krzysztofuks 11.07.08, 22:43 Impresja jest to kawiarenka, znajdująca się w Parku Hutniczym za Nowym Teatrem. Co sądzicie i jej wnętrzu, klimacie, komfordzie. Jak wam się podoba ? Drogo, tanio ? Dziękuję za taktowne i przemyślane odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekpiec.zabrze Re: Impresja 12.07.08, 19:41 Ja polecam "Da Grasso". To pizzeria przy ul. Dworcowej 3. Pizza "Mafiosso" to po prostu poemat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Re: Impresja IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 20:03 Ale w umiarkowanych ilościach pizza pomaga zrzucić zbędne kilogramy, bo zniechęca do żarcia słodyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Impresja IP: *.mironet.pl 13.07.08, 13:15 Niepowtarzalny styl i klimat. Tylko brak dobrej reklamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doogi Re: Impresja IP: *.kwsa.pl 25.09.08, 03:20 Knajpka bardzo ciekawa z klimatem choc nie kazdemu moze przypasc do gustu, najlepiej prezentuje sie w trakcie imprez. Sympatyczna obsluga, niewygorowane ceny srednio wyszukane menu dobra muzyka w tle. Generalnie na TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharek6 Re: Impresja IP: *.stk.vectranet.pl 27.09.08, 01:15 Ja byłęm raz i więcej mnie tam nie zobaczą . Drogo a jedzenie jak z mikrofalówki. Odpowiedz Link Zgłoś