Dodaj do ulubionych

Najciekawsze wątki

28.03.14, 22:35
Zagłosujcie w sondzie - www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=618152&uid=487842
Obserwuj wątek
    • quba Re: Najciekawsze wątki 28.03.14, 23:35
      Wiesz, oglądam Klan z przyzwyczajenia i chyba nie mogę odpowiedzieć na Twoją prośbę, bowiem wskazane przez Ciebie wątki w ogóle nie są dla mnie ciekawe.
      Natomiast lubię oglądać, co się dzieje u Chojnickich w domu, Ciocię Stasię - Błożesz Ty mój, Jej szacownego małżonka, bo pamiętam go, kiedy był pierwszą postacią w teatrze, w moim mieście, i lubię go jeszcze z dawnych lat...
      Lubię też jego syna, Czyli "Knorra" (reklamował przyprawy), a jest mężem Elżuni.
      Lubię Kamilę i Bożenkę, bo są naprawdę ładne i gdyby one miały takie powodzenie, jak przeciętna urodą Olka, nie dziwiłabym się, temu jednak, że ona ma takie kłopoty miłosne i z reguły przyciąga jakieś typy dziwne, (pamiętasz, jeden się dla niej pochlastał na śmierć).
      Lubię Panią Kotulankę i czekam kiedy wróci do serialu, bo jest jego solą, lubię Panią Laurę Łącz, ale rzadko bierze udział.
      Zytka jest też śliczna, a i Beatka przystojna kobietka i sympatyczna.
      Lubię tez Psychologa, bo jest rzeczowy.
      No to tak pokrótce odpowiedziałam, kogo lubię oglądać, a i jeszcze sprytną Kasię, siostrę Bożenki, bo jest jakaś taka fajnie umiejąca "wyjść na swoje", aczkolwiek nie jest przebiegła.
      Lubię tez Taksówkarza, który ożenił się z Kingą.
      Na wątek Moni i Feliego patrzę z wielka sympatią, bo moim zdaniem, oni graja najlepszą komedię, udając, że niby te ich serialowe problemy są strasznie poważne, ale widzę, że przy okazji grania swoich ról, (świetnie to robią), puszczają do widza oko!
      Pozdrowienia!
    • oolijull Re: Najciekawsze wątki 29.03.14, 00:19
      Ja tam zaglosowalam, "kocham" Feliego :D
    • conena Re: Najciekawsze wątki 29.03.14, 08:43
      Fajny był wątek Leszka mafioza i Marczyńskiego.
      Nie mam pojęcia co w końcu stało się z tym drugim.
      • quba Re: Najciekawsze wątki 29.03.14, 10:23
        zdaje się, że Marczyński narobił długów, a potem zginął w wypadku samochodowym, ale jakos tak zginął, że nie znaleziono jego ciała, pewnie, jeszcze wylezie kiedyś, niczym deus ex machina...
    • sfi Zainteresowanie sondą marniutkie 29.03.14, 15:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka