soczewica 06.07.04, 14:05 odzyskałam starego nicka. hura hura hura na szczęście nikt nie zdążył go przejąć kiedy się zwolnił. mam wrażenie jakbym ubrała stare wygodne buty :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: :D 06.07.04, 15:37 jak to to go stracilas? myslalam, ze poprzedni nick to alter ego na jakies specjalne forum .... Odpowiedz Link
pokraczny_kotek Re: :D 06.07.04, 17:11 malen_a napisała: > jak to > to go stracilas? tja :) ale już mam go znowu - na szczęście żadnemu głąbowi nie wpadło do głowy żeby próbować się zalogować jako ja. > myslalam, ze poprzedni nick to alter ego na jakies specjalne forum .... nie :) polubiłam dziada. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: :D 06.07.04, 17:01 no i dzieki panu buczkowi. Bo ja sie przyzwyczaiłam, że Soczew to Soczew. :)) Odpowiedz Link
pokraczny_kotek Re: :D 06.07.04, 17:10 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no i dzieki panu buczkowi. Bo ja sie przyzwyczaiłam, że Soczew to Soczew. :)) zostaję przy kotku chwilowo :) Odpowiedz Link
ulalka Re: :D 06.07.04, 22:56 soczewica napisała: > odzyskałam starego nicka. > hura > hura > hura > na szczęście nikt nie zdążył go przejąć kiedy się zwolnił. > mam wrażenie jakbym ubrała stare wygodne buty :) no i sehr gut:D Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: :D 06.07.04, 23:29 Mnie się twój "pokraczny kotek" strasznie spodobał. Poezja................. :) Odpowiedz Link