venus22 18.03.05, 19:49 ... jestes juz w domku, i jak sie masz?? mam nadzieje ze wyniki byly OK. Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania261 Re: Jak tam Maria Ludwika... 21.03.05, 12:29 I ja wypatruje wiesci od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
maenka Re: Jak tam Maria Ludwika... 21.03.05, 14:25 A co sie w ogole stalo z Maria Ludwika za zamilkla? m. Odpowiedz Link Zgłoś
ania261 Re: Jak tam Maria Ludwika... 21.03.05, 14:36 A Maria Ludwika zamilkla, bo poszla na badania do szpitala. Ale to bylo w tamtym tygodniu i sie martwie, ze jeszcze jej tu z nami nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Jak tam Maria Ludwika... 21.03.05, 15:21 ML, martwimy sie o Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Jak tam Maria Ludwika... 09.04.05, 16:40 Moi mili,wrocilam.Testy wykazaly rozne niedobory elektrolitow etc oraz inne sprawy.Mialam ich tyle,ze wole zapomniec ile.Niektore niezbyt mile.Delikatnie mowiac.Poprawiono mi zdrowko,o ile mozna,dostalam kuracje.Reszta odbedzie sie poloklinicznie.Serdecznie Was pozdrawiam,milo,ze pamietaliscie o mojej skromnej osobie.Niebawem sie uaktywnie forumowo,ale musz najpierw "dojsc do rozumu" po powrocie do dom. Szpitalnictwo tutejsze nie zachwycilo mnie,ale to nie temat na Migrene. Wasza ml Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Jak tam Maria Ludwika... 09.04.05, 20:03 ML bardzo sie ciesze ze jestes. Najwazniejsze ze zdrowie jako tako pracuje. Wracaj do siebie, oszczedzaj sie i nie spiesz sie z niczym :) Pozdrawiam serdecznie Venus Odpowiedz Link Zgłoś
ania261 Re: Jak tam Maria Ludwika... 10.04.05, 18:07 super, ze juz wrocilas, martwilismy sie... uwazaj na siebie, nie siedz za dlugo przed komputerem ale od czasu do czasu coś skrobnij.. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Jak tam Maria Ludwika...-prosba 19.04.05, 12:40 Czy ktos moze podac mi linki Buteyki,albo innych tego typu metod??? Trudno mi sie pozbierac,inaczej poszukalabym sama! Z gory dziekuje!I pozdrawiam Was wszystkich. ML PS.Jedyny plus mojej sytacji to brak migreny,chyba z powodu tabletek przeciwbolowych,ktore biore rano i wieczorem,najnizsza dawka morfiny. Nie znaczy to jednak,ze niebede z naszym forum w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Jak tam Maria Ludwika...-prosba 20.04.05, 09:48 marialudwika napisała: > Czy ktos moze podac mi linki Buteyki,albo innych tego typu metod??? > Trudno mi sie pozbierac,inaczej poszukalabym sama! > Z gory dziekuje!I pozdrawiam Was wszystkich. > ML > PS.Jedyny plus mojej sytacji to brak migreny,chyba z powodu tabletek > przeciwbolowych,ktore biore rano i wieczorem,najnizsza dawka morfiny. > Nie znaczy to jednak,ze niebede z naszym forum w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Jak tam Maria Ludwika...-prosba 20.04.05, 11:05 www.buteyko.com/ pozdrawiam nadia Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Jak tam Maria Ludwika...-prosba 20.04.05, 23:39 Dziekuje Ci bardzo!!! ML Odpowiedz Link Zgłoś