Gość: Red.KK IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 23:15 www.kurier.kupiecki.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bromba Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl nr 2(3)03 już jes IP: *.matrix.zabrze.pl 22.04.03, 13:27 No i co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: co nastepny -to gorszy IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 22.04.03, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Sidor Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl IP: *.clan.pl 22.04.03, 17:10 Też nie jestem zachwycony ale tylko dlatego, że koledzy bardzo chcą, żebyśmy uwierzyli, że to jest gazeta. A to jest tylko biuletyn wewnętrzny, którego nie chowamy przed ludźmi. Tak piszemy, żeby był dla nas czytelny. Szanowni wybrzydzacze, nie będziemy schlebiać Waszym gustom. Nie mamy zapędów komercyjnych. Za wszelkie konkretne uwagi będziemy jednak bardzo zobowiązani. Na poprawności języka zależy nam najbardziej. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl 23.04.03, 06:53 W sumie Kupcy w Zabrzu już dawno zostali - brzydko napiszę, ale to niestety jest dobre słowo - "wyruchani". Z jednej strony wielu z nich samych kopie sobie groby (złe podejście do klientów, brak otwarcia na klientów, złe podejście do reklamacji itp.), z drugiej zaś strony, nawet Ci, którzy mają prawidłowe podejście do handlu i szanują klienta, zostali na starcie skazani na porażkę. Bo nie uwierzę, że już dawno nie było wiadomo, że "Geant" lub coś podobnego powstanie w centrum. W innym przypadku w centrum Zabrza obok siebie nie powstałyby dwie stacje benzynowe i dwie restauracje McDonald's. Przecież dotychczas były to raczej mało opłacalne przedsięwzięcia, o ile wogóle, ale na przyszłość rokują niezłe zyski. W pewnych środowiskach wiedziano, że tu akurat warto inwestować. A to że o kupcach każdy sobie przypomina przed wyborami, to nie nowość. To powszechne zjawisko dotyczy znakomitej większości Polaków, którzy - poza wąską grupą czerpiących z koryta władzy - powinni cicho siedzieć i przyjmować nawet najgorszą rzeczywistość z uśmiechem na ustach. Niestety, w tej kwestii od czasów "radosnej twórczości PRL-u" niewiele się zmieniło. Powiem nawet, że dziś jest jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
atomiks Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl 24.04.03, 22:06 Gazetka - niczego sobie ale smutna no i brak zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl 30.04.03, 17:26 Ja, choć na początku bardzo sceptycznie podchodziłem do działanlości ZSK, dziśiaj jestem po Ich stronie. Uważam, że kupcy (nie tylko Zabrzańscy) wiele powinni zmienić "sami w sobie" (w grafice "Kuriera..." także), ale w sumie mają bardzo dużo racji w tym co robią. Generalnie ich popieram, Drugie wydanie internetowego "Kuriera..." róznież jest dużo lepsze niż pierwsze. Drukowanego nigdy nie miałem okazji przeczytać. Teraz czekam na trzecie internetowe... Pozdroowka, Przystanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 30.04.03, 19:18 Plan zagospodarowania ...istnieje juz dawno.Kupcy byli o nim doskonale poinformowani.Z okazji wyborow chcieli cos ugrac z ewentualna nowa wladza(i to Im zostalo obiecane).Dotychczas stosowali zasade:jo jest syn kupca,jo to wszystko d...a.Nowe markety przebudzily Ich z tego slodkiego letargu.I o to jest larum.Przeciez w swoich "sklepikach" zawsze zatrudniali szanowna Rodzinke,a swoje prywatne koszty (samochody ,ew.luksusy topili w kosztach firmy- by nie wykazywac zysku).Ktos obcy do porzadnego sklepu,salonu nie mial szans sie dostac-chyba,ze praktykowal za darmo,albo co sie nierzadko zdarzalo za to placil.Niestety tego nauczyli sie w marketach(czasami sie ucza) Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl 14.10.03, 06:32 A w kurierze kupieckim wciąż trwa przerwa wakacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKK Re: www.kurier.kupiecki.prv.pl IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 14.10.03, 09:28 No właśnie - jak zaczyna się jakieś przedsięwzięcie to trzeba TRWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś