Gość: mieszkanka IP: *.zabrze.net.pl 01.09.08, 15:12 szukam kogoś do remontu mieszkania. gipsy na ściany, płyty karton-gips na sufity itp. Jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę o jakieś namiary. Może jest ktoś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antoś Re: szukam ekipy do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 23:30 Dobrzy fachowcy są w Londynie a tutaj zostali ci co bez pięciu puszek piwa na dzień nic nie zrobią. Mi też budowlańcy (fachowcy) robili remont w domu i nie będę takich fuszermanów polecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: szukam ekipy do remontu IP: *.za.digi.pl 02.09.08, 22:33 Bardzo, ale to bardzo nie polecam firmy VESTA w zabrzu. Po pierwsz wlasciciel Waldek jest zlodziejem, kradnie materialy, a po drugie jest bardzo, bardzo drogim amatorem. OSTRZEGAM WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: szukam ekipy do remontu IP: *.za.digi.pl 10.09.08, 10:09 Widze ze tez mial ktos do czynienia z panem waldkiem. Kafelkowal mi lazienke i...... no wlasnie tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: szukam ekipy do remontu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 17:55 Tel 602 798 149, Pan Marian. Osoba konktretna, rzetelna, odpowiedzialna i trzeźwa. Cała rodzina i znajomi korzystają z Jego usług. Dotąt nie było reklamacji i problemów. To nie jest kryptoreklama, tylko polecam sprawdzonego fachowca. Proszę zadzwonić i porozmawiać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ailanthus1980 Re: szukam ekipy do remontu 30.11.08, 17:57 Hej, Sprawdź w serwisie www.ofachowcach.pl Może tam znajdziesz dobrego fachowca Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: szukam ekipy do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 19:26 remontował u mnie kiedyś niejaki Lewy(Czarek Lewandowski)bywalec zagłoby nabila itp mówi o sobie super fachowiec bo pare lat"pracował"w Hiszpanii, ostrzegam przed nim!!!! wszystko musiałam na nowo robić: instalacja elektryczna ,panele,kafelki TRAGEDIA ale bez ćwiartki wódki nie zaczynał takich"fachowców-pijaków to jest w Zabrzu mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: szukam ekipy do remontu IP: *.stk.vectranet.pl 01.12.08, 20:24 Pewnie babo masz nierówno pod"sufitem".Jeśli facet będzie mądry to nie wypłacisz się za psucie opinii bez wyroku sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: szukam ekipy do remontu IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 14:39 Ja bym szukał przez znajomych, a nie przez forum. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: szukam ekipy do remontu 11.12.08, 20:25 Na forum też można znaleźć ciekawe i pouczające opinie. Znajomi nie muszą znać wszystkich "efektów" pracy tych "fachowców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: szukam ekipy do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:52 przeczytalem panska oferte i jestem tym zainteresowany moge sie tej pracy podjac oto moj nr telefonu 504-816-863 robimy szybko sprawnie i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś