Dodaj do ulubionych

Gdzie spedzacie wakacje

IP: 41.226.194.* 26.07.09, 22:38
no gdze
Obserwuj wątek
    • macie-jow Re: Gdzie spedzacie wakacje 28.07.09, 20:52
      Jadę w sierpniu do Grecji
      • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 28.07.09, 21:22
        ja też za granicę. pogoda gwarantowana, a w Polsce np. nad morzem to
        niektórych pogięło z cenami.
        • marekpiec.zabrze Re: Gdzie spedzacie wakacje 30.07.09, 21:47
          W Zakopcu też przegięli z cenami!
          • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 30.07.09, 21:58
            przykłady z ostatniego urlopu znajomych nad morzem - pączek na
            plaży - 6 zł, pizza (mała) w niższej klasy pizzerii - 30 zł
            • Gość: tor Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 23:10
              A w Realu masz jeansy za 19 zł! Top trendy...
              • mieszkam_w_zabrzu Re: Gdzie spedzacie wakacje 03.08.09, 20:16
                Dołóż do tego topową koszulę za 14 zł z koszyka w Realu i będziesz
                BIG lanser...
                • Gość: muchozol Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.09, 02:53
                  I schudniesz!
      • Gość: laikida Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.stk.vectranet.pl 23.08.09, 16:36
        a ja spędziłam urlop w najpiękniejszym miejscu w Polsce na Mazurach pozdrawiam ;-))
    • thermospeed Re: Gdzie spedzacie wakacje 19.08.09, 11:11
      w pracy
      • Gość: muchozol Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 10:43
        W pracy to się tyje...
        • thermospeed Re: Gdzie spedzacie wakacje 20.08.09, 20:00
          jak sie nie jeje i stresuje do tego to sie nie tyje
          • marekpiec.zabrze Re: Gdzie spedzacie wakacje 21.08.09, 22:32
            Noooo to fajną masz pracę. W policji? Czy raczej Straży Miejskiej...
            • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 24.08.09, 17:55
              nie wszyscy tyją w pracy, ja np. w pracy chudnę tak ja thermo - ze
              stresu
    • Gość: Zenon Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.bater.net.pl 25.08.09, 23:29
      nie spędzamy - same schodzą;)
      • Gość: polo Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.09, 01:24
        w górach
        • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 27.08.09, 19:49
          wakacje się kończą, nareszcie. będzie dużo pracy i będzie wreszcie
          można wszystko załatwić.
    • Gość: zero Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:36
      Już po wakacjach a ja ciągle szukam pracy i nie stać mnie na nic :-(

dla tego miasta jestem zerem
      • Gość: Jacek Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.vattenfall.pl 02.09.09, 14:36
        To miasto jest zerem !

Bezrobocie rośnie bo miejsc pracy coraz mniej
        • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 02.09.09, 22:07
          miasto jest zerem? większość ludzi jednak ma pracę, może to z tobą
          jest coś nie tak? poza tym zawsze możesz zmienić miasto
          • Gość: będę bezrobotny Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:59
            czy coś ze mną jest nie tak jeśli szykują się grupowe zwolnienia ?
            • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 03.09.09, 22:35
              nie wiem, nie znam twojej sytuacji, ale trzeba "wziąć dupę w troki"
              i szukać innej roboty. czasy kiedy się pracowało przez całe życie w
              jednym zakładzie się skończyły, człowiek musi być elastyczny
              • krepelx Re: Gdzie spedzacie wakacje 04.09.09, 11:38
                To prawda że człowiek musi być elastyczny ale dodam że w
                dzisiejszych czasach musi umieć podejmować trudne wyzwania. Znam
                rodzinkę z Zabrza gdzie mąż stracił pracę, żona nie umiała znaleźć
                pracy i z dwójką dzieci w pewnym momencie zostali bez środków do
                życia. Wzięli kredyt na dowód i pojechali do Holandii. Tam znaleźli
                pracę w swoim zawodzie i lepsze warunki mieszkalne. Czasami robienie
                małych kroczków jak same przekwalifikowanie się, daje małe efekty.
                Gdybym był młodszy po studiach to bym się za długo nie zastanawiał
                nad zmianą miasta a raczej zmianą państwa.
                • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 04.09.09, 20:20
                  coś w tym jest, podstawa to chcieć
                  • Gość: MO Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 23:10
                    Ty chilli-and-vanilla jesteś albo zbyt młoda albo zbyt bogata!
                    • Gość: hewen Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:23
                      To pewnie jakaś młoda siksa co ma pracę po znajomości i się
                      wymądrza. Pewnie nie ma pojęcia co to znaczy mieć rodzinę. Dzieci są
                      głodne a rodzice nie mają pieniędzy na życie. Urząd Pracy rozkłada
                      ręce bo brakuje ofert pracy a pomoc społeczna to fikcja dla cwanych.
                      • chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 06.09.09, 18:31
                        bardzo stereotypowe myślenie. nie znasz mnie a tak źle oceniasz...
                        nieładnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka