Dodaj do ulubionych

Do pieniaczy na forum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:15
LUDZIE! Potomkowie lewaków, sbeków, ubeków, milicjantów i innych wrogów Polski jesteście żałośni. Śmierdzicie tanią propagandą. Jazda z Polski! Takie bajery jak tu wciskacie, nie mieszczą się w mojej głowie. Poziom wypowiedzi niższy niż najniższy w kopalniach. Zabrze będzie miało takich radnych i prezydenta jakich ma wyborców. Widzimy do czego doprowadziły w zabrzu lewackie rządy wybrane przez lewackich wyborców... Głosujcie na młodych i wykształconych, stara ekipa musi odejść.
Jeśli ktoś czuje się urażony moją wypowiedzią to słusznie, jeśli nie tzn. że obserwuje to co ja i należy do tej drugiej grupy. A zresztą takie jest to forum jaka gazeta...

Nie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: alojz Re: Do pieniaczy na forum IP: 83.230.26.* 08.11.06, 22:19
      Spojrzyj najpierw na siebie.
      • Gość: Jadźka Re: Do pieniaczy na forum IP: *.debacom.pl 08.11.06, 22:25
        Pianka przypomina Jagodę - ten też kiedyś kazał się wynosić kupcom z miasta...
    • zgobi Re: Do pieniaczy na forum 08.11.06, 22:41
      Beznadzieja , naprawde , choć prowokacja niezła , niestety droga Pianko chyba
      musisz sie z tego miasta wynieść i to szybko , skoro większością zamieszkują to
      miast SBcy komuniści lewicowcy to co tu jeszcze robisz ?????

bo jak widać CI ludzie dbają o siebie :)))

Miłego wieczorka i jednak pozdrawiam

Zgobi :)))) Liberał !
      • Gość: Jerzy Re: Do pieniaczy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:52
        Pianka nie dorosłeś do pięt najgłupszemu milicjantowi
    • Gość: xxx Re: Do pieniaczy na forum IP: 217.11.135.* 09.11.06, 07:21
      Ty pianka, nie myl lewaków z lewicą bo to nie to samo.
      A ludzie dzielą się na idiotów i normalnych. Ale idiotów jest więcej, dlatego
      demokracja tak wygląda. Jeżeli pracownik najemny głosuje na liberałów to ma coś
      z deklem.
    • Gość: pianeczka Re: Do pieniaczy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:54
      powiem tak jak nasz Prezydent "spieprzaj dziadu"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka