andywaw 01.04.14, 19:26 Jak to się stało, że Barbara Botox nie podała gościom przy świecach wykwintnego Smalczyku roślinnego?? Czemu raczy gości jakimś żałosnym tfu za przeproszeniem guacamole z awokado? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quba Re: Guacamole 01.04.14, 19:51 No, masz rację, ta gumowa Basia i to guacamole jest tak sztuczne... Bardzo lubię takie zwierzęta, koty, ale kiedy ta baba miauczy to nie mogę jej ścierpieć! Ręce opadają. W ogóle zaniedbano reklamy smalczyku roślinnego z oleju palmowego, no ale z tegoż oleju robi się też nutellę, to może ja histeryczka jestem jakaś, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Guacamole 02.04.14, 11:19 no, ale oni tylko to guacamole i czipsy trójkątne jedli na tej wykwintnej kolacji? nic dziwnego, że Feli marudził, głodny był. mnie denerwuje jak Barbra mlaszcze mówiąc, mówi mlaszcząc. kochanie-mlask, pomóż mi w-mlask kuchni. brrr:/ wiem, że w założeniu to ma ociekać seksem, ale ... równie "seksowna" zrobiła się Ola Lubicz, na serio stylistka klanowa do wymiany! Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Guacamole 02.04.14, 17:10 Juz tym reżyserm chyba ręce opadły, nie wiedzą co wymyslac. Już widzę, jak nękana kobieta zaczyna sie ubierac dla nękacza w czerwone kiecki, chociaz może to JEST droga, żeby sie taki odczepił? Chociaż ja myślę, że on ją w końcu zgwałci i powie "sama chciała" Tylko że akurat Olka nie ma urody, Bożenka może się podobać, Kama, Zytka, nawet siostra Olki (zapomniałam imienia właśnie), córka Knorra, (imię? qurde alzheimer chyba) ale Olka? I chociaż zawsze podobno trzy godziny codziennie prostuje włosy, wczoraj zaczęła sobie kręcić! A czy ktoś wie, kto gra koleżankę - szefową Olki? A mamę rodzoną Bożenki? No to idę oglądać, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
andywaw Re: Guacamole 02.04.14, 21:33 Szefowa Olki to aktorka Ewa Drzymała, matka biologiczna Bożenki to Agata Piotrowska-Mastalerz Odpowiedz Link Zgłoś