Gość: maverick IP: *.debacom.pl 22.01.07, 23:33 www2.debacom.pl/aktualnosci.php?ID=22 :D a jeszcze niedawno na tym forum niektórzy gadali głupoty iż lepiej związac się z neo na 24 mies :P za 2 lata to w debie będzie pewnie 30mb/s za 67 pln .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: user deby Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.debacom.pl 22.01.07, 23:53 ciekawe tylko czy nie mają w planach jakiejś podwyżki... bo przecież jak wiadomo nie ma nic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cennik Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: 89.124.164.* 23.01.07, 08:05 Ceny dostepu do internetu wątpie aby wzrosły. tak samo jak niemożliwe jest aby spadły. Po prostu teraz jest walka kto za te sama kase da wiekszą przepustowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachowiec z wiedza Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: 85.17.105.* 23.01.07, 09:12 Bardzo atrakcyjna oferta. Aby na coś takiego się zdecydować Deba musi posiadać bardzo szybki szkielet. Czy używają w LAN GigabitEthernet ? Jak łatwo policzyć wystarczy 20 użytkowników wykorzystujących swoje 100% i rura będzie pełna w przypadku kiedy mówimy o 100Mb/s. Następnie pozostaje kwestia routerów, switchy i prędkości szkieletu. Na koniec wyjście na świat, co to musi być za "rura" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.polsl.pl 23.01.07, 09:23 Ja nie wnikam, wazne ze dziala. wzasadzie to ta przepustowosc to od wiat jest juz wlaczona. przynajmniej tak wynika z transferow. sciagam np. 400 KB/s a ping do wp 17ms ;-) wiec wszystko sie wyrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachowiec z wiedza Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: 85.17.105.* 23.01.07, 09:43 Jeśli tak piszesz to tak musi być. Trudno jest nadążyć za promocjami i wprowadzanymi nowościami w ofercie. Najważniejsze jest, że użytkownicy są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto? Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: 195.164.124.* 25.01.07, 08:54 Na stronie debacom.pl jest informacja, ciekawi mnie czy to tak dziala jak pisze, ma to ktos? Tylko w Debacom 5Mb/s za 1zł przez trzy miesiące! Od dziś uruchamiamy nową promocję. Jeśli mieszkasz na jednej z ulic: Mikulczyce: Gogolińska Strażacka Zapolskiej Rokitnica: Budowlana Grzybowska Kosmowskiej Opolczyka Wajzera I jesteś użytkownikiem innej sieci jak Debacom mamy dla Ciebie ofertę nie do odrzucenia. Wybierając pakiet „opti” nie tylko dostaniesz oszałamiającą prędkość 5Mb/s ale dodatkowo 3 miesiące za 1zł! Z pełną odpowiedzialnością możemy powiedzieć że lepszej oferty w Zabrzu nie znajdziesz. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś. Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:29 Qwa. Wiecznie ten Debacomowy Spam He He Wirtualny transfer - małym drukiem w umowie - "maksyamlny", czytaj: "na razie posmarujemy miodem a potem *j ci w plecy" Poważnie to ciekawe skęd maję tą przepływność jak kubują od kilku znanych mi firm (S3, PirxNet, ...) po cenach takich że normalnie nie można zaoferować tyle. Np S3 hurtowo daje 50Mbit (w tym kilka Mbit na świat a reszta po swojej sieci !!) za z tego co pamiętam 4 tyś. ale ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezle Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.icm.edu.pl 25.01.07, 12:54 Musze przyznac iz kretyn z siebie zdrowy. masz pojecie o tej branzy jak swinia o gwiazdach. Jesli sugerujesz ze firma daje inne predkosci jak oferuje swoim klienta to zerknij na forum userow forum.debacom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.bmj.net.pl 26.01.07, 17:58 moja znajoma ma batera szczyt mozliwosci tej firmy to 800 kbs jak jestes sam na lini beznadzieja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clan Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.clan.pl 26.01.07, 23:01 W Clanie 10 Mb/s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.debacom.pl 26.01.07, 23:12 Deba.Rokitnica Średnio okolo 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza z zaborza Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:56 boże to ty chyba jestes wyjatkowy ja podziekowałam Debacomowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UNDERRTAKER Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:19 Ja też im podziekowałem płaciłem 73,20 plus 2,50 i co miałem 1,5 mb a jak wszyscy włączyli 700kb/s to ty masz szczęscie gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Przepustowość 5Mb/s - 67.10 PLN - tylko Debac IP: *.debacom.pl 28.01.07, 07:25 ????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Joty a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni... IP: *.za.digi.pl 28.01.07, 15:21 ponad 600kB/s (4,8Mbit/s) - taki transfer jest w sieci Jota już od ponad dwóch tygodni... taki transfer to po prostu już norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user deby Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 17:23 W jocie takie transfery? wow Klienci joty na forum inaczej to przedstawiają. Ja mam z deby 5Mb/s i zapierdziela to niesamowicie. Kiedyś było inaczej, to fakt i pewnie o tych czasach pisali przedmowcy. Teraz to juz zupełnie inna siec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.za.digi.pl 28.01.07, 18:06 potwierdzam, w Jocie transfery oscylują wokół 400-600kB/s - w zależności co się zasysa, ile jest źródeł.... :-) mogą to potwierdzić pewnie inni userzy... w końcu normalny internet na europejskim poziomie... wypowiadam się jedynie jako użytkownik sieci Jota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user deby Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 18:11 czyli predkosc jak w debacomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 18:22 nie zapominajmy ze jeszcze nie kazdy w debacomie ma 5mb/s ja dalej na 1mb/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 18:32 Zgadza sie. w jocie tez jeszcze wielu marzy o 0,5Mb/s. ale jak widac sieci sie rozbudowuja, i bardzo dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 20:15 od czasu gdy na rokitnicy, mikulczycach, w centrum wprowadzili nowo oferte 5mb/s troszke ucierpialem i stronki otwierają sie duuuuzo wolniej.. - pingi :/ zreszta pozyjemy, zobaczymy, co wyniknie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re: a w Jocie taki transfer już od dwóch tygodni. IP: *.debacom.pl 28.01.07, 21:00 i sprostowanie: ---------------------------------------------- te pingi pokazaly osoby z zaborza i ml. gornika. spokojnie juz macie zamowione nowe sprzety, wiec poprawa znaczna juz wnet. ------------------------------------------------- źródło: forum.debacom.pl :D Odpowiedz Link Zgłoś