tajk 23.12.02, 12:08 Kto był niech pisze! Jak tam jest w tej dziurze, bo coś nie mogę się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sarin Re: Sportowa Dolina IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 23.12.02, 12:43 był juz jeden post o dolomitach -musisz sobie go odnalesc-aurtor sarin-tak bedzie ci go najłatwiej znalesc ps.tyle ze wtedy nie było jeszcze sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
tajk Re: Sportowa Dolina 23.12.02, 15:46 Dzięki, ale to ja chyba jednak pojadę sam zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ducale Re: Sportowa Dolina 24.12.02, 09:23 jest ok, fajnie ze powstaja takie inicjatywy tak blisko Zabrza, zobaczymy jaki bedzie Sylwester pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin Re: Sportowa Dolina IP: *.pik / *.sobieskiego.trzepak.pl 24.12.02, 10:08 Tak tak szczególnie atrakcyjne są ceny w porównaniu do stoku-no ale jeśli ktoś lubi ośle łączki no to rzeczywiście jest super .Mam nadzieje że może latem zaczni się tam dziać coś ciekawego-bo zimom lepiej przynajmniej jak dla mnie wyskoczyc do szczyrku-a cenowo wychodzi tak samo(porównywalnie:) No chyba że ustpią tam jakąś fajną skocznie -to będzie po co tam jeździć Odpowiedz Link Zgłoś