Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:15 Mieszkam w okolicach Matejki, slysze od dzisiaj wzmozony ruch ciezarowek, czy to poczatek prac przy tym odcinku srednicowki? Jesli tak, to jakie jest kalendarium prac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Budowa trasy średnicowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:14 Moze ktorys z licznie zgromadzonych tu urzednikow z UM mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Budowa trasy średnicowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:17 Co jeszcze można dla takiego leniwca zrobić, ano można przekazać informację, że na stronie UM Zabrze jest co nieco na ten temat napisane, wystarczy poczytać, a nie ironicznie zwracać sie do licznie zgromadzonych urzędników UM. Jest nawet opracowanie w pdf pt."Zestawienie terminów zakończenia robótdrogowych...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Budowa trasy średnicowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:26 O prosze, nie zawiodlam sie. A sadzac po ip i arogancji, to ani chybi urzednik UM na urlopie:) To skoro chcialo sie szanownemu Panu/Pani tyle pisac, mozna bylo jeszcze podac link, prawda? Bo jesli zas chodzi o strone UM, to nie jest ona zbyt przejrzysta. Owszem szukalam najpierw informacji tam, ale zniechecilam sie przedzierajac sie o rozliczne info na temat kazdego kroku pani prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Budowa trasy średnicowej IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.09, 15:25 Jaki Prezydent tacy urzędnicy,wstyd nam za was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Re: Budowa trasy średnicowej IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.09, 19:31 ja myślę, że niech się lepiej każdy sam wstydzi za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś