p.a.d.a.l.c.o.w.a 02.08.03, 22:47 Piszcie w temacie: --> NICK + Miasto. Bo nie można dojść - kto jest skąd. Będzie łatwiej wtedy planować i organizować ewentualne zloty gwiaździste. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 02.08.03, 22:54 betty-> flensburg, gdynia Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warsza 02.08.03, 22:59 Beata, toż mówię zeby wpisywać w rubryce TEMAT i n/txt. Tak będzie łatwiej "unaocznić"taki spis powszechny. =:{-<<<<<<<<<<<<<<<< .......................................padalec z groźną zmarchą na czole....... betty-bt napisała: > betty-> flensburg, gdynia Odpowiedz Link
betty-bt Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warsz 02.08.03, 23:04 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Beata, toż mówię zeby wpisywać w rubryce TEMAT i n/txt. Tak będzie > łatwiej "unaocznić"taki spis powszechny. =:{-<<<<<<<< > 60<<<<<<< > .......................................padalec z groźną zmarchą na czole....... moze byc, czy dalej kasowac? beata z wyciagnietym jezorem :) Odpowiedz Link
wonsz Wonsz: Szczecin, a teraz Vancouver 06.08.03, 00:36 Hal9000: kochany Szczecin, kochane Glebokie :))) K. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 14:38 no to co z tym Ursynowem ? kiedyś szanowny pisał, ze na urs. przebywa cos tam było a'propos cykad. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 15:16 Pisałem, żem NIEDALEKO Ursynowa rozlokowany; Ursynów>Lasek Kabacki>Kostancin i tamże ja. Woń łąki skoszonej, wiew tężni i z dala od smrodów warsiawki, tfu. ;)) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 16:36 compando. A że tfu, to fakt w ogóle nie rozumiem jak można mieszkać i żyć we warszawie, abominacyjne miasteczko T.P. Aha, bym zapomniała ...witaj w azylu !!! gal_ja napisał: > Pisałem, żem NIEDALEKO Ursynowa rozlokowany; Ursynów>Lasek Kabacki>Kostan > cin i > tamże ja. Woń łąki skoszonej, wiew tężni i z dala od smrodów warsiawki, tfu. > ;)) > > Pzdr. > Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 16:54 Coś chwila słabości Cię naszła, albo pęcherzyki jadowe już puste:). Liczyłem po cichu, że usłyszę od Ciebie w jak strasznym grajdole się urodziłem, jak docenić powinienem awans społeczny z przeprowadzką do Warszawy związany... a tu nic:(((. Czy mam Ci podrzucić kilka przywar Trójmiasta na początek? Ale nie... źle o Gdańsku miałbym mówić?!! Nigdy!! ;) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 17:03 podrzuć, podrzuć..ale do wątku o beczce miodu. Onungmuszajn. Ja ! P.S. nikt nie rozwiazał mojej zagadki - jest w wątku " czy to ktos z was" ale nie jestem pewna, bo juz te wątki mi się wącą ...eeee ..eeeerror.... mącą. gal_ja napisał: > Coś chwila słabości Cię naszła, albo pęcherzyki jadowe już puste:). Liczyłem > po cichu, że usłyszę od Ciebie w jak strasznym grajdole się urodziłem, jak > docenić powinienem awans społeczny z przeprowadzką do Warszawy związany... a > tu nic:(((. > > Czy mam Ci podrzucić kilka przywar Trójmiasta na początek? Ale nie... źle o > Gdańsku miałbym mówić?!! Nigdy!! > > ;) > > Pzdr. > Gal Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 17:50 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > P.S. nikt nie rozwiazał mojej zagadki - jest w wątku " czy to ktos z was" > ale nie jestem pewna, bo juz te wątki mi się wącą ...eeee ..eeeerror.... mącą. to NIE Gierek ? :(((((((((( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 18:22 no tak Gerek :) myślałam, że nikt nie pamięta..... Śmieszny facet był......... nawiedzona_baba napisała: > to NIE Gierek ? :(((((((((( Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 18:25 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no tak Gerek :) myślałam, że nikt nie pamięta..... > Śmieszny facet był......... boki zrywać :))) ale przynajmniej katowicką wybudował ;) Odpowiedz Link
gal_ja Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 19:36 Padalcowa... Zauważyłaś, że Twój jeden post wcieło? Ten między moimi dwoma... Był tam a teraz go nie ma. Czy Ty tam jakies słowa powszechnie za obelżywe uważane umieściłaś, czy co bo już nie pamiętam... Pzdr. Gal Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 21:20 Jam Admin dumny jest i usuwam co chcę, aby ci co netykiety nie znają, nie rozhulali się za bardzo. Zadnych słów powszechnie za obelżywe uznawanych tam nie było. gal_ja napisał: > Padalcowa... Zauważyłaś, że Twój jeden post wcieło? Ten między moimi dwoma... > Był tam a teraz go nie ma. Czy Ty tam jakies słowa powszechnie za obelżywe > uważane umieściłaś, czy co bo już nie pamiętam... > > Pzdr. > Gal Odpowiedz Link
gal_ja Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 09.08.03, 01:42 Rozumiem, wstyd Ci było... Pzdr. Gal Odpowiedz Link
betty-bt Re: Gal - GDAŃSK a chwilowo wieś mazowiecka:) 08.08.03, 17:47 gal_ja napisał: > Czy mam Ci podrzucić kilka przywar Trójmiasta na początek? Ale nie... źle o > Gdańsku miałbym mówić?!! Nigdy!! nawet sie nie waz, bo jak wstane... :))) Odpowiedz Link
summa Padalcze! 08.08.03, 21:18 WIDZĘ to, widzę! p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > compando. > A że tfu, to fakt > w ogóle nie rozumiem jak można mieszkać i żyć we warszawie, > abominacyjne miasteczko T.P. > Aha, bym zapomniała ...witaj w azylu !!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze! 08.08.03, 21:45 bo ja naprawdę tego miasteczka W nie cierpię !!!! summa napisała: > WIDZĘ to, widzę! > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > compando. > > A że tfu, to fakt > > w ogóle nie rozumiem jak można mieszkać i żyć we warszawie, > > abominacyjne miasteczko T.P. > > Aha, bym zapomniała ...witaj w azylu !!! > Odpowiedz Link
summa Re: Padalcze! 08.08.03, 21:57 A specjalnie ten post "odkryłaś" czy zapomniałas ukryć? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze! 08.08.03, 22:17 musiałam odkryć, aby ci odpisać, ale już zakrywam :))))) summa napisała: > A specjalnie ten post "odkryłaś" czy zapomniałas ukryć? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcze! 08.08.03, 22:22 ale zobacz jaki perfidny ;) ja go tu bronię by go śniegi nie przysypały i Betki nie rozszarpały a on mi grobem w twarz ciska. Faceci to jednak szubrawcy. Fuj. summa napisała: > A specjalnie ten post "odkryłaś" czy zapomniałas ukryć? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Padalcze! 08.08.03, 23:37 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ale zobacz jaki perfidny ;) ja go tu bronię by go śniegi nie przysypały i Betki ale Betki grzeczne byly. tylko troche posyczaly... Odpowiedz Link
dekameron Re: Aisza Wrocław - tuż nad Odrą 09.08.03, 17:20 aiszaa napisała: > i witam Wszystkich :-)))) I my Cibie witamy, fajnie ze z nami jestes. Anahella Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 02.09.03, 22:55 tyle nowych lic, ze może warto reaktywować ten wątek ? co niniejszym czynię i pozdrawiam. /padalec/ Odpowiedz Link
r.richelieu Gliwice 02.09.03, 23:18 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > tyle nowych lic, ze może warto reaktywować ten wątek ? co niniejszym czynię i > pozdrawiam. /padalec/ nowe lica? a może po liftingu tylko Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Gliwice 02.09.03, 23:21 no , może.... ja - to ponoć pajda. hehehehehehehe. Właśnie sprzedałam w Gdańsku i kupiłam w W-wie. A wszystko to zrobiłam tylko dla Sloggi. r.richelieu napisała: > > > nowe lica? a może po liftingu tylko > Odpowiedz Link
aankaa nasze "płcie" 03.09.03, 00:11 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > A wszystko to zrobiłam tylko dla Sloggi. raczej dla Sloggiego Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: nasze 'płcie'....wasze PCIE 03.09.03, 11:42 wiosna wasza-zima nasza ....:)))) A skąd ja mam wiedzieć czy to SLOG czy SLOGA ? Ja tu przychodzę z_nikąd, ja nie wiem, czy ja chce tu być. Ja już nic nie wiem. Ja wiem, ze nic nie wiem. A czy SLOG wpisał/ła się do WHO IS WHO ??? I pozdrawiam bardzo. ----------- z powodu korodażu nastąpił perforaż rurażu aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > A wszystko to zrobiłam tylko dla Sloggi. > > raczej dla Sloggiego Odpowiedz Link
summa Re: em_es >>> okolice tarnowa, w pracy t 03.09.03, 09:50 oo, a której strony Tarnowa? bo ja pomiędzy Tarnowem a Krakowem :) Odpowiedz Link
em_es Re: em_es >>> okolice tarnowa, w pracy t 03.09.03, 13:35 summa napisała: > oo, a której strony Tarnowa? bo ja pomiędzy Tarnowem a Krakowem :) Ja wlasciwie tez, mala miejscowosc przy trasie Tarnów - Kraków. MS Odpowiedz Link
summa Re: em_es >>> okolice tarnowa, w pracy t 03.09.03, 13:48 no to tanim sumptem możemy sobie robic zjazdy dwuosobowe :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a WPISUJTA SIĘ WPISUJTA a inkaustu nie żałujta... 03.09.03, 14:47 Nowi dekamerończycy ! z szeregu wystąp ! odliczyć ! od lewego- do prawego. spocznij ! Padnij ! ;)))) PS. do woja marsz do woja ! a ty nie płacz miła moja tam ofermę na GIEROJA ( sic !) na kowboja zmienią ci tarara. itd. Odpowiedz Link
l2m l2m - Kijów 15.10.03, 15:39 Po takim rozkazie tobym nie śmiała się nie zameldować :-) Odpowiedz Link