Gość: gosc IP: 212.106.159.* 12.04.06, 09:25 s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ERYK Re: Wesołych Świąt IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 12.04.06, 15:39 GOŚCIU wspaniałe zyczenia, brawo za pomysł. Tą drogą przyjmij ZYCZENIA od serca - Tobie i Twoim Bliskim. Kolega ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 13.04.06, 17:23 Łostatnio Wieczerzo Ze Łostatniom już Wieczerzom Som przi Chryście kierzy wierzom Dyć spokopić coś niy idzie Jako teroz wszysko bydzie? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Wesołych Świąt 13.04.06, 17:40 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych Świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Wesołych Świąt 14.04.06, 13:34 I ja się dołączę - wesołych,rozrywkowo-wypoczynkowych, z dużą ilością wiosennego słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 14.04.06, 14:54 Gyry kijym wychlastane? Gymby wodom myte z rzyki? Z Wielkim Piontkym tako dane Jak niy to trza na wos kryki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABRZANIN Re: Wesołych Świąt IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:29 ZDROWYCH , WESOŁYCH DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 14.04.06, 22:09 Pisanki dzisioj wyrychtowane Ze Wielkanocom bydom rozdane Niyjedyn karlus czeko już na nie Dyć czy łod gryfny frelki dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 15.04.06, 10:15 Do Bożego Grobu niyjedyn z nos idzie Polsko tradycyjo już łod downa tako Rany Krystusowe całować ci przidzie Możno ktosik nawet przi tymu zapłako. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Wesołych Świąt IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.04.06, 16:07 Zdrowych,rodzinnych,wesolych;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 15.04.06, 18:43 Wojna na jajca Wojna z jajcami - tymi na twardo Wydała kedyś mi frelka hardo Potym pisanki swoje straciyła Mojego jajca przeca niy zbiyła Możno zrobiyła mi taki szpas I we tyn sposob godała - pas Dzisioj sie myśla że jo był frajer Boch zabroł yno tyn myndel jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 16.04.06, 07:36 Alleluja! Dzwony ze rankym dzwoniyły wiela Jezus zmartwychwstoł - szkryfna tu tela Toż grob był pusty - w niym całun yno Co już na wieki cud przipomino. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 16.04.06, 11:43 Alleluja!!! Niychej na forach posty se mnożom Jako te jajca co wiela wożom We nich nadzieja na lepsze życie Przi Wielkanocy przeca to wiycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czujny ! Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:32 Uwaga ! w Rudzie Śląskiej PLAZA w sklepie Albert kasjerki doliczają i tak przed świętami w czasie wzmożonych zakupów raz chciano ode mnie 15 zł więcej a za drugim razem 24.50 więcej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 17.04.06, 11:03 Śmigus-dyngus zimny momy A tu dziołchy loć nom trza Rady przeca jakoś domy Parfin tyż se przido - ja Dyć nojlepszo czysto woda Ponoć nigdy jyj za wiela Ciuchy mokre - toż niy szkoda Jak szczyńśliwszo naszo frela. Odpowiedz Link Zgłoś