Gość: mrore IP: *.szpital.zabrze.pl 17.06.07, 08:17 Poszukuję dobrej krawcowej , jeżeli kogoś znacie -dajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Dobra krawcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:36 Byłam zadowolona z tej przy Pl.Krakowskim - idąc od 3 Maja za kościołem ewangelickim w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobra krawcowa IP: *.zabrze.net.pl 17.06.07, 11:15 Również polecam.Korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Dobra krawcowa IP: *.e-zabrze.pl 17.06.07, 11:22 Na Buchenwaldczyków - krawiec - gość złota rączka - tanio, solidnie i szybko! Okolica moża nieciekawa ale nie ma co się zrażać. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Dobra krawcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:55 popieram! Buchenwaldczykow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Stara" Klientka Re: Dobra krawcowa IP: 83.16.17.* 17.06.07, 17:07 Na Buchenwaldczyków - Pani Ania Truszkowska.Jej mąż - Pan Józek bardzo pomaga swojej żonie w "interesie" i nieźle Im to idzie!!!. Szyłam u Pani Ani jeszcze kiedy mieszkali wiele lat temu w Kończycach. Teraz mieszkają w Centrum, przez co mają jeszcze więcej zadowolonych klientów.Tyle, że kolejki dłuższe .... Niestety. B.M. Odpowiedz Link Zgłoś