Gość: emil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:53 nie nie nie - bo tak będzie lepiej po co nam taki gamoń//// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Wójtowicz TAK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:06 Lepiej sprawdź, jak to się pisze baranie! TAK!!! TAK!!! TAK!!! TYLKO MARIUSZ WÓJTOWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wujtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:20 Ciekawe czy wiecie ile kosztuje u niego poród lub inny zabieg oczywiście w miejskim szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:57 Ludzi o co tu wogóle chodzi ? Miasto to przecież nie pochwa i antybiotyk nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krezus Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:04 no właśnie. Dlatego popatrzcie na Wójtowicza przez pryzmat jego umiejętności menagerskich. Pozazdrościć. A w naszym mieście to się przyda. Lekarzem nie zostaje byle kto. Trzeba wiedzy i pracowitości by zostać doktorem nauk medycznych, a zapału do pracy, by prowadzić firmy i jeszcze działać społecznie. Wójtowicz to mądry, pracowity człowiek. Wolę lekarza niż specjaliste od statków kosmicznych, handlarza węglem czy chłopowatą nauczycielkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:12 Nie przesadzaj, Krezus. Każdy może zostać lekarzem, komu chce się kuć stosy książek. Nie trzeba lada umiejętności, by zrobić doktorat z medycyny. O pracowitości nie wspomnę. Twoje peany zachwytu, które tu piejesz - są po prostu mdłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Wójtowicz NIE IP: *.jota.digi.pl 10.10.06, 23:32 Krezus ty chyba ogłupłeś zupełnie. Wójtowicz to zwykły lekarz, ot taki sobie gościu. A te zachwalania... Gołubka też tak kreowali i patrz jaki mądrala i menago prezydentował w tym mieście. Wójtowicz to figurant. Jak wybierzesz Wójtowicza to Pelec bedzie nim kręcił. A mnie się ta wizja nie podoba. Konkretne pytanie: Co Pan Wójtowicz zdziałał dla Zabrza, żeby być jego Prezydentem. No, niech ktoś napisze, może się przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:41 Macie rację.Rychlik też był "lekarzem" i wystąpił w programie uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krezus Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 00:07 nie jestem fanem Wójtowicza. Przeanalizowałam pojawiające się kandydatury i uznałem, że Wójtowicz ma największe sznase na to by w Zabrzu coś dobrego zrobić. Nikt z kandydatów nie zrobił niczego ważnego dla ZAbrza. To że Pelec, Budka i Adach go popierają daje mi nadzieje, że coś ruszy z posad.Byłem na spotkaniu z Wójtowiczem i pytałem o rozwiązania konkretnych spraw. Nie unikał żadnego z nich i podał konkretne propozycje (pytałem o fundusze zUnii, bo tego w Zabrzu jest jak na lekarstwo, o zmiany w podejściu do inwestorów (sam jestem przedsiębiorcą i kontakty z zabrzańskimi urzędnikami oceniam koszmarnie)i koncepcje rozwoju miasta). O to samo pytałem Werete, Wite i Nawrata. Wereta kręcił i tylko zapewniał, że będzie dobrze, Wita tłumaczył mi, że konkrety będą potem a Nawrat chyba boi się pani Potyki, bo z wszystkim zwracał się do niej. Wójtowicz wypadł najlepiej i dlatego na razie optuję za nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:48 Ja muszę ci powiedzieć że też słuchałem Wójtowicza i jestem przekonany że jest nauczony tego wszystkiego na pamięć. Wereta jest jaki jest ale słyszę o nim coraz to lepsze opinie. Wydaje mi się natomiast że jest normalny szczery i konkretny.Nie podoba mi się w tym wszystkim jeszcze pan Szostak. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ta Re: Wójtowicz NIE 11.10.06, 15:09 Wit: "Nie podoba mi się w tym wszystkim jeszcze pan Szostak." On mi przypomina pijawkę. Próbowałam dostrzec w nim cechy męskie. Niestety, nie posiada ich ewidentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIT Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:41 Fakt.Jest delikatnie mówiąc mało męski.Ale cóż wczoraj w programie Teraz My dowiedziałem się że nawet jedna z kaczek kocha inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wójtowicz NIE IP: *.za.digi.pl 11.10.06, 20:58 Jaki Wójtowicz jest każdy widzi, ale ludzie pokroju Adach, Pelec nie wspominając o Szostaku są nie do przyjęcia. Dlatego Wójtowicz przegra. Otoczył się niewłaściwymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:32 ach szkoda bo fajny chop szkoda chopa - a z takimi burokami to na pole ,,,wereta jest lepszy 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Wójtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:17 co was gazy dopalają? ani jeden W. ani drugi W. Olek taki smutny na zdjęciach, Małgosia nie poczesana, inny za dużo pije, i kogo tu wybrać? Może jednak Wita. W końcu był tym przewodniczącym rady Miejskiej, to powinien na tym się znać, a widać że krytykuje Romana, to znaczy że nie jest z jego drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:56 był i uciekł z tonącego okrętu === mógł coś zrobić a nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:14 tere fere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:51 Wójtowicz NIE jest w stanie pokonać wity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:02 no to po imprezie po wójtowiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrio Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:44 10000000 RAzy nie ---to burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Wójtowicz po 1000 razy TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:58 Niektórzy nie przywiązują wagi do błędów, naucz się człowieku pisaĆ Wójtowicz przez Ó , a nie przez u Głosuję na Wójtowicza i moi znajomi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:58 Wujtowicz NIE Wujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelka Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:23 nie nie nie jeszcze 100 = razy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuteczny z PIS- Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:08 Wojtowicz TAK. To najlepszy z nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Tak IP: *.zabrze.net.pl 04.11.06, 13:41 Jeszcze połaczeniu z Kaczmaerek- Huber i Szostakiem ODPADa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razem dla Zabrza Re: Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:25 Stowarzyszenie Razem dla Zabrza skupia nie tylko te dwie osoby które są tu wymienione , proszę się zapoznać z kandydatami na radnych na stronie www.razemdlazabrza.pl Zyczę miłej lektury, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek... Re: Tak IP: *.zabrze.net.pl 04.11.06, 20:11 bylibyście w porządku gdyby nie wcześniej wymienione dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Ginekolog to porażka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:35 Słyszałem go na debacie. Tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Ginekolog to porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:09 mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:23 powali złota rączke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _()_II Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:29 olewam wójtowicza już raz się spalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUMO Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:35 PO TYLU AFERACH MÓGŁ BY SOBIE DAROWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzaneczka ble, ble, ble IP: *.debacom.pl 05.11.06, 18:10 Wujtowicz - NIE - takiego pana i tak nie znam ;) W ó J T O W I C Z - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: ble, ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:36 W ó J T O W I C Z nnnnnniiie czy przez ó czy u nie i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w)(99 Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:43 no i co z nim siedzi czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wittak Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:28 po ostatnim artykule w gazecie powinien odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: Wujtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:52 jaki znowu art? Odpowiedz Link Zgłoś