Dodaj do ulubionych

internet w Vectrze

IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 18:58
Mam internet w Vectrze , prędkość 2 Mb .Od ponad tygodnia w
godzinach wieczornych rzeczywista prędkość oscyluje w granicach 100-
200 kb czyli kilkanaście razy mniej >podobno pracują nad tym ,a
efektów brak.Ja akurat tylko wieczorem po pracy mogę korzystać ,a tu
nic z tego .Czy ktoś z Was ma ten sam problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: internet w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:30
      jak oceniasz ich ofertę ? chcę załozyć telewizję w pakiecie z
      internetem- w sumie 120 zł miesięcznie - warte tej ceny ?

bo jakbym pokombinował to miałbym to samo za 90 zł/miesiąc - N 3
      pakiety 45 zł + internet PLAY 45 zł = 90 zł czyli 380 żł rocznie
      mniej.
    • Gość: Jioli Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 21:21
      ja mam z Vectry lacze 1 Mb i tez mi to chodzi popoludniami i wieczorami
      strasznie wolno (od rana do 14-15 "chodzi dobrze")
    • Gość: zyga Re: internet w Vectrze IP: *.zabrze.net.pl 06.02.09, 14:19
      mam dikladnie ten sam problem, wieczirami predkosc od 100 do 200.
      dzwonilem, pisalem maile i nic. w tym miesiacu robie dzecia z
      mierzenia predkosci i nic im nie zaplace. a jak do konca lutego
      dalej tak bedzie to wypowiadan umowe w trybie natychmiastowym
      • Gość: Renata Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 06.02.09, 20:56
        "...a jak do konca lutego
        dalej tak bedzie to wypowiadan umowe w trybie natychmiastowym" - a co tym mowi
        regulamin ?
        Nie ma zadnych kar ?
        • Gość: gosc Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 15.09.09, 10:50
          kary sa,ale jak podpisal umowe na 2mb a ma 1mb-tak jak ja-i jeszcze sciagaja za
          to oplaty,yo jest to oczywiscie podstawa do zerwania umowy-ja tez sie do tego
          przymierzam.podpisalem umowe z 1mb na 2mb za dodatkowa oplate w wysokosci 5zł co
          miesiac.ja wiem ze to nie duzo,ale dlaczego mam placic za cos czego nie ma?!
    • kaja500 Re: internet w Vectrze 06.02.09, 20:21
      To gdzie w końcu w Zabrzu można założyć szybki i sprawny internet? Odchodzę z
      BetaSoft i myślałam o Vectrze. Teraz to już nic nie wiem. Co sądzicie i iPlusie
      z plus gsm?
      • Gość: dębiec Re: internet w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:43
        iPlus jest cieniutki. Limit 1 GB szybko się wyczerpuje, a jak się
        wyczerpie internet nie chodzi.

W odpowiedzi na twoje pytanie:
        Neostrada - nigdy mnie nie zawiodla.
    • Gość: Mam to samo Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.09, 17:37
      Mam to samo.
      W umowie 2 Mbit,a wciągu dnia(szczególnie po południu)trudno
      otworzyć stronę.W nocy za to śmiga że aż miło.
      • Gość: pomiar Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.09, 19:39
        Dzis ok.14,15 szybkosc 164 kb.TRAGEDIA !
        • Gość: Kwiotek Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.09, 21:18
          i nie można na to nic poradzić ?
          mnie też chodzi net jak "krew z nosa"...
          Już mnie to denerwuje a umowę mam jeszcze 19 miesięcy.
        • Gość: djma Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 20.01.10, 16:02
          jakiś matoł siedzi przy serwerach i od czasu do czasu wyłącza dostęp do internetu,zaczyna mnie to już wkurzać i będę się domagał pokrycia poniesionych strat w licytacjach allegro.
          • Gość: . Re: internet w Vectrze IP: 83.230.18.* 20.01.10, 19:31
            Dobre :D
            Dostawce lepiej zmień, reklamacji tego typu nikt nie uzna
      • Gość: Mam to samo Re: internet w Vectrze IP: 95.160.243.* 10.02.09, 13:43
        U mnie też już się poprawiło.
    • Gość: uwe Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 13:04
      UWAGA! włączają nowe serwery dzisiaj i jutro. Zobaczymy!!! Zachęcam
      dzwonić i gnębić - do skutku !!!
      • Gość: hoook za 2 miechy przechodzę na upc. już nigdy vectra IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 14:02
        za 2 miechy przechodzę na upc. już nigdy vectra. kolega ma w upc .
        żadnych problemów. śmiga mu aż miło a mi strony się otwierają po
        minucie każda. co to w ogóle jest.
      • kaja500 Re: internet w Vectrze 09.02.09, 17:03
        Bardzo proszę, napiszcie czy jest jakaś widoczna poprawa w Vectrze z szybkością
        internetu.
        • Gość: misiakowa Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 17:30
          U mnie się poprawiło. W zeszłym tygodniu po przyjściu z pracy
          internet ledwo działał a dziś po powrocie mam deklarowaną prędkość 2
          MB. Więc chyba poprawa nastapiła. Polecam www.speedtest.pl/ w
          celu sprawdzenia predkości intenetu.
          • Gość: robo Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 17:44
            no u mnie teraz ok. ale coś strony powoli wchodzą. co może być
            przyczyną?? sprzęt (wymieniony rok temu), soft i łącze niby to samo
            a tam mam neostradę i chodzi o niebo lepiej
          • Gość: Anula Re: internet w Vectrze IP: 95.160.251.* 09.02.09, 18:38
            u mnie przy łączu 1 MB na www.speedtest.pl/ pokazało:
            Download: 552 kbps
            Upload: 76 kbps

także: LIPA !!!!
            • Gość: misiakowa Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 20:16
              Mnie przy 2 MB pokazało: Download: 1984 kbps i Upload: 362 kbps.
              Latency: 31 ms.
              20:16
    • Gość: armando Re: internet w Vectrze IP: 95.160.233.* 10.02.09, 06:59

Wczoraj wieczorem była normalna prędkość po prawie 2 tygodniach
      awarii.Prawdopodobnie dodali te nowe serwery.Może w koncu będzie ok.
      z tą prędkością.
      • Gość: M Re: internet w Vectrze IP: 95.160.243.* 10.02.09, 12:38
        Przy okazji zmienili nam nasze IP.
        • Gość: markoc Re: internet w Vectrze IP: 95.160.250.* 10.02.09, 18:51
          Potwierdzam wszystkie posty.Od ok.dwóch tygodni net działał fatalnie(w umowie
          1Mb,prędkość rzeczywista ok.150Kb),a w ten weekend to już całkiem
          porażka.Natomiast dzisiaj jest już wszystko ok.Jestem abonentem od ponad roku i
          to pierwszy taki przypadek z wolnym łączem.Mam nadzieję ,że po usunięciu awarii
          będzie już działało bez zarzutów.
          • Gość: brys Re: internet w Vectrze IP: *.polsl.pl 29.04.09, 20:25
            porównajcie swoje wyniki prędkości z tymi:

internet.w.zabrzu.pl/speed_wyniki.php
            i co?? nadal vectra dobra?? :D
            • Gość: Vectronauta Re: internet w Vectrze IP: 95.160.243.* 29.04.09, 21:42
              Vectra jest ok.
              Były momenty kiedy dokładali serwery i trudno było korzystać z
              internetu ale jest już dobrze.
              Szkoda tylko że nie uprzedzają klientów kiedy mają problemy,każdy by
              zrozumiał.
              Mogliby część kasy wydawanej na nadmierną reklamę przeznaczyć na
              informację,bo gdy są problemy trudno cokolwiek się dowiedzieć.
              Pewnie nie znają zasady"klient nasz pan"
              • Gość: bit Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 14.09.09, 22:19
                Mam miec 2 Mb,a chodzi 1.5 do 1.8 Mb.Ostatnio czeste braki bez
                powiadomienia.
                • Gość: ZETA Re: internet w Vectrze IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.09.09, 08:04
                  Witam,
                  Również posiadam żekome 2MB/s w Vectrze i postanowilem tego nie
                  odpusic wiec, chcialem zlozyc reklamacje u przedstawiciela vectry w
                  Świeciu ale pani która tam obsługiwała chyba się nie znała na swoich
                  obowiązkach i nie przyjeła odemnie reklamacji tylko powiedziała że
                  ja mam wysłać tą reklamacje do Gdańska. Jestem czlowiekiem upartym a
                  wiec nie zostawilem tak tego, zadzwoniłem do głównej siedziby vectry
                  i dowiedziałem się że przedstawiciel w Świeciu musi jak najbardziej
                  przyjąć reklamacjie. Kolejnym krokiem było złożenie reklamacji na
                  reklamacje@vectra.pl oraz skargi na przedstawiciela w Świeciu na
                  adres reklamacje@vectra.pl. Minoł tydzień dokladnie Pan z Vectry
                  odrazu pojawił sie u mnie w domu z wielkim oburzeniem ze ciągle
                  składam reklamacje? ale to nic sprawdził mi prędkość i odziwo wyszło
                  mu tylko 1,5MB/s (jak zawsze;/) i cytuje jego słowa na to "Vectra
                  zapewnia internet DO 2MB/s wiec nie mam co sie denerwowac". Wiec
                  wniosek z tego taki że moge wykupić 2MB/s a oni zgodnie z umową mogą
                  mi nawet dać 256Kb/s. Ale ja tego tak nie zostawie !!! Pozdrawiam.
                  • Gość: for3ver Re: internet w Vectrze IP: *.spray.net.pl 15.09.09, 14:04
                    Może wystarczy zresetować modem? Też tak kiedyś miałem w innej sieci, że nie
                    osiągałem pełnych transferów. Problem był głupi i wystarczyło wyłączyć a
                    następnie włączyć modem. Inna sprawa: kable w domu, jeśli masz rozdzielacz
                    sygnału to może nie przenosić odpowiednich częstotliwości. Spróbuj podłączyć
                    modem bezpośrednio do kabla co idzie do Twojego domu. Też mam Vectrę, łącze
                    jeszcze 6Mb i nie odnotowałem żadnych spadków transferu, pliki lecą prawie
                    750KB/s, tylko serwer musi być dobry.
                    • Gość: ZETA Re: internet w Vectrze IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.09.09, 14:37
                      Faktycznie mam rozdzielacz, no i nie resetowalem modemu, sprawdze
                      to. Dzieki za pomoc:)
                      • Gość: klient Vectry Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.09, 19:39
                        Ja od ponad miesiąca mam w pakiecie internet 2Mbit/s - po 23-ciej
                        wzrasta do 6Mbit/s. Działa mi rewelacyjnie, bezproblemowo. Podstawa
                        to szybkie serwery - ja zasysam pliki z pełną prędkością łącza...
                        Wcześniej miałem internet z firmy Jota - totalna porażka -
                        powstrzymam się od komentarzy na temat świadczenia usług dostepu do
                        sieci internet przez tą firmę.... Dlatego ja z czystym sumieniem
                        mogę powiedzieć że Vectra pozytywnie mnie zaskoczyła. Mieszkam w
                        centrum, nasza instalacja jest porządnie zrobiona, z tego co wiem to
                        szafy sa połączone światłowodami, sama instalacja w budynku zrobiona
                        profesjonalnie - może dlatego nie ma absolutnie żadnych problemów
                        zarówno z telewizją jak i internetem.
                        • Gość: Teresa Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.09, 21:50
                          Przeszłam w marcu z Betasoftu do Vectry. Powinnam mieć transfer 6mb/sek
                          natomiast w godzinach popołudniowo-wieczornych mam np. teraz
                          3.02(godz.21.50).Nadmieniam,że ostatnio złożyłam reklamację i jest nieco lepiej.
                          Wcześniej miałam około 2mb/sek.Znowu chyba będę składać reklamację, bo nic
                          innego mi nie pozostaje.
                        • Gość: M VECTRA - nie IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.09, 21:53
                          Mieszkam w Zabrzu na ul. Sobieskiego i od lipca płacę za łącze 6MB, a
                          faktycznie w godzinach szczytu (czyli wieczorami) transfer oscyluje
                          najczęściej w okolicach 2MB.
                          Pierwszą reklamację złożyłem pod koniec lipca w telefonicznym BOK,
                          gdzie kazano mi zrobić zrzuty z pomiarów predkości i przesłać je na
                          wskazany adres. Zrzuty grzecznie wykonałem, przesłałem i przez cały
                          sierpień NIKT NIC z VECTRY nie zrobił w moim kierunku (oczywiście
                          oprócz wystawienia faktur). Nikt nie zadzwonił, nie poinformował o
                          przyczynach usterki i ew. sposobie i terminie załatwienia sprawy.
                          Wykazując sie dużą cierpliwością - przypomniałem się ze swoim
                          problemem w telefonicznym BOK na początku września, więc BOK
                          wyznaczyło dzień w którym miał podjechać do mnie technik. Czekałem,
                          ale technik w wyznaczonym dniu się nie pojawił, ani nikt nie
                          zadzwonił że wizyta jest nieaktualna. Zadzwoniłem ponownie i inna
                          osoba z BOK stwierdziła, że technik nie przyjechał bo to chyba nie
                          jest jednak problem technika, tylko zaproponowała że przyśle
                          informatyka - bo wg ich informacji "do mojego modemu na sieci jest
                          wszystko OK".
                          Wieczorem (czyli w godzinach szczytu obciażenia sieci) przyszło
                          zgodnie z umową dwóch informatyków i sprawdzając transfer kolejno na
                          dwóch moich komputerach i swoim - potwierdzili że transfer oscyluje
                          jedynie w granicach od 1,7 do max. 2,6 MB. Wniosek informatyków - z
                          ich strony wszystko OK, a problem leży po stronie techników - czyli
                          fizycznego poprowadzenia sygnału do mojego mieszkania.
                          Oczywiście dalej wykazywałem sie cierpliwością - po dwóch kolejnych
                          dniach pojawił sie technik który wymienił modem na nowy, wymienił
                          gniazdko w ścianie, pomierzył wszystkie sygnały i stwierdzł że sieć
                          jest OK. Niestety wieczorem transfer w dalszym ciagu był
                          niezadowalajacy, więc zaproponowano mi wspólną wizytę pracowników
                          Vectry z działu (chyba) technicznego i IT. We wtorek odwiedziło mnie
                          już aż trzech Panów, którzy nie stwierdzili niczego nowego, tylko...
                          kazali sobie jeszcze raz złożyć reklamację w formie pisemnej.
                          Dołożyłem im do tego kilkanaście screenów z pomiarami predkości
                          i....... dalej czekam.
                          Reasumując - NIE POLECAM INTERNETU z VECTRY
                          • Gość: bicik Re: VECTRA - nie IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.09, 22:50
                            Ma być 2Mb/s,a jest 1,792 i nic więcej!
                            • Gość: Teresa Re: VECTRA - nie IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.09, 22:52
                              To i tak jest dobrze. ja mam połowę z tego, co powinnam mieć.
                          • Gość: mkamon Re: VECTRA - nie IP: *.aster.pl 17.09.09, 15:32
                            Widać masz pecha, bo wątpię żeby Vectra odciągała przyjmowane reklamacje, jeśli
                            przysyła ci do domu ludzi. Przynajmniej chcą rozwiązać problem, który może leżeć
                            w zupełnie innym punkcie niż szukają. Transfer powinieneś mierzyć testem na
                            stronie speedtest.net w wybierając Polskę. I tak będą to zaniżone dane, więc nie
                            można bezpośrednio odnosić tego do rzeczywistej szybkości swojego łącza.
                            • Gość: tomaszek Re: VECTRA - nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 17:21
                              moja dziewczyna mieszka na Kalinowej i nie ma problemów z prędkościami. zdarzają
                              się jej małe spowolnienia, ale niezwykle rzadko. zresztą chyba nie można mieć
                              zawsze takiej samej szybkości
                            • Gość: m Re: VECTRA - nie IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.09, 18:18
                              Mkamon - masz rację - chyba mam pecha, bo wiekszośc moich znajomych
                              jest zadowolona z Vectry. Zresztą pracownicy Vectry którzy się u
                              mnie dotychczas pojawiali wykazywali się dużą życzliwością i
                              cierpliwością (no ale to przecież ich praca).
                              Jeśli chodzi o chęć roziązania problemu to nie podzielam Twojego
                              entuzjazmu - zauważ że problem zgłosiłem w lipcu a "Oni" pojawili
                              się niezwłocznie "już" we wrzesniu.
                              Pomiaru prędkości dokonuję niezależnie sekwencyjnie trzema
                              programami w tym m.in. programem na www.vectra.pl/test i wyniki
                              niestety są podobne.
                              • Gość: klient Vectry Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.09, 19:07
                                tak jak pisałem wcześniej - u mnie jakość internetu jest bardzo
                                zadowalająca.
                                Wielokrotnie sprawdzam prędkość połączenia, i zawsze jest
                                porównywalny:
                                www.speedtest.net/result/567784957.png
                                Niewykluczone, że na jakość połaczeń wpływa sama jakość
                                instalacji, "lewe" przyłącza być może powodują spadek sygnału w
                                całej lokalnej sieci, co w następstwie powoduje takie problemy - tak
                                to sobie tłumaczę - bo jak widać po wypowiedziach jest tylu samych
                                niezadowolonych jak i zadowolonych użytkowników tej sieci...
                                • Gość: bicik Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.09, 21:02
                                  Ma byc 2,a jest 1.288 Mb/s.Jest gorzej.
                                  • Gość: Teresa Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.09, 21:59
                                    U mnie ma być ponad 6 Mb/sec a dzisiaj jest1.77. To skandal!
                                    • Gość: tedo12 Re: VECTRA - tak!!! IP: *.spray.net.pl 18.09.09, 14:45
                                      Ciekawe, nie macie co robić tylko mierzycie szybkość swojego łącza codziennie?
                                      Jak widać jednym działa lepiej innym gorzej, nikt nie wie co jest tego
                                      przyczyną. Zgłaszajcie to do Vectry i domagajcie się rozwiązania problemu. Nic
                                      nie da jak napiszesz na forum, że masz 1Mb zamiast 2, ktoś inny napisze, że
                                      płaci za 6Mb i ma 6. A ja mogę napisać, że powinienem mieć 2Mb a mam 1,9, bo
                                      tyle wychodzi w testach. I tak można dyskusję toczyć o każdym operatorze, zawsze
                                      znajdzie się ktoś niezadowolony.
                                      • Gość: tomaszek Re: VECTRA - tak!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 21:00
                                        rzeczywiście trafna uwaga. nie ma, co wypłakiwać się na forum. poza tym czy mamy
                                        na to wszystko wpływ ? nie lepiej pozytywnie przeżyć dzień :D moja rada: nerwy w
                                        konserwy i na eksport
                                        • Gość: . Re: VECTRA - tak!!! IP: 83.230.18.* 19.09.09, 08:04
                                          i płacić za coś czego się nie otrzymuje.

Na to liczą właśnie tacy "dostawcy". Lepiej jest przestrzec
                                          potencjalnych klientów.
                                          • Gość: tedo12 Re: VECTRA - tak!!! IP: *.spray.net.pl 19.09.09, 13:34
                                            Myślę, że w ten sposób nic nie zdziałasz, bo ani sobie nie pomożesz ani innym.
                                            Jak możesz zauważyć jest wiele osób, które są zadowolone z Vectry, więc nie
                                            można uogólniać sprawy z takim operatorem, to nie jest jakiś lokalny dostawca na
                                            jedną ulicę tylko wielka firma. Płacisz to wymagasz ok, ale takie sprawy
                                            załatwia się z nimi bezpośrednio i konkretnie.
                                            • Gość: bicik Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.09, 21:07
                                              masakra,zamiast 2Mb jest 844kb.
                                              • Gość: internauta Re: VECTRA - tak!!! IP: *.sk1.zabrze.pl 20.09.09, 07:53
                                                Po co tyle krzyku?
                                                Mało alternatywnych firm w Zabrzu?
                                                Jest sporo szybkich łączy z rozsądnymi cenowo ofertami.

• Gość: Teresa Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.09, 10:06
                                                  To proszę podać jakie.Bo ja szukałam i nic rozsądnego w Zabrzu nie znalazłam.W
                                                  Debacomie też kiedyś byłam i absolutnie się nie sprawdził.Przeważnie internet
                                                  nie działał a do Debacomu nie można było się dodzwonić.
                                                  • Gość: zorientowany Re: VECTRA - tak!!! IP: *.polsl.pl 20.09.09, 10:46
                                                    Debacom się bardzo zmienił. Proponuję zerknąć na forum klientów.
                                                    Ponadto teraz za 67zł dają już 20M/s. Zamiast radia wszędzie są
                                                    światłowody.

S-com, rozsądna cena, bardzo przyzwoity internet.
                                                    Jota, także bardzo poprawiła jakość swoich usług.
                                                    Tolek, stanowczo odradzam.
                                                    Betasoft, to przykład jak nie powinna działać firma dostarczająca
                                                    internet.
                                                    Bater, niestety nadal ma klientów w poszanowaniu.
                                                    Telsil, poprawił się ale ... muszą jeszcze się postarać.
                                                    TPSA - nie bo nie ;-)
                                                    Netia - ile ma być tyle jest. awarii jak na razie nie miałem.
                                                    UPC - mam 2 mega w testach jakieś 1,7 -1,8 widać. Biorąc pod uwagę
                                                    błędy pomiarowe, uznaje że jest OK.

• Gość: bicik Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.09, 21:39
                                                    TRAGEDIA.Zamiast 2Mbit/s jest 372kbit/s.
                                                  • Gość: wasyl Re: VECTRA - tak!!! IP: 67.159.44.* 21.09.09, 13:47
                                                    Jak masz zaśmiecony komputer, albo stara instalacje-kable w domu to nie dziw
                                                    się, że są niskie transfery. Zaloguj się na modem kablowy i zobacz jaka jest
                                                    siła sygnału i szumy. Trochę google i dojdziesz o co chodzi.
                                                  • Gość: romulus Re: VECTRA - tak!!! IP: *.anonymouse.org 21.09.09, 17:10
                                                    to nie wina już dostawcy taki mały transfer. owszem są zawsze mniejsze
                                                    prędkości, ale tutaj przyczyną rzeczywiście może być zasyfiony komp. masz
                                                    możliwość sprawdzić tego na innym kompie ?
                                                  • Gość: bicik Re: VECTRA - tak!!! IP: *.stk.vectranet.pl 21.09.09, 17:44

jesli zasmiecona instalacja i komp juz mozna okreslic po 30 dniac od
                                                    nowosci to zycze wam fachurom powodzenia i dobrego humoru.Bez
                                                    gwarancyjnej wymiany teraz mam 1.78 mbit/s.
                                                  • Gość: netmaciac VECTRA - NEVER IP: 195.200.212.* 25.09.09, 11:21
                                                    Zgłaszajcie reklamaceje w BOK!!!!

Pamiętajcie że transfer na poziomie 25-30% deklarowanego jest
                                                    podstawą do OBNIŻENIA OPŁATY za czas niewywiązywania się z umowy a
                                                    jezeli kotoś ma umowę terminową i chce ją zerwać - to też ma okazję
                                                    (niezgodność towaru z umową).
                                                    ZACHOWANIE VECTRY - TO SKANDAL - składajmy reklamacje. Im więcej
                                                    reklamacji - tym większa szansa że nas nie będą dalej olewać.
                                                  • Gość: aaaaaaaaaa Re: VECTRA - NEVER IP: *.chello.pl 25.09.09, 15:43
                                                    dokładnie!

Mam podobny problem z UPC! Dziś pokazuje 1,8 Mbps, to znaczy że jest
                                                    bardzo dobry dzień.
                                                    Kurde...często 1,5 pokazuje.
                                                  • Gość: bicik Re: VECTRA - NEVER IP: *.stk.vectranet.pl 26.09.09, 23:27
                                                    Bingo! 3,261Mb/s zamiast 2

• Gość: ITguy Re: VECTRA - NEVER IP: *.acn.waw.pl 27.09.09, 17:59
                                                    Na to raczej bym nie liczyl to nie lata 90 gdzie mozna bylo zmienic konfiguracje
                                                    w modemie zeby zmienic predkosc.

A tak wogole nie mam pojecia dlaczego tak wsiedliscie na ta vectre, ich oferta
                                                    nie jest taka zla, nie ma zadnych glosnych afer. Takie wpisy wygladaja na
                                                    platne, przez innyh operatorow.
                                                  • Gość: NieVectra Re: VECTRA - NEVER IP: 83.230.18.* 27.09.09, 18:34
                                                    ze niby ktoś płaci za pisanie tych postów?????
                                                    nie no bez przesady ;-)
                                                  • Gość: zuza Re: VECTRA - NEVER IP: 195.200.212.* 01.10.09, 07:25
                                                    Tak- 100 PLN za wpis - zgłoś się bałwanie
                                                  • Gość: . Re: VECTRA - NEVER IP: 195.200.212.* 02.10.09, 14:02
                                                    .up
                                                  • Gość: Hermisza Re: VECTRA - na Hermisza IP: 80.48.168.* 04.10.09, 12:08
                                                    Witam!
                                                    Poszukuje dostawcy netu na Hermisza. Kiedys mialem BetaSoft, ale to byla
                                                    porazka. Przez 3 lata nie mieszkalem w Zabrzu, teraz wracam ponownie.
                                                    Z tego co wstepnie ustalilem, dostepna jest BetaSoft, Netia, Tpsa, Vectra i UPC.
                                                    Trudno sie zdecydowac. Osobiscie planuje korzystac z Vectry(8mega).
                                                    Moze ktos moze podpowiedziec, czy sa dostepne jakies inne sieci na tym osiedlu ?
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: bajcik Re: VECTRA - ... IP: 95.160.234.* 16.11.09, 21:39
                                                    masakra.niecale 0.5 Mb/s , a ma byc 2 Mb
                                                  • Gość: vectra Re: VECTRA - ... IP: *.sk1.zabrze.pl 17.11.09, 07:25
                                                    Bo się zatkali!
                                                    Jakiś rok temu net nawet działał, ale teraz to już prawdziwa tragedia!
    • Gość: Wowa Re: internet w Vectrze IP: 195.200.212.* 15.10.09, 08:09
      Vectra nie jest przygotowana techniczne do swojej oferty szybkiego
      internetu. Jeśli chodzi o Zabrze sa niedoinwestowani, bo z uwagi na
      ubogi Zabrzański rynek (niezamożnych klientów) w porównaniu do
      innych regionów, Zabrze nie jest atrakcyjnym marketingowo terenem.
      • Gość: cierpliwy Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.09, 21:38
        skandal,227,2 kbit/s,a ma byc 2 mega
        • zza_lady Re: internet w Vectrze 24.11.09, 21:28
          To zdecydowanie zbyt mało
          • Gość: niesamowitex Re: internet w Vectrze IP: *.debacom.pl 24.11.09, 21:43
            jak na to wpadłaś?
      • marekpiec.zabrze Re: internet w Vectrze 29.11.09, 19:53
        Istotne jest podejście operatora a nie subiektywne wywody o rynku.
        Bo to ma uzasadnienie w skali globalnej np. Nigeria jest
        zamożniejsza od Kamerunu. I to jest cenne dla opracowywania
        strategii sprzedaży. W aglomeracji śląskiej wszystkie miasta są
        porównywalne. Inne warunki są np. w Białymstoku
        • Gość: maruda Re: internet w Vectrze IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.09, 12:59
          ludzie, wy jestescie wiecznie niezadowoleni
          • Gość: kucyk Re: internet w Vectrze IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.10.14, 23:16
            dziś wieczorem muli strasznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka