marialudwika 07.11.03, 22:22 Co oznacza,ze migrena staje sie choroba spoleczna!!!!! I maja ja ludzie od bardzo mlodych do starszych.Moze wreszcie zaczna ja brac powazniej a nie nazywac histeria!!!!! tara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 02:02 Ach, Taro, jesli to nastapi to pewnie niepredko.. Szczerze mowiac w USA i Kanadzie sprawa jest tylko o tyle lepsza ze wiecej jest wiadomo na ten temat i moza wywalczyc rente inwalidzka.. Natomiast cieszy mnie ze jakos docieramy do coraz wiecej osob.. wolalabym co prawda aby takie forum nie musialo w ogole istniec, ale skoro migrena jest to i forum sie przyda.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 18:40 Juz sie wogole doliczyc nie moge ile/-u/ nas jest!!!!!!!!! tara "liczaca glosy",hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 19:52 ja weszłam na to forum pierwszy raz. ataki migreny mam od dwóch lat ale ostatnio mi się nasiliły i zapewne dlatego zwracam uwage na ilość informacji o tej chorobie. myśle że będe tutaj wpadać ale na pewno nie podczas ataku:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 21:47 Witaj Zosiu, i wpadaj jak najczesciej. zalozylam nowy watek jak przebiega atak migreny, moze chcialabys sie dolaczyc? wszyscy sie dolaczcie! wazne aby w tym watku zebrac jak nawiecej roznych objawow dla nowoprzybylych, i dla latwego szukania. Venus ps ile nas juz jest, Taro? V., Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.03, 23:03 No wlasnie sie nie moge doliczyc!!Najlepiej zrobic cos w rodzaju listy obecnosci na forum,hm.Niektorzy wogole zagineli.Depresyjki tez nie ma dlugo.Oby i nasze forum NIE zniknelo!!!!!Bo niektore mi znane zniknely nagle z dnia na dzien!!!!Pozdrawiam tara Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.03, 22:37 no ja bym sie tak nie cieszyla ze nas, cierpiacych na migrene jest tak duzo:)) Lepiej by bylo gdybys my sie tu wszyscy spotkali bo np wszyscy jestesmy hodowcami orchideii lub innych rzadkich botanizmow. Tymczasem hodujemy w sobie robaka, migrene:))) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.03, 23:19 he he Sabbo, no prawda, tez bym wolala. Ale z drugiej strony dobrze ze mamy poparcie i wlasny katek cybernetycznego swiatka. Taro - rany, co masz na mysli - byly i zniknely?! Ja tez sie martwie o depresyjke - raz ze biedna miala depresje dwa wrocila taka szczesliwa z wakacji, i.. co? Venus ps.. Tara, Venus, Depresyjka, Ypsilon, Sabba - to juz 5.. DonJuan (odezwij sie, kochanie ;) ) to 6.. V. Odpowiedz Link Zgłoś
weibe Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 19:39 dołączam się do "spisu powszechnego" weibe Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 19:51 naliczylam ze 4o z samych autorow postow... ho-ho... a moze jest nas z 50?? Dolaczam cie, Sabbo! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: DUZO NAS JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.11.03, 19:52 Mialam na mysli Weibe, przepraszam!! Dolaczam Weibe!! Venus Odpowiedz Link Zgłoś