18.11.17, 10:42
Nowa Zyte gra teraz Aleksandra Wozniak. Poza blond wlosami nie pasuje mi do Zyty. Poprzednia miala jedzowaty wyraz twarzy, non stop zrzedzila i byla niezadowolona, nowa Zyta ma pogodna twarz i jest usmiechnieta...
Obserwuj wątek
    • sfi Re: Nowa Zyta 21.11.17, 12:42
      Nie widziałam jeszcze nowej aktorki bo Klan oglądam z opóźnieniem na VOD.
      Ale ponoć też pułkownik zmienił twarz.

Czy to aktorzy dają dyla z tonącego okrętu KURSK ;)
      Czy to jakaś ciąża MS i podeszły wiek KK?
      Doczytał się ktoś?
    • kanna Re: Nowa Zyta 21.11.17, 17:45
      Znów ją cichcem wprowadzili... :/ Akurat patrzyłam (bo zwykle tylko słucham) i myślę, co to za kobita...

W MnS robili to wprosi: wchodzi aktor i głos z offu - Od dziś postać X, gra aktor Y.
    • lodomeria Re: Nowa Zyta 22.11.17, 00:29
      A jak opowiadała o warsztatach, na jakie Michał ma przyprowadzić Stefanka, to zamiast nonszalancko rzucanych fachowych terminów (i głębokiego przekonania o przydatności owych warsztatów dla kariery trzylatka), słyszeliśmy tylko dukanie z trudem wyuzonej i wypowiadanej bez zrozumienia frazy.
      • kanna Re: Nowa Zyta 22.11.17, 10:48
        To prawda, dawna Zyta by promieniała entuzjazmem na taki rozwój Stefanka, a ta wygadała jakby bez zrozumienia czytała folder.
        • latarnik88 Re: Nowa Zyta 22.11.17, 11:29
          Ona tak mówiła , jakby nie wierzyła , że te warsztaty mają sens a jednocześnie desperacko próbowała zainteresować męża
          jego synem, którym wszyscy się zajmują tylko nie ojciec.Pomaga przecież matce , wozi na zabiegi , zakupy trzeba zrobić i
          przywieżć .Matka też jest obciążona opieką nad starym mężem inwalidą , żadnej płatnej pomocy nie mają , tylko na Elę
          liczą , która też bliżej siedemdziesiątki jest a orze od świtu do nocy.
          • kanna Re: Nowa Zyta 22.11.17, 16:20
            E tam, Zyta sprzedaje przecież swoją ofertę a nie potrafi jej zareklamować?
            • tay2 Re: Nowa Zyta 27.11.17, 14:50
              Zyta im nie wyszła:) skąd w ogóle taki exodus aktorów? Pułkownik, Zyta, Niklińska, kto tam jeszcze dezerterował? czyżby to macki dobrej zmiany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka