Dodaj do ulubionych

Wujtowicz NIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:53
nie nie nie - bo tak będzie lepiej po co nam taki gamoń////
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Wójtowicz TAK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:06
      Lepiej sprawdź, jak to się pisze baranie!

TAK!!! TAK!!! TAK!!! TYLKO MARIUSZ WÓJTOWICZ!!!
    • Gość: mama Re: Wujtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:20
      Ciekawe czy wiecie ile kosztuje u niego poród lub inny zabieg oczywiście w
      miejskim szpitalu?
      • Gość: Nie Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:57
        Ludzi o co tu wogóle chodzi ? Miasto to przecież nie pochwa i antybiotyk nie
        pomoże.
        • Gość: Krezus Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:04
          no właśnie. Dlatego popatrzcie na Wójtowicza przez pryzmat jego umiejętności
          menagerskich. Pozazdrościć. A w naszym mieście to się przyda. Lekarzem nie
          zostaje byle kto. Trzeba wiedzy i pracowitości by zostać doktorem nauk
          medycznych, a zapału do pracy, by prowadzić firmy i jeszcze działać społecznie.
          Wójtowicz to mądry, pracowity człowiek. Wolę lekarza niż specjaliste od statków
          kosmicznych, handlarza węglem czy chłopowatą nauczycielkę.
          • Gość: tola Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:12
            Nie przesadzaj, Krezus. Każdy może zostać lekarzem, komu chce się kuć stosy
            książek. Nie trzeba lada umiejętności, by zrobić doktorat z medycyny. O
            pracowitości nie wspomnę. Twoje peany zachwytu, które tu piejesz - są po prostu
            mdłe.
            • Gość: egon Re: Wójtowicz NIE IP: *.jota.digi.pl 10.10.06, 23:32
              Krezus ty chyba ogłupłeś zupełnie.
              Wójtowicz to zwykły lekarz, ot taki sobie gościu.
              A te zachwalania... Gołubka też tak kreowali i patrz jaki mądrala i menago
              prezydentował w tym mieście.
              Wójtowicz to figurant.
              Jak wybierzesz Wójtowicza to Pelec bedzie nim kręcił.
              A mnie się ta wizja nie podoba.
              Konkretne pytanie:
              Co Pan Wójtowicz zdziałał dla Zabrza, żeby być jego Prezydentem.
              No, niech ktoś napisze, może się przekonam.

• Gość: V Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:41
                Macie rację.Rychlik też był "lekarzem" i wystąpił w programie uwaga.
              • Gość: Krezus Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 00:07
                nie jestem fanem Wójtowicza. Przeanalizowałam pojawiające się kandydatury i
                uznałem, że Wójtowicz ma największe sznase na to by w Zabrzu coś dobrego zrobić.
                Nikt z kandydatów nie zrobił niczego ważnego dla ZAbrza. To że Pelec, Budka i
                Adach go popierają daje mi nadzieje, że coś ruszy z posad.Byłem na spotkaniu z
                Wójtowiczem i pytałem o rozwiązania konkretnych spraw. Nie unikał żadnego z nich
                i podał konkretne propozycje (pytałem o fundusze zUnii, bo tego w Zabrzu jest
                jak na lekarstwo, o zmiany w podejściu do inwestorów (sam jestem przedsiębiorcą
                i kontakty z zabrzańskimi urzędnikami oceniam koszmarnie)i koncepcje rozwoju
                miasta). O to samo pytałem Werete, Wite i Nawrata. Wereta kręcił i tylko
                zapewniał, że będzie dobrze, Wita tłumaczył mi, że konkrety będą potem a Nawrat
                chyba boi się pani Potyki, bo z wszystkim zwracał się do niej. Wójtowicz wypadł
                najlepiej i dlatego na razie optuję za nim
                • Gość: Wit Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:48
                  Ja muszę ci powiedzieć że też słuchałem Wójtowicza i jestem przekonany że jest
                  nauczony tego wszystkiego na pamięć. Wereta jest jaki jest ale słyszę o nim
                  coraz to lepsze opinie. Wydaje mi się natomiast że jest normalny szczery i
                  konkretny.Nie podoba mi się w tym wszystkim jeszcze pan Szostak.
                  • ma.ta Re: Wójtowicz NIE 11.10.06, 15:09
                    Wit: "Nie podoba mi się w tym wszystkim jeszcze pan Szostak."

On mi przypomina pijawkę. Próbowałam dostrzec w nim cechy męskie. Niestety, nie
                    posiada ich ewidentnie.
                    • Gość: WIT Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:41
                      Fakt.Jest delikatnie mówiąc mało męski.Ale cóż wczoraj w programie Teraz My
                      dowiedziałem się że nawet jedna z kaczek kocha inaczej.
                      • Gość: alek Re: Wójtowicz NIE IP: *.za.digi.pl 11.10.06, 20:58
                        Jaki Wójtowicz jest każdy widzi, ale ludzie pokroju Adach, Pelec nie
                        wspominając o Szostaku są nie do przyjęcia. Dlatego Wójtowicz przegra. Otoczył
                        się niewłaściwymi ludźmi.
                        • Gość: karina Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:32
                          ach szkoda bo fajny chop szkoda chopa - a z takimi burokami to na
                          pole ,,,wereta jest lepszy 100%
                          • Gość: janek Re: Wójtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:17
                            co was gazy dopalają? ani jeden W. ani drugi W. Olek taki smutny na zdjęciach,
                            Małgosia nie poczesana, inny za dużo pije, i kogo tu wybrać? Może jednak Wita.
                            W końcu był tym przewodniczącym rady Miejskiej, to powinien na tym się znać, a
                            widać że krytykuje Romana, to znaczy że nie jest z jego drużyny.
                            • Gość: tomasz Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:56
                              był i uciekł z tonącego okrętu ===
                              mógł coś zrobić a nie zrobił
                              • Gość: adaś Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:14
                                tere fere
                                • jasio2222 Re: Wójtowicz NIE 13.10.06, 10:52
                                  WIta wygra!
                                  • Gość: jadzia Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:51
                                    Wójtowicz NIE jest w stanie pokonać wity
                            • Gość: lidia Re: Wójtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:02
                              no to po imprezie po wójtowiczu
                    • j.w4 Re: Wójtowicz NIE 06.11.06, 14:46
                      Wójtowicz jest cienki
    • Gość: matrio Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:44
      10000000 RAzy nie ---to burak
      • Gość: WYBORCA Wójtowicz po 1000 razy TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:58
        Niektórzy nie przywiązują wagi do błędów, naucz się człowieku pisaĆ Wójtowicz
        przez Ó , a nie przez u
        Głosuję na Wójtowicza i moi znajomi też.
    • Gość: hehehe Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:58
      Wujtowicz NIE Wujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz
      NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIEWujtowicz NIE
    • Gość: pelka Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:23
      nie nie nie jeszcze 100 = razy nie
      • Gość: Skuteczny z PIS- Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:08
        Wojtowicz TAK. To najlepszy z nas !
        • Gość: Arek Re: Tak IP: *.zabrze.net.pl 04.11.06, 13:41
          Jeszcze połaczeniu z Kaczmaerek- Huber i Szostakiem ODPADa.
          • Gość: Razem dla Zabrza Re: Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:25
            Stowarzyszenie Razem dla Zabrza skupia nie tylko te dwie osoby które są tu
            wymienione , proszę się zapoznać z kandydatami na radnych na stronie
            www.razemdlazabrza.pl
            Zyczę miłej lektury,
          • Gość: oli Re: Tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:16
            właśnie
            • Gość: Arek... Re: Tak IP: *.zabrze.net.pl 04.11.06, 20:11
              bylibyście w porządku gdyby nie wcześniej wymienione dwie osoby
              • Gość: a Ginekolog to porażka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:35
                Słyszałem go na debacie. Tragedia..
                • Gość: wiktor Re: Ginekolog to porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:09
                  mało powiedziane
    • Gość: patka Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:23
      powali złota rączke
    • Gość: _()_II Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:29
      olewam wójtowicza już raz się spalił
    • Gość: GUMO Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:35
      PO TYLU AFERACH MÓGŁ BY SOBIE DAROWAĆ
      • Gość: zabrzaneczka ble, ble, ble IP: *.debacom.pl 05.11.06, 18:10
        Wujtowicz - NIE - takiego pana i tak nie znam ;)
        W ó J T O W I C Z -
        • Gość: olek Re: ble, ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:36
          W ó J T O W I C Z nnnnnniiie czy przez ó czy u nie i nie
    • Gość: w)(99 Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:43
      no i co z nim siedzi czy co
    • Gość: wittak Re: Wujtowicz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:28
      po ostatnim artykule w gazecie powinien odejść
      • Gość: słońce Re: Wujtowicz NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:52
        jaki znowu art?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka