Gość: mer IP: 41.226.194.* 26.07.09, 22:38 no gdze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 28.07.09, 21:22 ja też za granicę. pogoda gwarantowana, a w Polsce np. nad morzem to niektórych pogięło z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Gdzie spedzacie wakacje 30.07.09, 21:47 W Zakopcu też przegięli z cenami! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 30.07.09, 21:58 przykłady z ostatniego urlopu znajomych nad morzem - pączek na plaży - 6 zł, pizza (mała) w niższej klasy pizzerii - 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 23:10 A w Realu masz jeansy za 19 zł! Top trendy... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: Gdzie spedzacie wakacje 03.08.09, 20:16 Dołóż do tego topową koszulę za 14 zł z koszyka w Realu i będziesz BIG lanser... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.09, 02:53 I schudniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laikida Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.stk.vectranet.pl 23.08.09, 16:36 a ja spędziłam urlop w najpiękniejszym miejscu w Polsce na Mazurach pozdrawiam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 10:43 W pracy to się tyje... Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: Gdzie spedzacie wakacje 20.08.09, 20:00 jak sie nie jeje i stresuje do tego to sie nie tyje Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Gdzie spedzacie wakacje 21.08.09, 22:32 Noooo to fajną masz pracę. W policji? Czy raczej Straży Miejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 24.08.09, 17:55 nie wszyscy tyją w pracy, ja np. w pracy chudnę tak ja thermo - ze stresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.bater.net.pl 25.08.09, 23:29 nie spędzamy - same schodzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.09, 01:24 w górach Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 27.08.09, 19:49 wakacje się kończą, nareszcie. będzie dużo pracy i będzie wreszcie można wszystko załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:36 Już po wakacjach a ja ciągle szukam pracy i nie stać mnie na nic :-( dla tego miasta jestem zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.vattenfall.pl 02.09.09, 14:36 To miasto jest zerem ! Bezrobocie rośnie bo miejsc pracy coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 02.09.09, 22:07 miasto jest zerem? większość ludzi jednak ma pracę, może to z tobą jest coś nie tak? poza tym zawsze możesz zmienić miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będę bezrobotny Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:59 czy coś ze mną jest nie tak jeśli szykują się grupowe zwolnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 03.09.09, 22:35 nie wiem, nie znam twojej sytuacji, ale trzeba "wziąć dupę w troki" i szukać innej roboty. czasy kiedy się pracowało przez całe życie w jednym zakładzie się skończyły, człowiek musi być elastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Re: Gdzie spedzacie wakacje 04.09.09, 11:38 To prawda że człowiek musi być elastyczny ale dodam że w dzisiejszych czasach musi umieć podejmować trudne wyzwania. Znam rodzinkę z Zabrza gdzie mąż stracił pracę, żona nie umiała znaleźć pracy i z dwójką dzieci w pewnym momencie zostali bez środków do życia. Wzięli kredyt na dowód i pojechali do Holandii. Tam znaleźli pracę w swoim zawodzie i lepsze warunki mieszkalne. Czasami robienie małych kroczków jak same przekwalifikowanie się, daje małe efekty. Gdybym był młodszy po studiach to bym się za długo nie zastanawiał nad zmianą miasta a raczej zmianą państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 04.09.09, 20:20 coś w tym jest, podstawa to chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 23:10 Ty chilli-and-vanilla jesteś albo zbyt młoda albo zbyt bogata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hewen Re: Gdzie spedzacie wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:23 To pewnie jakaś młoda siksa co ma pracę po znajomości i się wymądrza. Pewnie nie ma pojęcia co to znaczy mieć rodzinę. Dzieci są głodne a rodzice nie mają pieniędzy na życie. Urząd Pracy rozkłada ręce bo brakuje ofert pracy a pomoc społeczna to fikcja dla cwanych. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Gdzie spedzacie wakacje 06.09.09, 18:31 bardzo stereotypowe myślenie. nie znasz mnie a tak źle oceniasz... nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś