marialudwika 04.09.03, 22:38 Dzis byl mily dzionek. Zero bolu glowy,wyz atmosferyczny,piekna pogoda,"juz" dwa dni bez frontow atmosferycznych. Mam nadzieje,ze to nie cisza przed burza=migrena. Zycze Wam dzis zero migreny tara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Dzien dobry Wam 05.09.03, 10:29 Witajcie, Dzis dowiedzialam sie na forum "ziola",ze plasterki cebuli kladzione na skronie pomagaja przy migrenie.Bede musiala wyprobowac,ale nie wiem,czy uda mi sie zniesc silny zapach cebuli? Normalnie nie ma sprawy,ale wtedy zapachy czuje okropnie silnie i mnie brzydza. Pozdrawiam tara Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka Re: Dzien dobry Wam 05.09.03, 16:39 Dzis nic Wam madrego nie napisze, bo znowu zbliza sie atak... Pedze do domku trzymajcie sie cieplo i weekendu bez migreny depresyjka Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Dzien dobry Wam 05.09.03, 20:51 "Grypa zoladkowa", z ktora wstalam dzis i "cierpie" caly dzien to chyba poczatek migreny.Meza tez okropnie boli glowa.Jego z lewej strony-mnie z prawej. No i brzuch,a cisnienie spadlo,chyba idzie "na" deszcz. Pozdrawiam Was zbolala tara Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Dzien dobry Wam 05.09.03, 21:47 O rany Taro moze lepiej tego nie rob - ktos kto proponuje smierdzaca cebule na migreny z pewnoscia nie wie co to migrena.. Ale jesli sprobujesz, to nie omieszkaj powiedziec jak to dziala.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Dzien dobry Wam 05.09.03, 22:20 Venus,masz racje to byloby fizycznie niemozliwe/nadwrazliwosc na zapachy/.Mam do Ciebie prosbe: Napisz mi jak sprawdza sie -testuje ewentualna nietolerancje laktozy????? Na "zdrowie" pisalas,ze jest to prosty test,jaki?? tara Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Dzien dobry Wam 06.09.03, 06:17 Juz napisalam na "zdrowiu" - ale moge jeszcze raz- otoz dmuchasz do takiego przyrzadu, po wypiciu (chyba) mleka, oraz mozna zrobic badanie stolca.. venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Dzien dobry Wam 06.09.03, 10:39 Dzieki. Deszc pada,boli mni kark i glowa z prawej strony. Oby Was to nie dopadlo ml Odpowiedz Link Zgłoś