IP: *.smrw.lodz.pl 17.04.16, 16:08
Cześć minnie
Mam nadzieję, że radzicie sobie z bólem. Ja postanowiłam się wycofać bo tylko psułam Wam nastrój. Życzę Wam jak najwięcej dni bez bólu.
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: ... 22.04.16, 03:05
      Witaj Meg! :serce:
      bardzo milo ze wrocilas, czesto myslalam o tobie gdzie jestes i co porabiasz, i jak twoja glowka.
      Meg nocoty!, nikomu nie psulas nastroju a wrecz przeciwnie bardzo przyslugiwalas sie swoimi wieloma ciekawymi linkami i to wiele wiele razy!

Ciesze sie bardzo ze znowu jestes, nie wycofuj sie juz i pisz jak dawniej zlotko !

Minnie
    • klaudyna108 Re: ... 23.04.16, 10:06
      Ależ co ty dziewczyno opowiadzasz. Nie możesz się poddawać i nikomu tu nie zepsujesz nastroju, bo wszyscy tu i tak mają nastrój dokładnie taki sam jak ty. Albo jeszcze gorszy. Przecież wiadomo przez co przechodzimy, jakie mamy doświadczenia i spieprzone życie... Więc bądz z nami. Chce walczyc o różne rzeczy typu refundacja leków, co jest kluczowe w tej chwili. potem będę chciała założyć fundacje, która stworzy specjalistyczny szpital leczący tylko bole głowy. więc potrzeba jak najwięcej osob do działania. serdecznie cie pozdrawiam i bardzo prosze nie rezygnuj, medycyna idzie w szalonym tempie do przodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka