meg_s 17.11.02, 14:15 co wiecie o działalności tego stowarzyszenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty Re: Pro Futuro IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 14:21 przestań zaśmiecać to forum starymi wątkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pro Futuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.02, 15:08 odpieprzcie sie od mojego kolegi Gustawa Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Pro Futuro 17.11.02, 15:58 oto logika - na konkretne pytanie postawione(!) w nowozałożonym wątku co wiecie o działalności stowarzyszenia "Pro futuro"? Gość portalu: ty napisał(a) odpowiedź > przestań zaśmiecać to forum starymi wątkami Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Pro Futuro 17.11.02, 16:02 Gość portalu: ty napisał(a): > przestań zaśmiecać to forum starymi wątkami one może i są stare - ale z całą pewnością nie te wątki zaśmmiecają forum - zadaj sobie trochę trudu i przeczytaj - jest tam wiele cennych wiadomości o mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon a co powinniśmy wiedzieć? IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 17.11.02, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: a co powinniśmy wiedzieć? 17.11.02, 18:40 powinniśmy - ni powinniśmy więc tłumaczę "co autor pytania miał na myśli" = wiem że to stowarzyszenie zostało powołane dla udostępnienia na cele turystyczne sztolni - ponieważ po połączeniu z szybem "Carnall" i skansenem na Sienkiewicza powstałby obiekt naprawdę unikalny - ciekawa jestem czy ktoś wie jak postępują prace wyobraźcie sobie - schodzimy do sztolni w samym centrum miasta - łodziami, wagonikami przemieszczamy się do skansenu, a kończymy w kawiarni z widokiem na miasto - zlokalizowanej w wieży ciśnień Odpowiedz Link Zgłoś
minyacollo Re: a co powinniśmy wiedzieć? 18.11.02, 15:07 "Pro Futuro" - garść informacji znalazłem na: www.um.zabrze.pl/kulmgw_sztolnia.pl.html oraz na: www.obywatelreporter.ngo.pl/numer05/index.php3?action=nr_dobr02.php Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: a co powinniśmy wiedzieć? 18.11.02, 15:23 dzięki za linki, ale widzę niestety że w ruchu to jest tylko machina biurokratyczna Odpowiedz Link Zgłoś
minyacollo Re: a co powinniśmy wiedzieć? 18.11.02, 15:43 Zaciekawiło mnie zdanie dot. członków tego stowarzyszenia: górnicy, muzealnicy, PRZEDSIĘBIORCY (!!!!) etc. Czy to ma oznaczać, że ktoś już na sztolni łapkę położył, czy też jest nadzieją na sporą inwestycję...??? Dobrze by było gdyby ta nasza mieścinka znalazła się w świadomości rodaków z innego powodu niż istnienie słabego klubu sportowego, bo obawiam się, że głównie z tym jesteśmy kojarzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zep Re: a co powinniśmy wiedzieć? IP: *.Zabrze.Net.pl 19.11.02, 12:09 EUREKA-Zabrze miastem turystyki podziemnej dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis_donos Re: Pro Futuro IP: *.dynamic-ra-9.vectranet.pl 17.03.16, 16:58 ... niezłe wałki... Odpowiedz Link Zgłoś