Gość: podinspektor IP: 212.106.128.* 19.10.05, 22:21 ten temat to praktycznie totalna farsa... zero przyjęć, zero środków ale pracowników o dziwo przybywa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawicowiec Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:23 Spokojnie, nowy Prezydent wywali ze stołków z połowę tego dziadostwa, spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:01 Do prawicowca. To prawda że przyjęcia w U.M. to istna fala. ale trzeba się odwdźięczyć swoim mocodawcom. Ale pamiętaj przyjdzie nowy też ze zobowiązaniami i będzie ta sama karuzela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:07 No to wybierzmy prezydenta bez zobowiązań i układów wtedy na pewno będzie lepiej i nie będzie tylu zbędnych urzędników a jedynie ciężka i uczciwa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 11:26 Lothan gdzie ty masz ludzi na stołki bez zobowiązań chyba w Mozambiku.Wskaż choć jednego takiego w Zabrzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:05 Alex, są i tacy, bez zobowiązań i układów, konkretni w działaniu i niezależni od lewa i prawa. To, że są niezależni skutkuje tym, że są w cieniu a wiele jest nazwisk nad którymi warto sie zastanowić. Mnie osobiście podoba się styl pracy komendanta Wiaterka, myślę że bylibyśmy zaskoczeni i to pozytywnie, gdyby ten człowiek zasiadł za sterami miasta. Jednego jestem też pewna, wyczyściłby urząd miejski z pseudo fachowców i to już w pierwszym miesiącu swoich "rządów". Są i inni "niepowiązani" w tym mieście, rozglądajmy się zatem i na wiosnę do urn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:27 Wiesz dziewczę z wyżyn - IV pięto- zgadzam się z tobą co do osoby ja też bym sie cieszył gdyby Wiaterek został prezydentem .Ale nie łudź sie że nie ma z nikim układów bo to niemożliwe.Ludzie na I stołkach nie utrzymują się bez układów.A jak nie ma za sobą układów to nigdy się nie dostanie na intratny stołek bo kto go tam wyniesie.Takie jest prawo buszu i nie bądź naiwna ,ze uczciwy Xksiński wprost z zakłdu drobiarskiego dostanie sie na stołek Prezydenta miasta.Tam musisz dostać się z jakiejś partii a ta stawia warunki.Ale ty o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:13 No właśnie, przestańmy mysleć politycznie a wreszcie głosujmy na człowieka. Partie polityczne powinny znaleźć się podczas wyborów poza samorządem lokalnym, bo układy polityczne niszczą nasze miasto od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:10 Niestety prawda jest przykra, ale bez wsparcia politycznego niewiele można zrobić w samorządzie. Dlatego trzeba się z nim liczyć i rozmawiać z politykami ale na polu samorządowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z IV piętra Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:42 Lothian, zatem już na początku Zabrze jest miastem przegranym, patrząc na to pole polityczne w naszym mieście. Z tymi politykami, obecnymi politykami mamy przechlapane. Prezydentem powinien zostać ktoś spoza tego chorego układu i ktoś spoza tej chorej Rady Miejskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanista Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 25.10.05, 01:27 Chcialbym sie zglosic,moge zostac prezydentem,jestem jeszcze na studiach (calkiem wysoka srednia,ale bez przesady,a jak napisze jaki kierunek,to mnie wielu zdemaskuje,wiec po co:P),wiec mlody,do wszystkiego co mam doszedlem ciezka (fizyczna i umyslowa praca),bralem udzial we wszystkich wyborach(partiota),nie naleze(bo sie tym brzydze)do zadnej partii,kiedys bede kandydowal,na100%,teraz nie,jako prezydent moge pobierac zarobki w wysokosci do3tys zl,nie wiecej,byloby mi wstyd patrzac na nasze bezrobocie.I tak tego nikt nie przeczyta,pisze,bo gg mi padlo:P (choc to co napisalem,jest prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: PRZYJĘCIA W UM!!!! 25.10.05, 11:22 Gość portalu: Humanista napisał(a): > Chcialbym sie zglosic, moge zostac prezydentem... > jako prezydent moge pobierac zarobki w wysokosci do 3 tys zl... To stanowisko kosztuje grube pieniądze. Z długów nie można wykaraskać się latami. A tu, proszę, jest człowiek, któremu jeszcze 3 tys miesięcznie zostanie. Geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś