kloren 25.02.07, 13:54 gdzie w Zabrzu można zjeźć szybko i w miarę dobrze za niewiele ? jesli ktoś wie to proszę się podzielić informacją! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pytający ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:56 A co to znaczy "zleźć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: gdzie zjeźć IP: 212.75.102.* 25.02.07, 13:57 W Zabrzu zjeżdżalni nie ma, wiec i zjeźć nie ma gdzie. Może wybierz sie do Bytomia na tzw. Dolomity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: gdzie zjeźć IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 12:06 najlepsze żarło u mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: gdzie zjeźć IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 17:23 mnie smakuje w Sfinxie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataszka_Kaszka Re: gdzie zjeźć IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 18:10 Chyba zjeść:) bo o to pretensje innych internautów :) Więc gdzie zjeść w Zabrzu w miarę tanio, hmm Mikulczyce ul. Tarnopolska bar Smakosz, Sfinks - owszem, objadalnia przy Wolności w centrum, róg 3go Maja i Reymonta - pierogarnia, ostatnio widziałam "na belce" 2 albo 3 budka schodząc z wiaduktu - pisze domowe jedzenie ale nie jadłam więc nie oceniam i nei proponuję - ot po prostu widziałam że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: gdzie zjeźć IP: 83.18.7.* 11.03.07, 19:27 Na Niedziałkowskiego pizzeria Alibaba. Pizza jest tam najlepsza jaką jadłam. Polecam. Poza tym Chatka Puchatka na de Gaulle'a. Ale tam lepiej zabrać na wynos bo w środku mało miejsca i jakoś tak nieprzytulnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: gdzie zjeźć IP: *.za.digi.pl 17.03.07, 15:51 Najlepsza pizza za dobra cene przy stacji benzynowej 123 (ul. Wolnosci, jadąc w str Gliwic) pizza przepyszna, nie zalują dodatków itd..:) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicken Re: gdzie zjeźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:39 W McDonaldsie Odpowiedz Link Zgłoś