koaa 16.02.04, 23:40 Jak ktoś sie nie masturbuje niech sie przyzna!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: masturbacja2 17.02.04, 00:22 koaa napisał: > Jak ktoś sie nie masturbuje niech sie przyzna!!!!!!!!! ja zakończyłam ten niecny proceder w 4-tym roku życia , gdy to poznałam pułkownika Ewalda ( obecnie w stanie spoczynku, niestety ) Odpowiedz Link
reniatoja Re: masturbacja2 17.02.04, 08:52 Ja od czasu do czasu sie (nie)masturbuje. Tak ze sie przyznaje. Odpowiedz Link
owca Re: masturbacja2 17.02.04, 09:51 w tej chwili to nie - przyznaję się :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
daffne Re: masturbacja2 17.02.04, 18:19 No w tej chwili to nie.. teraz pisze na klawiaturze :DD Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: masturbacja2 17.02.04, 18:55 a ja jednak powróciłam do procederu. A juz bym była zapomniała, aleście miwaszymi watkami musieli przypomnieć. Więc jedna ręka piszę a drugą...no...wstyd powiedzieć. Pułkownik Ewald w grobie się obraca!(samoczynnie) Odpowiedz Link
klle Re: masturbacja2 17.02.04, 19:26 koaa napisał: > Jak ktoś sie nie masturbuje niech sie przyzna!!!!!!!!! a jak się nie przyzna to co?! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: masturbacja2 17.02.04, 19:28 klle napisał: > koaa napisał: > > > Jak ktoś sie nie masturbuje niech sie przyzna!!!!!!!!! > > a jak się nie przyzna to co?! To mu komisyjnie leb urżniemy. Juz my dojdziemy, kto zataił. No!!! A moze Koaa zataił??? Nie, to niemozliwe ! ;)) Odpowiedz Link
klle Re: masturbacja2 17.02.04, 19:53 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > klle napisał: > > > koaa napisał: > > > > > Jak ktoś sie nie masturbuje niech sie przyzna!!!!!!!!! > > > > a jak się nie przyzna to co?! > To mu komisyjnie leb urżniemy. Juz my dojdziemy, kto zataił. No!!! A moze Koaa > zataił??? Nie, to niemozliwe ! ;)) wszystko jest możliwe!!! a wątek na podpuchę jest pewnikiem!!! nie przyznam się, bo może jestem niewinny, a może nie! Odpowiedz Link
raszefka Re: masturbacja2 19.02.04, 09:20 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > To mu komisyjnie leb urżniemy. Rżnijcie.... ;)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: masturbacja2 19.02.04, 12:16 raszefka napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > To mu komisyjnie leb urżniemy. > > > Rżnijcie.... ;)))) Guru wszystkim odgryzie na majówce majowej. Jeszce 2 miesiące...a zęby mu rosną krokodyle. :)))) Odpowiedz Link
lolyta Re: masturbacja2 18.02.04, 04:33 Nie masturbuje sie, przyznaje to z zalem. Kiedy nie spie to mam rece zajete niemowlakiem mleczkiem, pieluszka, obiadkiem, klocuszkami, samochodzikami, ksiazeczkami. Strasznie trudno sie wtedy masturbowac. Odpowiedz Link