Dodaj do ulubionych

PRZYJĘCIA W UM!!!!

IP: 212.106.128.* 19.10.05, 22:21
ten temat to praktycznie totalna farsa... zero przyjęć, zero środków ale
pracowników o dziwo przybywa... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: prawicowiec Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:23
      Spokojnie, nowy Prezydent wywali ze stołków z połowę tego dziadostwa,
      spokojnie...
    • Gość: Realista Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:01
      Do prawicowca. To prawda że przyjęcia w U.M. to istna fala. ale trzeba się
      odwdźięczyć swoim mocodawcom.
      Ale pamiętaj przyjdzie nowy też ze zobowiązaniami i będzie ta sama karuzela.
      • Gość: Lothian Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:07
        No to wybierzmy prezydenta bez zobowiązań i układów wtedy na pewno będzie lepiej
        i nie będzie tylu zbędnych urzędników a jedynie ciężka i uczciwa praca.
        • Gość: alex Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:26
          Lothan gdzie ty masz ludzi na stołki bez zobowiązań chyba w Mozambiku.Wskaż
          choć jednego takiego w Zabrzu???
          • Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:05
            Alex, są i tacy, bez zobowiązań i układów, konkretni w działaniu i niezależni
            od lewa i prawa. To, że są niezależni skutkuje tym, że są w cieniu a wiele jest
            nazwisk nad którymi warto sie zastanowić. Mnie osobiście podoba się styl pracy
            komendanta Wiaterka, myślę że bylibyśmy zaskoczeni i to pozytywnie, gdyby ten
            człowiek zasiadł za sterami miasta. Jednego jestem też pewna, wyczyściłby urząd
            miejski z pseudo fachowców i to już w pierwszym miesiącu swoich "rządów". Są i
            inni "niepowiązani" w tym mieście, rozglądajmy się zatem i na wiosnę do urn.
            • Gość: alex Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:27
              Wiesz dziewczę z wyżyn - IV pięto- zgadzam się z tobą co do osoby ja też bym
              sie cieszył gdyby Wiaterek został prezydentem .Ale nie łudź sie że nie ma z
              nikim układów bo to niemożliwe.Ludzie na I stołkach nie utrzymują się bez
              układów.A jak nie ma za sobą układów to nigdy się nie dostanie na intratny
              stołek bo kto go tam wyniesie.Takie jest prawo buszu i nie bądź naiwna ,ze
              uczciwy Xksiński wprost z zakłdu drobiarskiego dostanie sie na stołek
              Prezydenta miasta.Tam musisz dostać się z jakiejś partii a ta stawia
              warunki.Ale ty o tym wiesz.
              • Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:13
                No właśnie, przestańmy mysleć politycznie a wreszcie głosujmy na człowieka.
                Partie polityczne powinny znaleźć się podczas wyborów poza samorządem lokalnym,
                bo układy polityczne niszczą nasze miasto od wielu lat.
                • Gość: Lothian Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:10
                  Niestety prawda jest przykra, ale bez wsparcia politycznego niewiele można
                  zrobić w samorządzie. Dlatego trzeba się z nim liczyć i rozmawiać z politykami
                  ale na polu samorządowym.
                  • Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:42
                    Lothian, zatem już na początku Zabrze jest miastem przegranym, patrząc na to
                    pole polityczne w naszym mieście. Z tymi politykami, obecnymi politykami mamy
                    przechlapane. Prezydentem powinien zostać ktoś spoza tego chorego układu i
                    ktoś spoza tej chorej Rady Miejskiej .
                    • Gość: Humanista Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 25.10.05, 01:27
                      Chcialbym sie zglosic,moge zostac prezydentem,jestem jeszcze na studiach
                      (calkiem wysoka srednia,ale bez przesady,a jak napisze jaki kierunek,to mnie
                      wielu zdemaskuje,wiec po co:P),wiec mlody,do wszystkiego co mam doszedlem ciezka
                      (fizyczna i umyslowa praca),bralem udzial we wszystkich wyborach(partiota),nie
                      naleze(bo sie tym brzydze)do zadnej partii,kiedys bede kandydowal,na100%,teraz
                      nie,jako prezydent moge pobierac zarobki w wysokosci do3tys zl,nie
                      wiecej,byloby mi wstyd patrzac na nasze bezrobocie.I tak tego nikt nie
                      przeczyta,pisze,bo gg mi padlo:P (choc to co napisalem,jest prawda:)
                      • de-bill Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! 25.10.05, 11:22
                        Gość portalu: Humanista napisał(a):

> Chcialbym sie zglosic, moge zostac prezydentem...
                        > jako prezydent moge pobierac zarobki w wysokosci do 3 tys zl...

To stanowisko kosztuje grube pieniądze. Z długów nie można wykaraskać się
                        latami. A tu, proszę, jest człowiek, któremu jeszcze 3 tys miesięcznie
                        zostanie. Geniusz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka