Gość: agatka877 IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 17:30 Co sądzicie o doktorze dłubaku?? Słyszałam, że jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magic Re: dr dłubak IP: *.gaz.zabrze.pl 08.04.09, 06:38 Powiem tak nie badał mnie ..hehe... ale prowadził ciąże mojej żony oraz regularnie co jakiś czas żona do niego uczęszcza i jest rewelacyjny jako lekarz. Pełny profesjonalizm zależy mu na pacjencie nie sprowadza wizyty do 10 minut i 70zł tylko u niego zona jest ok 30 minut a jak chodziłem z nią na usg to nawet do 45 minut i fakt bierze 70zł ale ja jako facet jestem zadowolony że moja kobieta jest profesjonalnie zbadana i miło przyjęta. Jeżeli chodzi i poród np. to rodzi się w świetnej klinice w Świętochłowicach na Piasnikach tak dostać się to tylko przez niego ( jak się prowadzi ciąże u niego ). .............. Naprawdę godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: dr dłubak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:21 ja mam niestety inne doświadczenia. Owszem dobrze mnie zdiagnozował, jest miły i zainteresowany pacjentką. Niestety doświadczyłam tego, że bardzo leci na kasę. Miałam szybką i niespodziewaną wizytę u niego, po badaniu wysłal mnie natychmiast do szpitala ... wszystko byłoby OK, gdybym nie musiała czekać na rachunek który mi wypisze. Zwijałam się z bólu, traciłam prawie świadomość...a on na szybko jeszcze mi wypisywał rachunek, z którym potem idzie się do recepcji i płaci. To było przegięcie. Operację też mi proponował jako leczenie, ale za pieniądze, tłumacząc się skąd ten koszt się bierze. Poszłam do innego, na NFZ i załatwił mi to samo za darmo (tzn na nfz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: dr dłubak IP: *.chello.pl 23.07.09, 11:08 nie rozumiem pani. Za usługi się płaci. Jak by z tym silnym bólem pojechała pani taksówką do szpitala, miała by pani pretensje do kierowcy, że każe za przejazd zapłacić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr dłubak IP: *.chello.pl 23.07.09, 11:14 Swietny lekarz! Chodziłam rgularnie do ginekologa co 3 miesiące z kasy chorych i cały ten czas utwierdzano mnie w przekonaniu, że nic mi nie dolega. Poszłam wreszcie (z powodu ciągłych nieregularnych miesiączek) prywatnie do dr Dłubaka i okazało sie, że mam ogromna cystę i dwa guzki w piersi. Pełen profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fufka Re: dr dłubak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 21:42 A gdzie ten doktor przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś