy cyberkom? jeśli tak to prosze o jakieś opinie Odpowiedz Link Zgłoś