Gość: mska IP: *.stk.vectranet.pl 26.07.09, 10:06 co otworzyli w dawnej Esencji?cos słyszałam , ze aerobik?Jak ktos wie, to prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cziki Re: Esencja-aerobik? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 22:13 otworzyli coś na czym można uzyskać jeszcze większą marżę - proste. obserwuję to miejsce i działalność zmienia się jak w kalejdoskopie- kwiaty, tuning, tipsy, kosmetyki. Nieważne jak, byle było odrazu maksymalnie zyskowne- typowe miejsca bez duszy. Ja wolę korzystać z usług firm które mają swoją renomę, które osiągnęły sukces długą i ciężką pracą- ot taki typ ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Esencja-aerobik? IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.09, 01:59 co komu do domu jak chałupa nie jego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc. Re: Esencja-aerobik? IP: *.mobile.playmobile.pl 27.08.09, 10:18 Wiem, ze niedawno byla tam restauracja.. Chyba "Nasza Szkapa" sie zwie..Zapewne nikt tam nie chodzil i upadlo :P Ja sie balam pic w esencji, a co dopiero tam zjesc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Esencja-aerobik? IP: 83.230.33.* 27.08.09, 11:22 Restauracja nadal tam jest po prostu zamiast jednej dyskoteki jest tam teraz więcej do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwiedzacz Re: Esencja-aerobik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 19:26 spa-erobik chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Esencja-aerobik? 28.08.09, 19:36 Nigdy nie było tam fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAKA Re: Esencja-aerobik? IP: *.na5.pl 28.08.09, 19:42 Oj ludziska widze, że Wam naprawde się nudzi :/ Co z tego, że ktoś zmienia branże? To jest logiczne, że jeżeli jeden interes się nie kręci to trzeba myśleć o czymś innym... Ja uważam, że naprawde zrobił pożytek z tego lokalu. W restauracji jedzenie jest dobre i nie takie drogie a spa też jest świetnym pomysłem. Zamiast obsmarowywać kogoś patrzcie na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Esencja-aerobik? 02.09.09, 22:12 a mają jakąś stronę www? był tam ktoś na zajęciach (jeżeli faktycznie jest tam teraz fitness) albo w tym spa? Odpowiedz Link Zgłoś