31.10.03, 15:42
a Ty gdzie zniknąłeś, dawno Cię na forum nie spotkałam? ;)
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Ceper 02.11.03, 12:42
      Ostatnio jestem jak ten Murzyn na przejściu dla pieszych w dowcipie z brodą -
      pojawiam się i znikam... ;)
      • edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 15:50
        zaobserwowałam forumowe ożywienie - za sprawą pani Wędrowiec i jej znajomych ;)
        • edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 15:52
          Olgę55 poznałam zdaje się kiedyś na Wróżbiarstwie, kiedy to w zespół dzielnie
          broniłyśmy honoru panów Bliźniaków ;)))
          • wedrowiec2 Re: Ceper 03.01.04, 15:55
            Na mnie zawsze możesz liczyć. Pisałam w e-mailu do Cepra, że może na mnie
            liczyć - w razie wystąpienia "złych sił" na forum będę Cię informować (jeśli
            będziesz bawić gdzie indziej:))
            • edzioszka Re: Ceper 03.01.04, 16:03
              Wy dziewczyny takie spokojne - widziałam, iż Ewelina jakieś utarczki miała, nie
              wiem co było powodem - zawiść?.. mnie na szczęście żaden nie usiłował zaczepiać
              i lepiej niech nie próbuje.. walkę z wiatrakami trochę mi taka sytuacja
              przypomina..
        • wedrowiec2 Re: Ceper 03.01.04, 16:01
          Dokładniej przeczytałam wpis Edzioszki - znajomi są rzeczywiście moimi
          znajomymi forumowymi, ale przyszli z własnej inicjatywy - pewnie poczuli
          wspaniały aromat podawanych herbat:)
          • olga55 Re: Ceper 04.01.04, 17:15
            Bo to już tak jest,jak się 'łazikuje" po róznych forach,to przysiada sie tam
            gdzie ludkowie są "do rzeczy".O!!!
            A faktycznie edzioszka broniła bliżniaków jako i ja,ponieważ mój ślubny jest
            bliźnię i co tu gadać jest fantastyczny!(on tego nie czyta hi hi hi)).
            • marialudwika Re: Ceper 04.01.04, 20:42
              Fajnie jest polazikowaci milych znajomych spotkac i nieznajomych/jeszcze/
              tez.POzdro
              ml
              • edzioszka Re: Ceper 04.01.04, 21:00
                nie narzekam - u nas na OSDS tyż przesympatycznie.. lubię nań pisywać ze
                znajomkami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka