Dodaj do ulubionych

Sezon ogorkowy....

24.06.04, 02:18
... wyglada na to ze sie zaczal :)

cos mniej postow a i ja cos nie mam natchnienia.
szkoda ze nie ma sezonu ogorkowego w migrenie .....

Co porabiacie?
ja glownie siedze w domu z migrena, a wieczorami urywam sie do ogrodka.
Wczoraj mialam isc na rower ale migrena oczywiscie zazdrosna, nie dala..

Venus
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: Sezon ogorkowy.... 24.06.04, 10:05
      Mniej postow? Jakos mi to nie wpadlo w oko :)))
      Nawet na powietrzu ostatnio jestem malo z powodu jesiennej pogody,sztormow,no i
      oczywiscie bolu glowy!
      ml
    • kingaolsz Re: Sezon ogorkowy.... 24.06.04, 10:14
      Niestety na sezon ogorkowy w migrenie chyba nie ma co liczyc... przynajmniej u
      mnie.
      Ale ja troszke ostatnio postanowilam jej pojsc na przekor.
      Po roku od porodu, postanowilam zajac sie soba baardzo powaznie. No i zapisalam
      sie do drogiego klubu ( zeby miec motywacje i nie opuszczac zajec, "bo to tyle
      kosztuje) i postanowilam zadbac o wyglad bardzo mocno. No ale jak tu wyjsc
      kiedy glowa peka? No i nie odpuszczam glowa boli a ja chodze. Tlumacze sobie ze
      moze cos mi ta aktywnosc fizyczna da tez na "glowe". Oczywiscie nie mialam tak
      silnego ataku zeby wymiotowac czy "umierac" bo wtedy nic nie wchodzi w gre. Ale
      juz jestem tak zdrzazniona tym ze ONA moim zyciem steruje, ze na razie mowie
      jej "mam cie w nosie" . Zobaczymy ile to podziala. Od tygodnia boli ale chodze.
      Zyczcie mi powodzenia ;)

Kinga
      • marialudwika Re: Sezon ogorkowy.... 24.06.04, 16:32
        Zycze Ci powodzenia!!!
        ml
    • n_nadia Re: Sezon ogorkowy.... 24.06.04, 11:40
      U mnie niestety nie najlepiej. Skoki cisnienia atmosferycznego kiedys mnie zabija. Budze sie z bolem glowy i tylko kawa jest mi w stanie pomoc i to niestety nie zawsze. Moje cisnienie wynosi 85/50 mmHg . Do tego synkowi ida zabki, wiec ciagle marudzi, no i zaczyna sam stawac przy meblach, wiec musze miec oczy dookola glowy, zeby sobie krzywdy nie zrobil. Wczoraj, dzien po wizycie M czulam sie otepiala, ale nic mnie nie bolalo, sloneczko sobie ladnie swiecilo i chyba w atmosferze na chwile zapanowala harmonia, niestety nie na dlugo... W nocy burza, wiatr, a dzisiaj nie wiem czego moge sie na niebie spodziewac. A glowa boli...
      • marialudwika Re: Sezon ogorkowy.... 24.06.04, 16:37
        Normalnie mam takie mniej wiecej cisnienie jak Nadia.Dzis rano jakos sie
        dziwnie czulam,no i glowa mi pekala.Zmierzylam cisnienie i niespodzianka bo
        mialam 120/70,czyli tzw. normalne,dobre...ale nie dla mnie :(((.Juz wole
        moje "zwykle",niskie.
        Musialam wyjsc z domu wiec panadol,imigran,aviomarin..teraz sie do domu
        przywloklam i doczekac nie moge "kanapingu",musze jeszcze sprobowac cos
        zjesc,jestem na czczo,nie liczac tabletek!
        ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka