Gość: citizer IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.08, 23:23 Czy ktos wie kiedy w Zabrzu zostanie otwarty salon meblowy BRW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: libero Re: Salon Black Red White IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.08, 12:32 A ma byc otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizer Re: Salon Black Red White IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.08, 23:38 Ten salon jest już zbudowany od grudnia, i od tego czasu nic sie przy nim nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Salon Black Red White IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 10:47 Zabrakło im pieniędzy na meble ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaborzanin1 Re: Salon Black Red White 30.03.08, 20:46 To jak to się dzieje, że kogoś stać na rozpoczecie inwetsycji a brakuje na jej sfinalizowanie? Brak rozsądku czy wypadek przy pracy? Tak jest też z tymi sieciowymi siłowniami Reinhold czy jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raveland Re: Salon Black Red White IP: 83.230.21.* 05.04.08, 19:33 dzieje sie dzieje nastepne planowne otwarcie ma byc na 19 ale z tego co widziałem to sie raczej ie wyrobia mysle ze jedno pietro powinno ruszyc juz w maju z tego co widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Salon Black Red White IP: 195.94.210.* 29.02.08, 20:24 Podobnie jest z sieciowym Reinholdem. W całej Polscemiał ruszyć od października. A do dziś jest zamknięty na głucho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblowa Re: Salon Black Red White IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 23:07 Jeśli cały dzień nic tacy biznesmeni nie robia, to skąd wiedzą kiedy skończyć? Dlatego lepiej samemu sobie krzysło wystrugać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Salon Black Red White IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.08, 23:19 Te meble to straszne badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Salon Black Red White IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 21:22 A niektórym się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Salon Black Red White 29.03.08, 19:19 Podobają się z reguły tym, których nie stać na inne. A są rzeczywiscie badziewne Odpowiedz Link Zgłoś
koniak96 Re: Salon Black Red White 30.04.08, 16:43 Badziewne to mało powiedziane. Podobno stosuje się do ich wyrobu nieatestowane kleje rakotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Salon Black Red White IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 18:49 BRW - bubel, rupieć, wybrak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z-e Re: Salon Black Red White IP: *.scom.za.digi.pl 29.05.08, 14:26 tak są straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Salon Black Red White IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 12:47 18.04.08 podobno jest otwarcie brw w Zanrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaje Re: Salon Black Red White IP: *.stk.vectranet.pl 09.04.08, 15:44 a skad o tym wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skayron Re: Salon Black Red White IP: *.stk.vectranet.pl 17.04.08, 11:49 salon bedzie otwarty ok 5 maja zapraszamy serdecznie na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skayron Re: Salon Black Red White IP: *.stk.vectranet.pl 29.04.08, 20:55 Salon Bleck Red White został dziś otwarty czyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brw Re: Salon Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 20:47 otwarcie 10 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuti Re: Salon Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:16 Siostra wczoraj była w BRW, przed Makro kierunek Maciejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Salon Black Red White IP: *.wieszowanet.pl 11.05.08, 11:42 A dlaczego? Ja właśnie przymierzam się do zakupu kilku elementów z serii "Indiana" i po przeczytaniu różnych opinii nie wiem co zrobić, bo zdania są podzielone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Salon Black Red White IP: *.pia.airbites.pl 12.05.08, 13:44 Ano , dlatego że meble te są robione tylko do stania a nie do uzytkowania. Są wykonane z najgorszej jakości płyty pażdzierzowej. Nie wiem czy ktoś czytał wielki artykuł na ich temat w Rzeczpospolitej bodajże. Firma ta zaczęła produkować meble gdzieś na wsi, najtańsze z podłego surowca bo miały służyć jako "wystawka" do nieużywanych salonów na wsi gdzie tylko ksiądz z kolędą wchodzi i tak im zostało. Meble rozsypują się po kilku miesiącach użytkowania i to pod warunkiem że się je zakleji podczas montażu na amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa Re: Salon Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:52 pie..cie mebel to nie zabawka nie rozpadnie sie od stania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Salon Black Red White IP: *.pia.airbites.pl 12.05.08, 18:56 nie no jasne, ale czasem trzeba a to szufladę wysunąć, a to drzwiczki otworzyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblarz Re: Salon Black Red White IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:34 ja też odradzam, ale niestety niewiele osób stać na KLER które są klasa dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pellec Re: Salon Black Red White IP: *.zabrze.net.pl 27.05.08, 01:57 Witam Już jest otwarty. Jednak smutne jest to że zatrudniaja tam oszustów, złodzieji i psychopatów. Personel pozostawia wiele do życzenia. Nawet im nie robią żadnych badań lekarskich. Zresztą co potrzeba do sprzedaży mebli? Chyba nic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Salon Black Red White IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 20:27 To dobrze, że klientów od tego badziewia odstraszają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Salon Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:07 Ja bylam zaraz po samym otwarciu i nie narzekam,a co do os ktore sprzedaj meble niestety ale musze miec pojecie co kolwiek o tym.i na meble z brw nie moge narzekac mam cale mieszkanie wymeblowane i nic mi sie nie rozlatuje jedyny minus to ze sa malo pakowne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Salon Black Red White IP: *.ssnet.pl 25.09.08, 20:56 Wczoraj otrzymałam meble z tego salonu nie dość że uszkodzone to jeszcze z wystawy a miały być w oryginalnym opakowaniu, do złożenia. Po prostu żenada. Meble za 6000 zł. Nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASA Re: Salon Black Red White IP: 80.48.204.* 26.09.08, 13:57 NAJGORSZY SALON NA ŚLĄSKU. nA ROZPATRZENIE REKLAMACJI CZEKAM JUŻ BARDZO DŁUGO. NIE KUPUJCIE TAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papierowyss Jest źle bo robi tam pewnie rodzina IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 16:02 Piszę jedon z przykładu w Chorzowie bo też jest układ rodzinny np. ex- kiernowni magazynu + żona w dyrekcji i córa w punkcie opsługi. Kierownik Magazynu + dzewczyna jego i brat jego. Potem leci dalsza rodzina. Efekt taki że nie przykładają się do pracy bo kto ich wykopieim wolno wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady W butikach można się języków uczyć 26.09.08, 19:06 Pracowałam w butiku. Tam w sklepie nie ma ruchu. Można się jezyków uczyć albo krzyzówkę rozwiązywać. Tylko gdy rodzina właściciela przyjeżdżała z wizytacją, to trzeba było się uwjać, że niby coś się robi, ale bez sensu, bo klientów od tego nie przybywało Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: W butikach można się języków uczyć 28.09.08, 18:27 Ukłony dla pani ekspedientki, ale jak widzi się znudzone i zmanierowane sprzedawczynie, to nie trzeba być właścicielem sklepu (ani jego rodziną) żeby doznać wkurzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: W butikach można się języków uczyć IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 20:22 Sprzedawczynie bywają też najnormalniej w świecie... zbyt zajęte papierkową robotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Re: Jest źle bo robi tam pewnie rodzina IP: 89.108.245.* 12.03.09, 11:25 zgadzam sie z ta wypowiedzia ci co byli z poza ukladu juz nie pracuja a rodzinka dalej grzeje dup.. w salonie i efekt wiadomo jaki jest Odpowiedz Link Zgłoś
znajacytemat Re: Jest źle bo robi tam pewnie rodzina 28.03.09, 14:17 zgadzam się z tym bo tak faktycznie tam jest żona szefa siedzi w biurze obok, jest g. księgową a powiązania sięgają jeszcze dalej. po zatym brw w zabrzu to pierwsze lata biedronki łamiąca wiele praw pracowniczych np. wliczają w urlopy sobotę i niedzielę, szefostwo traktuje pracowników jak śmieci, kobiety ciągną ciężkie palety, krzyk i obraźliwe teksty to norma sam byłem świadkiem takiego zajścia. pozwalniali ponad połowę pracowników a obowiązkami zwolnionych obarczyli pozostałych pacowników i oczekują cudów. wcale się nie dziwie że personel nie podchodzi do klienta, zmęczenie, stres i zastraszenie robią swoje. a jakość mebli to kpina porysowane, popękane a jak kupicie meble z drewna to razem z jego lokatorami (korniki). tą filią powinna zainteresować się Państwowa Inspekcja Pracy, BHP, Skarbówka a nawet Sanepid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Re: Jest źle bo robi tam pewnie rodzina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:19 zapomniałeś dodać że facet jest młodszy od więkrzośi personelu, nieodpowiedzialny( czytaj niekompetentny) i prawdopodobnie z zerowym doświadczeniem w handlu, bo jak by je miał było by inne podejście do klienta. a jeśli chodzi o pracowników, to co robi zakrawa na mobing!!!! takich ludzi powinno się zamykać a nie dawać im stanowiska kierownicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznającytematu Re: Jest źle bo robi tam pewnie rodzina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:53 pewnie ciebie zwolnili bo sie opierdzielałeś i teraz wylewasz żale Odpowiedz Link Zgłoś
znajacytemat Re: Jest źle bo robi tam pewnie rodzina 31.03.09, 20:46 masz pecha nie pracuje i nie pracowałem tam na szczęście, ale wielu znajomych tam pracowało lub jeszcze pracuje. ja na szęście robie w firmie która się liczy z pracownikami, zwalnia kiedy pracownik jest naprawdę nie reformowalny. a ty widac musisz miec z tym kierownictwem coś wspólnego skoro ich bronisz. a skoro tak jesteś taki sam jak oni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Salon Black Red White IP: *.interpc.pl 10.01.09, 14:16 czy ktos sie moze orientuje czy jest mozliwosc dojazdu autobusem do tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Salon Black Red White IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 22:48 Tak jak do reala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONY :P Re: Salon Black Red White IP: *.centrum.gliwice.pl 24.02.09, 11:38 JA OSOBIŚCIE JUŻ SIĘ WYLECZYŁEM Z TANDETNEJ JAKOŚCI I WOLĘ KLUPIĆ TAM GDZIE WIEM ŻE JEST np. PODSTAWA Z DRZEWA LUB SOLIDNEJ PŁYTY A NIE Z DZIADOWSKIEGO MDF-u KTÓRY PĘKA PRZY DELIKATNYM SKŁADNIU NA KOŁKACH, NIE ZA TA KASĘ . WOLE KUPIĆ MEBLE W KOMIŚIE 40-TO LETNIE I PRZEŻYJĄ TOO BADZIEWIE Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Salon Black Red White 24.02.09, 22:13 powiem szczerze że meble z BRW są podobnej jakości co te z IKEI, a jednak w IKEI można dużo taniej i bardziej funkcjonalnie zagospodarować mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Papryczki i bryczki IP: 195.94.210.* 03.03.09, 23:14 No nie. W IKEI jest tandetniej. Tam królują twary MADE IN CHINA. A szwedzkie VOLVO to jest marka całkiem niezła, ale nie mylić z IKEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Salon Black Red White IP: 188.33.24.* 27.05.09, 21:33 drzewo rośnie w lesie a w tartaku jest drewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Prosimy o przemyślane zakupy IP: *.coig.katowice.pl 25.02.09, 07:28 co to ma być?? kto to widział żeby klient nie mógł zwrócić czy wymienić kupionego towaru, takie rzeczy to tylko brw. Obsługa klienta tragiczna, panienki się nudzą, jak się mi przeszkodzi w rozmowie ,pytając o jakiś towar, to wydają się być bardzo zdziwione, co ten klient sobie myśli, ja tu nie jestem pomagania, ja mam tu tylko stać. BRW nie dziękuję i nie ma co porównywać z Ikea, tam dbają o klienta i nie proszą o przemyślane zakupu, towar można oddać, wymienić i nikt nie pyta dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Prosimy o przemyślane zakupy IP: 195.94.210.* 13.03.09, 23:28 Możesz przecież tam nie kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodom Re: Prosimy o przemyślane zakupy IP: *.gprs.plus.pl 15.03.09, 22:14 Ale te zafascynowane płytą MDF klientki... no stópki lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Prosimy o przemyślane zakupy IP: 195.94.210.* 18.03.09, 22:14 No to liż... Kto ci broni! Odpowiedz Link Zgłoś
karol2828 Re: Salon Black Red White 17.03.09, 14:30 jaaaaaaa tam nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Salon Black Red White IP: 195.94.210.* 20.03.09, 23:04 Zdecyduj się wreszcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freitag Re: Salon Black Red White IP: *.gprs.plus.pl 29.03.09, 20:14 Fajny sklep. Lepszy niż te francuskie Liroje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Salon Black Red White IP: 195.94.210.* 07.04.09, 22:31 Mniejszy ruch jest. To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: Salon Black Red White 09.04.09, 22:16 Fjne meble tam są. Tanie, dobre, fajnie ułożone zestawy. A obsługa też dobra, bo nie jest nachalna Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Salon Black Red White 19.04.09, 20:08 mnie tam nic nie urzekło. jeśli chodzi o meble tapiecerowane to owiele większy wybór jest w Agacie w Gliwicach. a większość tych mebli z brw przypomina mi designem meblościanki z lat 70-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszak Re: Salon Black Red White IP: *.kliknet.pl 27.05.09, 10:54 Ja tam od kliku lat urzadzam sobie dom, lacznie z dekoracjami wnetrz, jestem zadowolony ogolnie z mebli, jest w czym wybierac, od styli klasycznych po nowoczesne. I jestem pod wrazeniem Nowo otwartego Salonu w Zabrzu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka od Achima Re: Salon Black Red White IP: 95.160.228.* 27.05.09, 11:20 Meble tapicerowane w "Agacie" to "disco-polo". Odpowiedz Link Zgłoś