Gość: muzyk IP: *.zabrze.net.pl 13.03.06, 20:27 Potrzebuje szybko zdobyć uprawnienia na wózek widłowy,Gdzie mozna odbyc kurs, ile trwa, i ile kosztuj? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: junon@ Re: wózek widłowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:31 spiesze z pomoca:)A wiec tak:)Mozesz przedzwonic sobie do ZDZ(Z-ad Doskonalenia Zawodowego)w Zabrzu tel.271-10-58 albo do "Energomontaż" w K-cach te.252-70- 71.Z tego co slyszalam to kurs taki trwa miesiac.Nie wiem ile kosztuje ,ale chyba tak ok.700-900 zł.Podalam Ci telefony to mozesz sobie przedzwonic.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9103 Re: wózek widłowy 04.04.14, 11:14 Ja proponuje przyjechać do Bydgoszczy tu kurs na wózki widłowe można zrobić od 400-420 zł i to za 40 godz teoria+praktyka=zaświadczenie o ukończeniu kursu. mogę podać namiary a wszystko opowiedzą biuro@csprogress.pl Osoba która przeprowadza takie szkolenia to naprawdę fachowiec w swojej dziedzinie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: wózek widłowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.14, 09:28 w niemczech Taki kurs trwa 1 dzien rano zaczynasz po obiedzie masz uprawnienia. Koszty prawie takie jak w Polsce a i dokument za granica bardziej wiarygodny niz polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kooperator Re: wózek widłowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 11:15 U mnie na zakładzie kurs na wszelkiego typu wózki trwał maks. 5 godzin. Oczywiscie teoria i praktyka, potem egzamin. Zdało 99%. Wózki gazowe, elektryczne, spalinowe, boczne itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek1982 Re: wózek widłowy 12.06.19, 12:46 Najlepiej idz w Zabrzu do Omegi (Osrodka Szkolenia Zawodowego) tam zrobisz kurs przygotowujący do egzaminu na operatora wszystko w dwa dni i egzamin przed UDT ja będę zdawał dopiero za 3 tygodnie ale słyszałem od kolegów że mają niezłą zdawalność trzymajcie kciuki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsj Re: wózek widłowy IP: *.centertel.pl 01.12.19, 21:13 sa dwa rodzaje kursow 1wazny w jednym zakladzie (czasami nie uznawany) mozna zrobic w kilka dni z egzaminem . 2znacznie lepszy z egzaminem panstwowym UDT uznawany wszedzie drozszy o kilkset zl ale warto miec wlasnie taki . Obydwa latwe do zrobienia ale warto miec papier z udt. Odpowiedz Link Zgłoś
astralny Re: wózek widłowy 17.04.20, 16:20 tu jest ok www.certo.pl/szkolenia-techniczne/urzadzenia-transportu-bliskiego/ certo.pl/szkolenia-techniczne/urzadzenia-transportu-bliskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś