Dodaj do ulubionych

Co z Debacom?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:14
Czesc, co sie dzieje z firma Debacom? Nie mam netu od kilku dni, a telefonu u
nich nikt nie odbiera? Macie moze podobne problemy, moze ktos cos wie?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:56
      mam nadzieje że ta złodziejska firma upadnie
      • Gość: Adam Re: Co z Debacom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:28
        Z tego co mi wiadomo cześć łącz nie działa po burzy jaka przeszła ostatnio nad Zabrzem. Nie działają łącza w Zabrzu i okolicach... już chyba 3 dzień !!

... macie rację... niech upadnie...
        powinniśmy wszyscy zacząć pisać reklamację i rządać obniżenia abonamentu za każde 24 godziny bez internetu.
        • Gość: nec Re: Co z Debacom? IP: *.pojan.net 03.08.05, 21:11
          poczytajcie prawo telekomunikacyjne,,a najlepiej zadzwonic do federacji
          konsumenta. Za każdy dzien zwłoki przysluguje wam ulga w abonamencie ( 1/15
          całości). Jeśli nie będziecie mieli łącza przez conajmniej 15 dni nie musicie
          płacić za dany miesiąc wogóle. Jak się z debacomu nie dostosują to chszańcie
          ich bo w sądzie i tak wygracie
          • Gość: Zenek Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 11:10
            Debacom to dziadostwo, trzeba czekać aż na jesień skończy się okres ochronny
            TPSA i wejdą zagraniczne firmy , może wtedy będą ciekawsze oferty !
            • Gość: nec Re: Co z Debacom? IP: 82.160.79.* 04.08.05, 17:28
              napisz coś wiecej na temat tego okresu ochronnego: najakich zasadach firmy będą
              działać, czy widać już jakis graczy zainteresowanych polskim rynkiem
    • Gość: rage Re: Co z Debacom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:48
      macie racje, tak powinno byc - nie ma netu - nie place, za kazdy dzien powinny
      byc kwoty odliczane, ja tez nic za darmo nie dostane chyba ze w pysk. co
      radzicie, czekac do jesieni na nowe oferty?
      pzdr
    • Gość: nn Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 14:39
      U mnie działa... Żadnych problemów. Jakaś krótka przerwa w dostawie była parę
      dni temu, ale tylko kilka godzin...
      • Gość: niezadowolony Re: Co z Debacom? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 04.08.05, 16:36
        Cieniutki ten Debacom, czekam na konkurencję i spie..m.
    • Gość: znicz Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:35
      ja sie wkurzylem na mojego dostawce internetu - droga radiową, i zalozylem na
      probe neostrade 512, Padaka, myslalem ze to bedzie śmigać a tu
      dziala "zwyczajnie" - jak radiówka. Co gorsza jak sie sciaga jakis plik strony
      sie wolno ladują. Jedyny plus: mozna bez problemu oglądac firmy i sluchac radia
      przez internet. Teraz mam dylemat czy ta telewizja i radio jest warte placenia
      30% wiecej
      • Gość: ja Re: Co z Debacom? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.08.05, 10:26
        Dylemat?
        A co bedzie jak sie skoncza limity?
        to juz nawet stronki www nie da sie otworzyc :(
        To nie jest takie rozowe...
        • Gość: rozczarowany Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:55
          Zastanawiam się z sąsiadami, czy nie wejść na spółkę w DSL-a. Transfer byłby
          dużo lepszy, opłata niższa. Debacom nic ciekawego nie oferuje, transfer lichy,
          opłaty drogie. Może na jesień pojawi się jakaś konkurecja. W neostradzie po
          wyczerpaniu limitu strony www da się otwierać, wcale nie chodzą gorzej niż
          z "normalnie" działającym Debacomie. Korzystam w pracy z neostrady, miałem
          możliwość to przetestować.
    • Gość: anioł Re: Co z Debacom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:40
      nie zakładajcie debacomu ma najwięcej awarii trnsfer bardzo kiepski a przy tym
      jest najdroższy na rynku
      • Gość: marek Re: Co z Debacom? IP: 217.11.130.* 17.08.05, 13:45
        a ma ktoś może neta z firmy cyberkom? jeśli tak to prosze o jakieś opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka