Dodaj do ulubionych

dobry dentysta(ka) w Zabrzu

IP: *.bmj.net.pl 23.08.07, 11:18
witam. Jak w temacie- czy możecie polecić dobrego dentystę?
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • binia19 Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu 23.08.07, 13:46
      Był już taki wątek na tym forum. Poszukaj. A ja polecam dr Ciągło na Gdańskiej
      tel. 322752824
      • Gość: ania Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:38
        Wszyscy są dobrzy
    • Gość: Tom Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 18:56
      Nie ma takiego
    • Gość: alex Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.08.07, 21:16
      W życiu nidgy do dr. Ciągło !!!!!!!!!!!!! popsuł mi zęby a teraz
      wszystko wymieniam od niego. W 2 gabinetach usłyszałam "kto panu
      robił zęby ?? " .Stosuje sie na starych metodach a do tego jest
      bardzo nieprzyjemny mało delikatny to mało powiedziane.... w
      przychodni "ARNIKA" na mikulczyckiej... możesz zrobić zęby bardzo
      dobrze kobieta robi zęby i dopasowuje nawet kolor plomby do twoich
      zębów.robią na fundusz albo prywatnie ok 90 zł za plombe więc nie
      jest to drogo... a plomba trzyma sie a nie wylatuje po 2 miesiącach
      jak od pana Ciągło ...
      • Gość: gość Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.08.07, 21:37
        Mam prawo nie zgadzać się z Twoją opinią. Jak zmieniasz stomatologa
        to każdy zadaje pytanie - kto pani/u robił tego zęba. Nic nowego.
        Pan Ciągło bardzo dobry stomatolog.Leczy zachowawczo.
    • Gość: BB Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:28
      Polecam dr. Karonia, ma gabinet na ul. Wolności, dokładnie przy pierwszym
      przystanku "czwórki" jadąc od centrum w stronę Gliwic, wejście pomiędzy dwoma
      sklepami, vis'a vis sklepu "Camping". Około 100 zł od plomby, ale nie liczy
      ekstra za zastrzyk znieczulający, a to się u mnie liczy :) bo cholernie boję
      się, że będzie bolało :(
      solidny, plomby trzymają się lata, a do tego bardzo sympatyczny, gaduła :)
      • Gość: gosc Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 24.08.07, 08:44
        nie liczy za zastrzyk bo 100 z plombke to troche duzo... jesli robia na
        sobieskiego za 60.
        • Gość: pacjentka Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:00
          W życiu nie lecz zębów na Sobieskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • mela24 Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu 24.08.07, 12:34
            płace 50 zł za małą plombe, 60 zł za dużą...na Gdańskiej.
            W Instytucie przy MC Skłodowskiej Pani też fajnie robi, starsza ma
            doświadczenie, ok 50 zł za plomby.
          • Gość: gość Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.bater.net.pl 24.08.07, 13:28
            czemu nie na sobieskiego, mam wizyte na przyszly tydzien tam
            umowiona??
            • Gość: amator Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 24.08.07, 17:36
              Ja chodzę na Roosevelta róg Buchenwaldczyków,( na"kasę chorych") i sobie chwalę,
              konkretnie, elegancko, bezboleśnie i trwale, prowadzam tam już całą rodzinę i
              znajomych, jeszcze nikt nie narzekał: środy rano, a poniedziałki i czwartki po
              południu, polecam ( napiszcie jak ktoś tam też chodzi)
              • Gość: aleksan Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.mironet.pl 26.08.07, 20:25
                Na roosevelta róg buchenwaldczyków (prywatnie)dobry dobry ale za
                ile też jest ważne,ja nie mogę szastac kasą.
              • Gość: mon Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.07, 20:27
                a ja chodzę na Plac Krakowski przyjmuje tam Kubecka-Brzezinka i uważam, że jest
                bardzo dobra, ale niestety też droga. Za jednego zęba liczy sobie podwójnie
                prawie za każdym razem (bo od lewej i od prawej) nie wiem jak to jest w innych
                gabinetach, w każdym razie niby 100 zł plomba ale razy 2 plus 20 zł znieczulenie
                (robiąc 2 zęby naraz to oczywiście 40 zł) mimo wszystko jak ktoś ma kasę i go
                stać to polecam bo naprawdę warto, wcześniej dentystka (inna)zepsuła mi zęby
                więc teraz bardzo się boję, bo w końcu zostanę bez zębów.
                • Gość: pacjent Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:39
                  Na bardzo ciekawych zasadach funkcjonują nasi stomatolodzy w tym
                  gabinet na placu Krakowskim. Wszystko " na gębę", żadnych cenników,
                  żadnej dokumentacji finansowej, płatność tylko gotówką.
                  To jest fajna szara strefa.
            • Gość: milenka Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.07, 15:32
              ja polecam jakiś dobry śróbokręt heheheeehhehh
            • Gość: Hitmen Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 30.08.07, 17:04
              Ja również nie polecam dentysty na ul. Sobieskiego. Dlaczego ?
              Byłem w tym gabinecie kilka razy. Tak się złożyło że akurat
              natrafiłem na starszą Panią dentystkę w dodatku w okularach.
              oto moje zastrzeżenia co do tego gabinetu:
              1) Oddech Pani stomatolog pozostawia wiele do życzenie !!!
              2) Jeśli myslisz że na kasę chorych zrobią coś ci porzadnie to sie
              mylisz !!! Tak było jeszcze rok temu ale teraz w tym gabinecie się
              do diamatralnie zmieniło. Wiercenie + plombowanie - trwa zaledwie 5-
              minut. Nie wiem jak jest gdy pokrywasz koszt z własnej kieszenie -
              ale skoro na kasę chorych "ktoś nie umie robić" to myslę że i na
              pieniądze - jakość sie nie polepszy.

Zdecydowanie odradzam !!!
    • Gość: q Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.07, 17:38
      a doktor Karski? leczył ktoś tam zęby?
      • Gość: beble Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 28.08.07, 10:25
        U niego to się dopiero dowiesz jakie są ceny leczenia i plomb, (za drogo) ja już
        tam nie pójdę, nie stać mnie.
        • Gość: aa Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.07, 20:00
          a jaka jakość?leczy na rogu pawliczka i majnusza
          • Gość: @*. Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:43
            A może ktoś z was leczy zęby na pl.Traugutta?
            • Gość: xxx Re: dobry dentysta(ka) w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:20
              polecam dr Gądek -Kasprzyk na Ślęczka koło pizzerii italiana.
              Solidnie i niedrogo (ok.70-80 za plombe)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka