Dodaj do ulubionych

jaka jakość internetu z ŚTK?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:47
witam, poszukuję informacji o jakości stałego łącza z ŚTK, rezygnuję z
Neostrady i zastanawiam się nad podłączeniem netu z ŚTK, mam jednak obawy, co
do prędkości, proszę o info osoby, które z takiego łącza korzystają, email
agnieszka.tkocz@neostrada.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: jaka jakość internetu z ŚTK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:32
      jak tez zastanawiam sie nad taka zmiana a wiec prosze o info na ten temat.
      szczegolnie interesuje mnie awaryjnosc, jak czesto sa przerwy w dostepie do
      internetu czy wogole sa.
      • szpilowyhajama Re: jaka jakość internetu z ŚTK? 20.01.07, 11:53
        A jo wom zykna bez cygaństwa ze Neostrada w Lublinie jest OK bym jom niy
        ciupnoł na GTV Zabrze Pozdrowio Szpilowyhajama z Lublina www.hanik.prv.pl
        • Gość: niezadowolony Re: jaka jakość internetu z ŚTK? IP: *.debacom.pl 20.01.07, 12:14
          instalacja modemu STK 18.01 awaria 19.01 cały dzien telefony z prożbą o
          serwis,nieskuteczne [nie mają zamiaru przyjechac] serwis nie dziala w dni wolne
          [sobota , niedziela]-skutek rezygnacja z uslug STK w poniedzialek
    • Gość: poradnik Re: jaka jakość internetu z ŚTK? IP: *.debacom.pl 20.01.07, 12:38
      www.internet.w.zabrzu.pl
    • Gość: ad Re: jaka jakość internetu z ŚTK? IP: *.stk.vectranet.pl 20.01.07, 23:30
      Mam internet z ŚTK od dwóch lat i moim zdaniem jest niezawodny,ale to zależy od
      potrzeb.na moje potrzeby prędkość i niezawodność jest wystarczająca(do
      512/128}.Zdarzają się drobne przestoje ale ja mam czas i jeśli nie mam dostępu
      to za chwilę próbuję ponownie.
      • Gość: agusia7777 Re: jaka jakość internetu z ŚTK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:10
        dziękuję wszystkim za info,
        pozdrawiam,
        Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka