Gość: jaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:51 gdzie w Zabrzu można skorzystać z masażu kręgosłupa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: masaż kręgosłupa IP: *.zabrze.net.pl 03.12.06, 21:40 jedź do Gliwic do domu Ikar, tam są wspaniałe masaże na łóżkach,pierwsze bezpłatne ,ale trzeba wziąść swoje prześcieradła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandi ikar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:07 fajna sprawa z tymi łóżkami w IKARZE, moja mama tam jezdziła kilka miesięcy - po masażach czuła się znacznie lepiej więc postanowiała sobie kupić takie łóżko -wydatek owszem spory bo koszt około 13 tysięcy ale wszsytkie bóle jak ręką odjął. Tak więc polecam wszystkim polecam, jak mam tylko czas to też korzystam - zero bóli, brak zmęczenia. U masażysty za jedną wizytę płacisz 40 zł a efekt taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: masaż kręgosłupa IP: *.zabrze.net.pl 03.12.06, 22:02 daj jakis namiar na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: masaż kręgosłupa IP: *.zabrze.net.pl 03.12.06, 22:44 Pierwszych 10 zabiegów jest bezpłatnych,każdy trwa 40min, trzeba przynieść 2 prześcieradła. Czynne od 8.30. www.ceragem.gliwice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: masaż kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:38 gosc- jak dać namiar i co oferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: masaż kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:57 słyszałam, że w kończycach jest emerytowana rehabilitantka, ale nie wiem czy jeszcze przyjmuje pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś