Dodaj do ulubionych

Na Wspólnej i Klan

09.01.14, 07:15
Wątek Kinga - Baśka - Smolny - rewelacja. Właściwa dramaturgia, psychologia, wszystko doskonale zgrane i zagrane. Aktor grający Smolnego jest zaprzeczeniem tezy, że w serialach odwala się robotę. jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że równolegle w Klanie, chcąc podkręcić oglądalność, zapowiedzieli wątek miłosny między Pawłem i niejaką Wigą, która lata świetności dawno ma już za sobą i jest to wszystko bardzo mało wiarygodne, naciągane i bardzo drewniano zagrane. Wczoraj tylko mały Pawełek, ze smutkiem pytając ojca o scenę przytulania cioci w przedpokoju, naprawdę coś zagrał.
Obserwuj wątek
    • thaures Re: Na Wspólnej i Klan 09.01.14, 11:55
      Mam wrażenie,że Klan się kończy, niestety... Jestem jego fanką od początku, ale ostatnie miesiące to jakaś masakra, wątki naciągane, sztuczne. Trio: Wac, Monika i Feli powoduje u mnie odruch wymiotny. Nawet jak mąż - widząc jakis urywek - pyta po co to oglądam, to go juz nie opieprzam, tylko sama sobie zadaje to pytanie... Dla mnie Klan się skończył na wątku z wielbłądem...
      • kanna Re: Na Wspólnej i Klan 10.01.14, 12:16
        Mnie zadziwia przepaść wizualna pomiędzy paniami a panami w klanie.

Ta koleżanka Krysi z uczelni (zadbana kobitka) + smętny docent w kapeluszu.
        Pani Wanda (piękna kobieta) + (wyglądający na starszego o 20 lat od niej) pan od cukierni.
        • klan3 Re: Na Wspólnej i Klan 10.01.14, 22:54
          No niestety, klan zmierza ku końcowi. Mam wrażenie, że bardzo dużo stracił po odejściu Kotulanki. Myślę, że to może być ostatni sezon.
        • quba Re: Na Wspólnej i Klan 13.06.14, 16:06
          kanna napisała:

> Mnie zadziwia przepaść wizualna pomiędzy paniami a panami w klanie.
          >
          > Ta koleżanka Krysi z uczelni (zadbana kobitka) + smętny docent w kapeluszu.
          > Pani Wanda (piękna kobieta) + (wyglądający na starszego o 20 lat od niej) pan
          > od cukierni.

Ale nie wydaje Ci się, Kanno, że w życiu też tak często jest?
          Panie zadbane, uczesane, z makijażem, a panowie? Często po prostu pożal się Boże...
    • studentka_magisterka_seriale Re: Na Wspólnej i Klan 11.06.14, 19:55
      Witajcie,
      przygotowuje pracę magisterską i jeśli macie minutę to będę wdzięczna za pomoc w przygotowaniu jej. Ankieta poniżej dotyczy lokowania produktu w polskich serialach. Zainteresowanym przekażę wyniki po obronie. Z góry dziękuję. Podążajcie za linkiem poniżej.

moje-ankiety.pl/respond-63411.html
      • mozambique Re: Na Wspólnej i Klan 17.06.14, 10:22
        ej studentka, za takie informacje to sie płaci i to niemało a ty frajera szukasz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka