kemotkemot 18.11.17, 10:42 Nowa Zyte gra teraz Aleksandra Wozniak. Poza blond wlosami nie pasuje mi do Zyty. Poprzednia miala jedzowaty wyraz twarzy, non stop zrzedzila i byla niezadowolona, nowa Zyta ma pogodna twarz i jest usmiechnieta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfi Re: Nowa Zyta 21.11.17, 12:42 Nie widziałam jeszcze nowej aktorki bo Klan oglądam z opóźnieniem na VOD. Ale ponoć też pułkownik zmienił twarz. Czy to aktorzy dają dyla z tonącego okrętu KURSK ;) Czy to jakaś ciąża MS i podeszły wiek KK? Doczytał się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Nowa Zyta 21.11.17, 17:45 Znów ją cichcem wprowadzili... :/ Akurat patrzyłam (bo zwykle tylko słucham) i myślę, co to za kobita... W MnS robili to wprosi: wchodzi aktor i głos z offu - Od dziś postać X, gra aktor Y. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Nowa Zyta 22.11.17, 00:29 A jak opowiadała o warsztatach, na jakie Michał ma przyprowadzić Stefanka, to zamiast nonszalancko rzucanych fachowych terminów (i głębokiego przekonania o przydatności owych warsztatów dla kariery trzylatka), słyszeliśmy tylko dukanie z trudem wyuzonej i wypowiadanej bez zrozumienia frazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Nowa Zyta 22.11.17, 10:48 To prawda, dawna Zyta by promieniała entuzjazmem na taki rozwój Stefanka, a ta wygadała jakby bez zrozumienia czytała folder. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Nowa Zyta 22.11.17, 11:29 Ona tak mówiła , jakby nie wierzyła , że te warsztaty mają sens a jednocześnie desperacko próbowała zainteresować męża jego synem, którym wszyscy się zajmują tylko nie ojciec.Pomaga przecież matce , wozi na zabiegi , zakupy trzeba zrobić i przywieżć .Matka też jest obciążona opieką nad starym mężem inwalidą , żadnej płatnej pomocy nie mają , tylko na Elę liczą , która też bliżej siedemdziesiątki jest a orze od świtu do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Nowa Zyta 22.11.17, 16:20 E tam, Zyta sprzedaje przecież swoją ofertę a nie potrafi jej zareklamować? Odpowiedz Link Zgłoś
tay2 Re: Nowa Zyta 27.11.17, 14:50 Zyta im nie wyszła:) skąd w ogóle taki exodus aktorów? Pułkownik, Zyta, Niklińska, kto tam jeszcze dezerterował? czyżby to macki dobrej zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś